Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızımın resmi hastanenin sitesinde var,ama babasının adını yazmışlar,kızımın adını yazmamışlar,doğum saatine dikkat ederseniz bulursunuz..

Doğum sırasında hepinize dua ettim...Allahım evladı olanların evlatlarına uzun ömür,olmayanlara en kısa zamanda evlat,olupta ikinciyi,üçüncüyü isteyenlere istedikleri kadar evlat,hamile olanlara hayırlı hamilelikler ve doğumla birlikte hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canımmmmmm...gözüm aydınnn dikalmannn....çok şaşırdım...demekki anne oldun bile....hemen bakıcam resmine...allah analı babalı büyütsün inşallah...canım benim tekrar tekrar tebrik ediyorum sizi...daha dün gibiydi hamile olduğunu müjdelemiştin..ay inanamıyorum...çok öpüyorum seni ve minik kızını...opuyorumnanaktan

kızlar hepinize merhaba.27 mayısta test günüm.beklemek gerçekten çok zor ve çok korkuyorum ya olmassa diye ama takdiri ilahi elden bişey gelmez.inşallah hayırlı ve güzel haberler alırım.1 hafta çabuk geçti de artık günlerde geçmiyor bi kaç gün öncemi yapsam diyorum testi ama sonrada vazgeçiyorum.sanırım test tarihini beklicem.işte böyle öpüyorum hepinizi

kızlar herkeze slm.geçmişi okuyamadım.herkez iyidir umarım.bayağdır giremiyodum nete.benimde sizlere haberlerim var.ben mucizemi yaşıyorum bu günlerde.hatırlarsanız tedavi için hastalanmayı bekliyodum.ama hastalanmadım ve hamileyim.keseyi gördük,kalp atışlarını bekliyoruz şimdi.allahımın izniyle onuda duycam.

hamile olanlara sağlık tedavi olanlara şans bekleyenlere sabır diliyorum.rabbim okadar büyükki hiç olmadık zamanda hiçolmadık yerden veriyo.yeterki sabretmeyi bilelim.

sihirim hayırlı olsun canım...güzel haberini blueden almıştım zaten...inan o kadar çok sevindimki..sen de benim gibi mucizeni yaşıyorsun..insana asla böyle birşey olamazmış giibi geliyo ama oluyor işte canım..tekrar tebrik ediyorum seni..kendine iyi bak....

canım selam
cok sevindim ultrasonun guzel çıkmasına. kızının yüzünü de gördün demek maaşallah. dediğin gibi bizde bugün şahin beyle tekrar konuşacağız. doğum için detaylar belli olacak. düşündüğümden farklı bir sonuç çıkmazsa bugun perşembeye sezeryan olabilir diyorum. hadi hayırlısı inşallah. doğumdan sonra bir iki gün içinde haber veririm size.
sen gerçi hastanenin sayfasından görürsün bizimkini.

sihirim tebrik ederim canım. bak önce benim mucizem sonra gülinin şimdi seninki. dediğin gibi rabbim büyük vakti zamanı gelince veriyor.

allah sağlıkla hayırlısıyla hepinize ve inşallah bu hafta bana da bebekleri kucağımıza almayı nasip eder.

17.05.2010 tarihinde saat 11.42 de kızım dünyaya geldi..

canım gördüm bebişini pek tatlı görünüyor. tombiş yanaklı galiba. güzel güzel öper koklarsınız babasıyla inşallah. allah sağlıkla keyifle huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

sen sıranı savdın bakalım bu hafta da bizimki gelir herhalde.

tekrar tebrikler... .opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım tedavin. inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın. sonra da bebeğini kucağına alırsın.
test için gününe bekle hiç acele etme kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz çünkü. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…