- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.241
17.05.2010 tarihinde saat 11.42 de kızım dünyaya geldi..
kızlar bugün gittim ayrıntılı ultrasona...herşey çok güzel..kızımın yüzünü gördüm..diğer kızıma benzettik...iç organları falanda normalmiş...şimdilik güzel herşey....birde dün tesadüf momiyle karşılaştım..seslendim..geldi yanıma konuştuk..haftaya doğuma girebilirmiş..maşallah karnı baya iriydi..ama yüzü bi o kadarda bozulmamıştı.....tekrar maşallah diyeyim....
kızlar herkeze slm.geçmişi okuyamadım.herkez iyidir umarım.bayağdır giremiyodum nete.benimde sizlere haberlerim var.ben mucizemi yaşıyorum bu günlerde.hatırlarsanız tedavi için hastalanmayı bekliyodum.ama hastalanmadım ve hamileyim.keseyi gördük,kalp atışlarını bekliyoruz şimdi.allahımın izniyle onuda duycam.
hamile olanlara sağlık tedavi olanlara şans bekleyenlere sabır diliyorum.rabbim okadar büyükki hiç olmadık zamanda hiçolmadık yerden veriyo.yeterki sabretmeyi bilelim.
kızlar hepinize merhaba.27 mayısta test günüm.beklemek gerçekten çok zor ve çok korkuyorum ya olmassa diye ama takdiri ilahi elden bişey gelmez.inşallah hayırlı ve güzel haberler alırım.1 hafta çabuk geçti de artık günlerde geçmiyor bi kaç gün öncemi yapsam diyorum testi ama sonrada vazgeçiyorum.sanırım test tarihini beklicem.işte böyle öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?