- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.321
merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce şahin beyde tüp bebek tedavisi yaptırdım.gebelik gerçekleşti fakat erken dönemde düşükle sonuçlandı çok üzgünüm.şimdi 2. tüp bebek için tedavinin doğru zamanını bekliyoruz. bu arada da ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uygulucam .umarım iyi gelir ,pok yok etmesi dileğiyle kullanıcam.çünkü bu benim ikinci düşüğüm .bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum .artık bebeğimin bana sıkı sıkı sarılmasını ve benden hiç ayrılmasını istemiyorum.ona 7 yıldır hasretim...
kızlar selam benim 8 gün önce kanamam oldu..alelacele şahin beye gittik..kesinlikle istirahat dedi..plasentam aşağıda olduğu için bekliyordum böyle birşeyi ama yinede çok korktum..şimdi annemde kalıyorum..o yüzden nete giremiyorum..şahin beyi soran arkadaşlarada şunu diyebilirimki şimdiye kadar kaç dr değiştirdim..en mükemmelleri şahin bey..bir dahada onun gibisini tanırmıyım bilmiyorum..bir kere motive çok önemli..arkadaşça yaklaşıyor..erken doğum riskim olduğu için kuvöz parasını acıbademde karşılayamayız diye dr umu değiştirmek zorunda kaldım..ama yine onun tavsiye ettiği bir dr a gidiyorum..şimdilik ondanda memnunum..saolsun irtibatı kesmeyip yeni dr umu arayıp durumumu öğrenmiş.hangi dr bunu yaparki...çok param olsa kesinlikle şahin bey için acıbademi bırakmazdım ama durumlar maalesef onu gerektirdi...
merhaba kızlar belki beni hatırlarsınız ben nisanda ilk tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimin suyu bittiği için dün aldırmak zorunda kaldım yavrumla dün ayrıldık öyle zordu ki anlatamam yıllar sonra kavuşmak ve ayrılmak içim yanıyor....
merhaba kızlar belki beni hatırlarsınız ben nisanda ilk tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimin suyu bittiği için dün aldırmak zorunda kaldım yavrumla dün ayrıldık öyle zordu ki anlatamam yıllar sonra kavuşmak ve ayrılmak içim yanıyor....
saol sihirim...33. haftama giricem artık...nasılda geçti zaman..şimdilik iyi gidiyo herşey..ama yinede yormuyorum kendimi..hazırlıklarda bitti gibi..bugünde çantamı hazırladık annemle beraber..erken doğum riskim olduğu için her ihtimale karşı..
senin nasıl gidiyo hamilelik...aynı dr a devammı değiştirdinmi???kendine ve bebişine iyi bak cnm...
herkeze selam arkadaşlar daha önceleri normal yolla gebe kalacağımı ümit ederken başka topiklerde takılıyodum ama hayat işte bizlerde bu şekilde zorlu ama güzel bir yolcuğa girerek anne olmaya aday oluyoruz.topikte gezerken doktorumun adını duyunca hemen daldım içeribiz eşimle cesaret edip tüp bebek yaptıramıyoduk...AMA şuanda sabırsızlıkla tedavi sürecimizin bitmesini bekliyoruz benimde doktorum şahin bey bursa acıbadem allahıma çok çok çok şükür karşımıza şahin bey gibi mükemmel bir doktor çıkardı şuan iğnelerimi kullanıyorum çok heyecanlıyım ve sabırsızım allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip eder inş...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
zeynepçim ya....sen özelden yazdığından beri seni düşünüyordum.....biliyorum canım..çok zor....ALLAH sabrını veriyor ama......kendini toparlayınca tekrar denersin....kendine iyi bak..
herkeze selam arkadaşlar daha önceleri normal yolla gebe kalacağımı ümit ederken başka topiklerde takılıyodum ama hayat işte bizlerde bu şekilde zorlu ama güzel bir yolcuğa girerek anne olmaya aday oluyoruz.topikte gezerken doktorumun adını duyunca hemen daldım içeribiz eşimle cesaret edip tüp bebek yaptıramıyoduk...AMA şuanda sabırsızlıkla tedavi sürecimizin bitmesini bekliyoruz benimde doktorum şahin bey bursa acıbadem allahıma çok çok çok şükür karşımıza şahin bey gibi mükemmel bir doktor çıkardı şuan iğnelerimi kullanıyorum çok heyecanlıyım ve sabırsızım allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip eder inş...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
saol sihirim...33. haftama giricem artık...nasılda geçti zaman..şimdilik iyi gidiyo herşey..ama yinede yormuyorum kendimi..hazırlıklarda bitti gibi..bugünde çantamı hazırladık annemle beraber..erken doğum riskim olduğu için her ihtimale karşı..
senin nasıl gidiyo hamilelik...aynı dr a devammı değiştirdinmi???kendine ve bebişine iyi bak cnm...
sihirim...senden ne haber...
çok sağol canım ama çok zor. bakalım biraz toplayayım kendimi şahin beyle görüşmeye gideceğiz. aradan ne kadar geçmeli benim dondurulmuşum da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?