- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.301
merhaba arkadaşlar bende 1 aydır şahin beyin hastasıyım banada tüp bebek yapıldı şimdi sonucunu bekliyorum umarım Allah' tan dilediğim tek şey gerçekleşir.Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.Ben doktyorumdan çok memnunum herkesede tavsiye ederim.
sunay 1984 acıbademde sigorta geçerli değil canım sigorta olayı ancak develt uygun görürse olabiliyor oda doğal yollarda hamile kalman imkansız ise sana aşılama öneriliyor buda tüp bebek fiyatıyla hemen hemen eşit sayılır .üç denemede de aşılama tutmazsa şayet devlet senin tüp bebeğini karşılıyor. bunun fiyatıda kullanacağın ilaç sayısına göre değişiyor ortalama 4.300-4.700 tl arasında değişiyor canım.
belif allah sana bana ve bütün evlat isteyenlere annelik duygusunu nasip etsin.sen tüp bebek mi yaptırdın....şahin beyi netten çok iyi bi doktor diye anlatıyolardı...bende şahin beye gitmek istiyordum ama sigorta karşılamıyormuş...bakalım nasip neresiyse orası olacak....inşallah sonuçun pozitif çıkar ve annelik duygusunu tadarsın....cnm dualarım seninle ve bu yolda olanlarla
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim inş rüyalarım gerçekleşir bende bugün testimi yaptırcam ve ne olacağı kesinleşicek dediğin gibi rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin .benimde istediğim tek şey sağlıklı bir evlat sahibi olmak umarım bugün bunu başarırım.
cnm inşallah sonuçun pozitif çıkar...sende benim için dua et....senin tüp bebek mi ?bende ağustostan sonra yaptıracam bakalım şimdiden heyecan sardı.ya tutmazsa diye umarım dileğim gerçek olur ve tabi seninde cnm iyi haberlerini bekliyorum:CüvCüv:[/QUO
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ama benim gebeliğim düşükle sonuçlandı.umarım aynı sorunu sende yaşamazsın .şimdi doktorum dururumum için bir ay beklemeye aldı beni tekrar ikinci tüp bebeği denicez umarım aynı sorunu ordada yaşamam çünkü çok büyük hayal kırıklığına uğradık eşim ve ben.bu benim ikinci düşükle sonuçlanmış gebeliğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar selam benim 8 gün önce kanamam oldu..alelacele şahin beye gittik..kesinlikle istirahat dedi..plasentam aşağıda olduğu için bekliyordum böyle birşeyi ama yinede çok korktum..şimdi annemde kalıyorum..o yüzden nete giremiyorum..şahin beyi soran arkadaşlarada şunu diyebilirimki şimdiye kadar kaç dr değiştirdim..en mükemmelleri şahin bey..bir dahada onun gibisini tanırmıyım bilmiyorum..bir kere motive çok önemli..arkadaşça yaklaşıyor..erken doğum riskim olduğu için kuvöz parasını acıbademde karşılayamayız diye dr umu değiştirmek zorunda kaldım..ama yine onun tavsiye ettiği bir dr a gidiyorum..şimdilik ondanda memnunum..saolsun irtibatı kesmeyip yeni dr umu arayıp durumumu öğrenmiş.hangi dr bunu yaparki...çok param olsa kesinlikle şahin bey için acıbademi bırakmazdım ama durumlar maalesef onu gerektirdi...
kızlar selam benim 8 gün önce kanamam oldu..alelacele şahin beye gittik..kesinlikle istirahat dedi..plasentam aşağıda olduğu için bekliyordum böyle birşeyi ama yinede çok korktum..şimdi annemde kalıyorum..o yüzden nete giremiyorum..şahin beyi soran arkadaşlarada şunu diyebilirimki şimdiye kadar kaç dr değiştirdim..en mükemmelleri şahin bey..bir dahada onun gibisini tanırmıyım bilmiyorum..bir kere motive çok önemli..arkadaşça yaklaşıyor..erken doğum riskim olduğu için kuvöz parasını acıbademde karşılayamayız diye dr umu değiştirmek zorunda kaldım..ama yine onun tavsiye ettiği bir dr a gidiyorum..şimdilik ondanda memnunum..saolsun irtibatı kesmeyip yeni dr umu arayıp durumumu öğrenmiş.hangi dr bunu yaparki...çok param olsa kesinlikle şahin bey için acıbademi bırakmazdım ama durumlar maalesef onu gerektirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?