- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.281
halecimmmm...sen nasılsın canım?
ezine inşallah şahin bey sanada uğur getirir...ben o adamın bana bebeğimi vereceğine çok inanmıştım ve hayırlısıylada olucak inşallah....tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm....
sihirim canım o lekelenmeler o kadarda önemli değil..oluyo arada o tür lekeler çoğu arkadaşımızda...la terte kanam şeklinde olmasına rağmen atlattı o günleri..o yüzden aklına kötü şeyler getirme cnm...
merhaba arkadaşlar.bugün kesin test sonucumu aldım.negatiff maalesef.kafamda bir sürü soru işareti var.herşey bu kadar sorunsuz ve proglemsiz mükemmel bi şekilde ilerlemişken neden olmadı anlayamıyorum ve kabullenemiyorum.ellbette takdiri ilahi yapacak bişey yok ama kafam oldukça karışık ve üzgünüm.yüce rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bana da bu duyguyu tattırır inşallah.hepinize yardımlarınız ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.bana çok destek oldunuz.bi süre internetten uzak kalmak ve kafamı toplamak istiyorum.kendinize iyi bakın arkadaşlar.:a015:
merhaba arkadaşlar.bugün kesin test sonucumu aldım.negatiff maalesef.kafamda bir sürü soru işareti var.herşey bu kadar sorunsuz ve proglemsiz mükemmel bi şekilde ilerlemişken neden olmadı anlayamıyorum ve kabullenemiyorum.ellbette takdiri ilahi yapacak bişey yok ama kafam oldukça karışık ve üzgünüm.yüce rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bana da bu duyguyu tattırır inşallah.hepinize yardımlarınız ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.bana çok destek oldunuz.bi süre internetten uzak kalmak ve kafamı toplamak istiyorum.kendinize iyi bakın arkadaşlar.:a015:
merhaba arkadaşlar,
momi ve dilkalman bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınız.maşallah çok ama çok tatlılar,acıbadem sitesinden gördüm resimlerini...sağlıklı,mutlu,huzurlu şekilde büyümelerini dilerim...
bu arada bugün şahin beydeydim. bizde bebişimizin cinsiyetini öğrendik. bizim sıpa erkekmiş :)))
inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza da alırız...
herkese sevgiler...
zeynepcim şahin bey sanırım şehirdışında...bir ara sor istersen....
hihoyyytkızlar bu arada momi nin bebeği dünyaya gelmiş..perşembe sabahı olucak demişti...az önce acıbademin yenidoğanlarına baktım...gerçektende olmuş..minik kızının resmide var çook tatlı..hihoyyyt
Hadii çok sevindim hayırlı olsun momize maşallah
Canım Sizler nasılsınız ne kadar zaman hiç uğrayamadım justing'm sen nasılsın nasıl gidiyor
iyiyim cnm yaa...şimdilik iyi gidiyo..asıl sen nasılsın???inatçı oğlun nasıl bakalım...hiç kendinden bahsetmemişsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?