Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sihirim canım o lekelenmeler o kadarda önemli değil..oluyo arada o tür lekeler çoğu arkadaşımızda...la terte kanam şeklinde olmasına rağmen atlattı o günleri..o yüzden aklına kötü şeyler getirme cnm...

ezine inşallah şahin bey sanada uğur getirir...ben o adamın bana bebeğimi vereceğine çok inanmıştım ve hayırlısıylada olucak inşallah....tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm....

merhaba arkadaşlar.bugün kesin test sonucumu aldım.negatiff maalesef.kafamda bir sürü soru işareti var.herşey bu kadar sorunsuz ve proglemsiz mükemmel bi şekilde ilerlemişken neden olmadı anlayamıyorum ve kabullenemiyorum.ellbette takdiri ilahi yapacak bişey yok ama kafam oldukça karışık ve üzgünüm.yüce rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bana da bu duyguyu tattırır inşallah.hepinize yardımlarınız ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.bana çok destek oldunuz.bi süre internetten uzak kalmak ve kafamı toplamak istiyorum.kendinize iyi bakın arkadaşlar.:a015:

ezine inşallah şahin bey sanada uğur getirir...ben o adamın bana bebeğimi vereceğine çok inanmıştım ve hayırlısıylada olucak inşallah....tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm....

sağol canım..destek almak,motive olmak için arada uğrarım yanınıza..öpüyorum şimdilik sizi..Allah sana da hayırlısı ile bebeğini kucağında görmeyi nasip eder inşallah..

off justing...bu günleri bi atlatsam.çok kötü hissediyorum kendimi.sürekli düşceğinden korkuyorum.öncekiler gibi olacağından korkuyorum.8. haftayıda hayırlısıyla atlatsam sanki herşey düzelcek gibi geliyo.cumartesi kontrolüm var tekrar.daha 6+1 deyim.

canım hiç bişeyi düşünme.kendini topla ve hayatın tadını çıkartmaya başla.bu yaşadığını justinginde dediği gibi hepimiz yaşadık hemen hemen.önce çok zor geliyo ama güçlü olmak zorundayız.bu iş okadar kolay değil.biz güçlü olcazki bebeğimize çabucak kavuşalım

canım daha öncede dediğim gibi herşeyin hayırlısı...kendine biraz zaman ver...buda geçicek..netten uzak durman daha iyi...bende öyle yapmıştım çünkü...kendine çok iyi bak cnm....

kızlar bu arada momi nin bebeği dünyaya gelmiş..perşembe sabahı olucak demişti...az önce acıbademin yenidoğanlarına baktım...gerçektende olmuş..minik kızının resmide var çook tatlı..

hihoyyytkızlar bu arada momi nin bebeği dünyaya gelmiş..perşembe sabahı olucak demişti...az önce acıbademin yenidoğanlarına baktım...gerçektende olmuş..minik kızının resmide var çook tatlı..hihoyyyt

merhaba arkadaşlar,

momi ve dilkalman bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınız.maşallah çok ama çok tatlılar,acıbadem sitesinden gördüm resimlerini...sağlıklı,mutlu,huzurlu şekilde büyümelerini dilerim...

bu arada bugün şahin beydeydim. bizde bebişimizin cinsiyetini öğrendik. bizim sıpa erkekmiş :)))
inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza da alırız...

herkese sevgiler...

canım ne güzel haberler yarın benim de şahin beyle randevum var bakalım bebiş ne durumda biz de 9. haftamızdayız. inşallah olumsuz bir şey olmaz. canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

Hadii çok sevindim hayırlı olsun momize maşallah
Canım Sizler nasılsınız ne kadar zaman hiç uğrayamadım justing'm sen nasılsın nasıl gidiyor

Hadii çok sevindim hayırlı olsun momize maşallah
Canım Sizler nasılsınız ne kadar zaman hiç uğrayamadım justing'm sen nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim cnm yaa...şimdilik iyi gidiyo..asıl sen nasılsın???inatçı oğlun nasıl bakalım...hiç kendinden bahsetmemişsin....

merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım tüp bebek yaptıracağım şahin beyi internette adını duydum ben onun hakkında bilgi almak istiyorum...nekadara mal oluyo tüp bebek,sigorta karşılıyomu.bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

iyiyim cnm yaa...şimdilik iyi gidiyo..asıl sen nasılsın???inatçı oğlun nasıl bakalım...hiç kendinden bahsetmemişsin....

İnatçı oğlum iyi çok şükür artık ayağa kalkıyorum ama yinede dikkat ediyorum Erken doğum olabilir diye Ciğer geliştirici iğne olacağız Dr.um Çok temkinli yaklaşıyor yaklaşık 900 gr.olduk 34 cm boyundayız umarım vaktınde gelerek bizi sevindirir artık tepikliyor allahım ne güzel bir duyguymuş allah herkese nasip etsin yeni arkadaşlarımızın tedavileri hayırlı olsun ..Umutlarınızı kaybetmeyin
Benim tek embriyom tek yumurtam vardı ve şuandabir bedende iki yürek çarpıyor

Siz nasılsınız sizler biraz anlatın öpüyorum sizleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…