Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canim cok sagol ama ben bugun sabredemedim ve kan testi yaptirdim 9.gunumdu ve 5.gun embriyosuydu sonuc kocaman bi sifirrrrr ciktii.yikildim cok umutluydum hersey yolunda gitmisti ama olmadi nasil toparlanacagimi hic bilmiyorum canim cok yaniyo ve benim elimden hicbisey gelmiyosenağlama

canım işte bahsettiğim buydu boşuna canını sıkmışsın. bekleyip normal gününde yani 3 gün sonra yaptır canım kan testini. şimdi kanında birşey çıkmamış olabilir ölçülecek kadar yüksek değildir belki. boşuna canını sıkma. 3 daha bekle tekrarla canım testi olur mu

Sagol momicim 12.gun tekrarlicam testi ama hic ümidim yok cunku 0 cikti enazindan 6-7gibi bisey ciksa bi umudum olurdu coğu arkadaşin çikiyo çünkü 9.günde.insallah yaniliyorumdur ağlamaktan helak oldum resmen

çok teşekkür ederim justing...senin mucizeni duyunca allahım ne güzel bişey demiştim ve kendimin böle bişey yaşıcağım aklıma hiç gelmiyodu.ama oluyomuş mucizeler .bende gerçekten kocaman bi mucize yaşıyorum.rabbim tüm iseyenlere versin bizlerede kucaklarımızda da göstersin.

teşekkür ederim canım.inşallah bizde senin geldiğin yerlere sağlıkla geliriz.senide rabbim sağlık ve bereketle bebeğine kavuştursun.bizlerin yerinede kokla onu.

bende kalp atışınıda bi duysam kocaman bi yük sırtımdan kalkcak...

kızlar hala inanamıyorum bende.şu kap atışlarınıda duysam tam hamile olduğumu hissetcem.rabbim onuda yaşatcak inşallah bana.daha hamileyim bile diyemiyorum.

ALLAHIM tüm uğraşanlara isteyenleri bebeklerine kavuştursun inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun.....bak arkadaşlar ne mucizeler yaşıyorlar...inşallah sende bir gün yaşarsın...

kızlar bu akşam hem mutluyum hem çok üzgün...
bu akşam açıkkahve şeklinde lekelenmem başladı ve bi ara pembeleşti.hemen dr a gittim.bebek büyümüş kalp atışları oluşmuş.içerde kanamada gözükmüyo.dr böle şeyler olabiliyo dedi.ama ben çok korkuyorum.iğne vurundum hemen,hapta kullanıyorum zaten.cumartesi tekrar gitcem.aklım oynıcak nerdeyse

sihirim canımmm cok tebrik ederim seni ya okuyunca inanamdım biliomusun Rabbim nelere kadir ya cok sevindim senin adına inanki mucizen seninle cok şükür bizim içinde dua et canım tekrardan tebrik ederim seni bu arada kafana bişi takma bitanem bebişin seninle oley oley :lepi::dance::1hug:

canım çok teşekkür ederim.karşılaşamadık bayağdır.bende seni merak ediyodum.evet ben bi mucize yaşıyorum.tüm dualarım sizler için.rabbim sizleride sevinditcek.

herkese meraba..Şahin beye mail atmıştım..önünüzdeki ay adetin 2. günü tedaviye başlamak için gelebileceğimi yazmış..inşallah hayırlısı ile bebeklerim kollarımda sonlandırırız bu sefer bu macerayı..

:dance:
canım çok teşekkür ederim.karşılaşamadık bayağdır.bende seni merak ediyodum.evet ben bi mucize yaşıyorum.tüm dualarım sizler için.rabbim sizleride sevinditcek.

evet canım görüşemedik bayadır bizim misafirlerimiz varmı annemin memleketten bende pek giremedim..Bende horman tahlili yaptırdım normal dedi doktor yanlız fsh 6.82 cıktı o birazcık yüksek dedi o yüzden yumurtan catlamamış dedi farlutal kullandım 1 hafta içinde oldum adet cok şükür..Bu ayda bi sorun olmadan 28. gün adet oldum..Bakalım bizim mucize ne zaman gelecek Kendine dikkat et cok öpüyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun inş. tedavin olumlu sonuclanır..Bu sene hamiş cok bu topikte 2010 uğurlu geldi umarım sende bizde bütün isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz Rabbim yardımcımız olsun..

canımmmm..bak...kalpatışıda başlamış bebişinin....ne mutlu......sihirim bilmiyormusun bu topikte halidem ve lataetenin hep 3 ayda arar ara kanamaları oldu..ama ALLAHA çok şükür kaç aylık oldular....şimdi ben senin endişelerini çok iyi anlaya biliyorum...ama inşallah herşey yolunda gidicek.....kendine iyi bak....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Allahım inşallah Ya Rabbim,olumlu sonuçlanma olasılığının hayali bile adrenalini yükseltiyo,mutluluk veriyo insana...
ezine ...şimdiden tedavin hayırlı olsun.....

sağol arkadaşım,nereye gideceğine karar vermekte önemli bi adım di mi ama::)inşallah bundan sonrası da hayır getirir bizim için...

melyedes senin için hayırlı olan ne ise o olsun cnm..olumsuzsada lütfen üzme kendini..burdaki herkes en az bir kere bu üzüntüyü yaşadı cnm..inan bana ama herşey düzelicek ve inşallah sende bebeğini kucağına alıcaksın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…