Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar bende 1 aydır şahin beyin hastasıyım banada tüp bebek yapıldı şimdi sonucunu bekliyorum umarım Allah' tan dilediğim tek şey gerçekleşir.Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.Ben doktyorumdan çok memnunum herkesede tavsiye ederim.

canım inşallah pozitif olur hayırlısıyla. latarte senin adına herşyin yolunda gitmesine çok sevindim. ben de tek embriyo ile hamile kaldım. 9 haftayı bitiriyoruz çok şükür

arkadaşlar bana şahin bey hakkında bilgi verirmisiniz.bende ağustosta inşallah tüp bebek yaptıracağım.onun için doktor arıyorum.acıbadem hastanesinde yaptırırsam ne kadara tutuyor tüp bebek...sigorta karşılıyormu..bilgilendirirmisiniz lütfen

zeynepela iyi dileklerin için teşekkür ederim.umarım pozitif çıkar.ilk deneyimdi bu benim için banada tek embriyo yerleştirildi.umarım bebeğim bana bağlanmıştır...

sunay 1984 acıbademde sigorta geçerli değil canım sigorta olayı ancak develt uygun görürse olabiliyor oda doğal yollarda hamile kalman imkansız ise sana aşılama öneriliyor buda tüp bebek fiyatıyla hemen hemen eşit sayılır .üç denemede de aşılama tutmazsa şayet devlet senin tüp bebeğini karşılıyor. bunun fiyatıda kullanacağın ilaç sayısına göre değişiyor ortalama 4.300-4.700 tl arasında değişiyor canım.

arkadaşlar çok heyecanlıyım salı günü sonucumu öğrenicem 15 haziran benim için dönüm noktası olucak inşallah herşey istediğim gibi olur bende en kısa zamanda anne adayları listesinde olurum.

selam belif.ben aşılama yaptırdım.ama tutmadı.şimdide tüp bebeği deneyeceğim.doktor arayışı içindeyim ,acı bademde yaptırırsam sigorta karşılarmı aşılamayı denedim....bide şahin bey hakkında bilgi alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirm

vallahi ben doktorumdan çok memnunum canım şahin bey gerçekten işinin ehli bir doktor. ama hastane dediğim gibi sigortayı karşılamıyor. onu karşılayan tek bir yer var orasıda soranus tüp bebek merkezi ama devletten rapor alman gerek öncedende sana bunu bahsettim. ALLAH hepimize yardımcı olsun.bende bugün dayanamayıp b hcg testi yaptırdım transferden sonraki 10, günüm bu gün ama sonucum muallakta referans aralığı 2 benim sonucum 9,1 durumum nedir bende bilmiyorum.doktorumu aradım 2 gün sonra testi tekrarla dedi.inşallah herşey gönlümüzce olur.inşallah bende hayalime kavuşurum.

off ya burayada kimse girmiyor herhalde artık,bana destek olucak kimse yokmu.moralim çok bozuldu benim test sonucum sonrasında.ne olur Allahım bana güç ver eğer hamileysem bebeğimede güç ve sağlık verki bana sıkı sıkı bağlansın yalvarıyorum sana Allahım...

belif allah sana bana ve bütün evlat isteyenlere annelik duygusunu nasip etsin.sen tüp bebek mi yaptırdın....şahin beyi netten çok iyi bi doktor diye anlatıyolardı...bende şahin beye gitmek istiyordum ama sigorta karşılamıyormuş...bakalım nasip neresiyse orası olacak....inşallah sonuçun pozitif çıkar ve annelik duygusunu tadarsın....cnm dualarım seninle ve bu yolda olanlarla

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim inş rüyalarım gerçekleşir bende bugün testimi yaptırcam ve ne olacağı kesinleşicek dediğin gibi rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin .benimde istediğim tek şey sağlıklı bir evlat sahibi olmak umarım bugün bunu başarırım.

cnm inşallah sonuçun pozitif çıkar...sende benim için dua et....senin tüp bebek mi ?bende ağustostan sonra yaptıracam bakalım şimdiden heyecan sardı.ya tutmazsa diye umarım dileğim gerçek olur ve tabi seninde cnm iyi haberlerini bekliyorum:CüvCüv:

kızlar selam benim 8 gün önce kanamam oldu..alelacele şahin beye gittik..kesinlikle istirahat dedi..plasentam aşağıda olduğu için bekliyordum böyle birşeyi ama yinede çok korktum..şimdi annemde kalıyorum..o yüzden nete giremiyorum..şahin beyi soran arkadaşlarada şunu diyebilirimki şimdiye kadar kaç dr değiştirdim..en mükemmelleri şahin bey..bir dahada onun gibisini tanırmıyım bilmiyorum..bir kere motive çok önemli..arkadaşça yaklaşıyor..erken doğum riskim olduğu için kuvöz parasını acıbademde karşılayamayız diye dr umu değiştirmek zorunda kaldım..ama yine onun tavsiye ettiği bir dr a gidiyorum..şimdilik ondanda memnunum..saolsun irtibatı kesmeyip yeni dr umu arayıp durumumu öğrenmiş.hangi dr bunu yaparki...çok param olsa kesinlikle şahin bey için acıbademi bırakmazdım ama durumlar maalesef onu gerektirdi...

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı dünyaya gelecekler annelerine biraz naz yapıyorlar aman istirahat et güzelim kalkma :1hug:Öpüyorum sizleri ..Şahin bey ve ekibi çok ehli leyla hanımda öyle ssk karşılamaması bizler için çok kötü ama ekip çalışması motiveleri sayesinde bugünlerdeyim ben ..:CüvCüvarısı başlarınıza ve tüm isteyenlere

merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce şahin beyde tüp bebek tedavisi yaptırdım.gebelik gerçekleşti fakat erken dönemde düşükle sonuçlandı çok üzgünüm.şimdi 2. tüp bebek için tedavinin doğru zamanını bekliyoruz. bu arada da ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uygulucam .umarım iyi gelir ,pok yok etmesi dileğiyle kullanıcam.çünkü bu benim ikinci düşüğüm .bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum .artık bebeğimin bana sıkı sıkı sarılmasını ve benden hiç ayrılmasını istemiyorum.ona 7 yıldır hasretim...

çok geçmiş olsun rabbim seni ve bebeğini korusun. umarım herşey sorunsuz devam eder

Gülincim geçmiş olsun canım...Çoktandır girmemiştim,yeni okudum...Allahım seni de,kızımızı da korusun inşallah...Hayırlısı ile bebeğini kucağına alman için dua ediyorum canım...Allaha emanet olun...

Saolun kızlar..Şuan gayet ıyıyım..ama yormuyorum kendımı..maŞallah kanamamda yok...ama olmaması ıÇın dınlenıcem tabııkı...bebeĞım gayet ıyı..rahım aĞzımda kapalı..ama yınede garantı olsun dıye haftada bır ıĞnem var..bebeĞımın bır hafta Önden gıdıyormuŞ gelıŞımı..buna ŞÜkÜr...
Belıf ÜzÜlme cnm sakın..sadece bıraz sabır gerektırıyor bu ıŞler..ınŞallah bır dahakı tedavınde sonucun gÜzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…