M
melyedes
Ziyaretçi
- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.261
hayırlı olsun canım tedavin. inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın. sonra da bebeğini kucağına alırsın.
test için gününe bekle hiç acele etme kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz çünkü. kaydirigubbakcemile5
Canim cok sagol ama ben bugun sabredemedim ve kan testi yaptirdim 9.gunumdu ve 5.gun embriyosuydu sonuc kocaman bi sifirrrrr ciktii.yikildim cok umutluydum hersey yolunda gitmisti ama olmadi nasil toparlanacagimi hic bilmiyorum canim cok yaniyo ve benim elimden hicbisey gelmiyosenağlama
sihirim hayırlı olsun canım...güzel haberini blueden almıştım zaten...inan o kadar çok sevindimki..sen de benim gibi mucizeni yaşıyorsun..insana asla böyle birşey olamazmış giibi geliyo ama oluyor işte canım..tekrar tebrik ediyorum seni..kendine iyi bak....
sihirim tebrik ederim canım. bak önce benim mucizem sonra gülinin şimdi seninki. dediğin gibi rabbim büyük vakti zamanı gelince veriyor.
allah sağlıkla hayırlısıyla hepinize ve inşallah bu hafta bana da bebekleri kucağımıza almayı nasip eder.
Sagol momicim 12.gun tekrarlicam testi ama hic ümidim yok cunku 0 cikti enazindan 6-7gibi bisey ciksa bi umudum olurdu coğu arkadaşin çikiyo çünkü 9.günde.insallah yaniliyorumdur ağlamaktan helak oldum resmen[/QUOTE
bazen bizler için çok kötü görünen olaylarda çok büyük hayırlar vardır.kendini yıpratma lütfen.daha 12. gün değil.rabbimin hikmetinden sual olunmaz.dua et ve kendini rahatlat.bizlerin bazı şeylere güçleri yetmiyo.benimde aşılama tutmadı ilk tüp tutmadı ikinci tüp tuttu düştü ve şimdi normal yolla hamileyim.bakınca kötü şeyler yaşamışım gibi ama rabbime şükürler olsun bana sabrı öğretti ve mucizemi gönderdi.verende alanda allah.yolun sonunda gibi hissedersin kendini ama çok başındasın aslında ümidini sakın kesme ve duaaa et bol bol.
Canim cok sagol ama ben bugun sabredemedim ve kan testi yaptirdim 9.gunumdu ve 5.gun embriyosuydu sonuc kocaman bi sifirrrrr ciktii.yikildim cok umutluydum hersey yolunda gitmisti ama olmadi nasil toparlanacagimi hic bilmiyorum canim cok yaniyo ve benim elimden hicbisey gelmiyosenağlama
kızlar bu akşam hem mutluyum hem çok üzgün...
bu akşam açıkkahve şeklinde lekelenmem başladı ve bi ara pembeleşti.hemen dr a gittim.bebek büyümüş kalp atışları oluşmuş.içerde kanamada gözükmüyo.dr böle şeyler olabiliyo dedi.ama ben çok korkuyorum.iğne vurundum hemen,hapta kullanıyorum zaten.cumartesi tekrar gitcem.aklım oynıcak nerdeyse
sihirim canımmm cok tebrik ederim seni ya okuyunca inanamdım biliomusun Rabbim nelere kadir ya cok sevindim senin adına inanki mucizen seninle cok şükür bizim içinde dua et canım tekrardan tebrik ederim seni bu arada kafana bişi takma bitanem bebişin seninle oley oley :lepi::dance::1hug:
canım çok teşekkür ederim.karşılaşamadık bayağdır.bende seni merak ediyodum.evet ben bi mucize yaşıyorum.tüm dualarım sizler için.rabbim sizleride sevinditcek.
herkese meraba..Şahin beye mail atmıştım..önünüzdeki ay adetin 2. günü tedaviye başlamak için gelebileceğimi yazmış..inşallah hayırlısı ile bebeklerim kollarımda sonlandırırız bu sefer bu macerayı..
kızlar bu akşam hem mutluyum hem çok üzgün...
bu akşam açıkkahve şeklinde lekelenmem başladı ve bi ara pembeleşti.hemen dr a gittim.bebek büyümüş kalp atışları oluşmuş.içerde kanamada gözükmüyo.dr böle şeyler olabiliyo dedi.ama ben çok korkuyorum.iğne vurundum hemen,hapta kullanıyorum zaten.cumartesi tekrar gitcem.aklım oynıcak nerdeyse
herkese meraba..Şahin beye mail atmıştım..önünüzdeki ay adetin 2. günü tedaviye başlamak için gelebileceğimi yazmış..inşallah hayırlısı ile bebeklerim kollarımda sonlandırırız bu sefer bu macerayı..
Allahım inşallah Ya Rabbim,olumlu sonuçlanma olasılığının hayali bile adrenalini yükseltiyo,mutluluk veriyo insana...Canım hakkında hayırlısı olsun inş. tedavin olumlu sonuclanır..Bu sene hamiş cok bu topikte 2010 uğurlu geldiumarım sende bizde bütün isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz Rabbim yardımcımız olsun..
ezine ...şimdiden tedavin hayırlı olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?