Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.ama sakın üzülme herişte bir hayır varmış.banada arkadaşlar bunu sölüyodular o zamanlar.bende 2 . tüp bebeğimi ş.beyde yaptırdım.ve sin gibi erken düşük oldu bendede.şubat başı düşüğüm oldu ve nisanda tedavi için görğşmeye gittik karar verdik ancak o ay adet olmadım.şu anda 12 haftalık hamileyim.tüm bildiğin duyduğun kürleri uygula,biz öle yaptık.ve rabbime şükret .çünkü alanda verende o.en yakın zamanda bebeğini sana kavuştursun.

gülincim blue dan haberlerini alıyorum.çok geçmiş olsun.ş.bey hakkındaki tüm düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.bursada yok ölesi.ama acıbademin doğum ve tedavi masrafları gayet yüksek.o yüzden bende ş.beyle devam edemedim.zaten öncesinde harcadığımız yüklü meblalar var.ama olsun ş.beyin bu şehirde olması bile bi şans.

saol sihirim...33. haftama giricem artık...nasılda geçti zaman..şimdilik iyi gidiyo herşey..ama yinede yormuyorum kendimi..hazırlıklarda bitti gibi..bugünde çantamı hazırladık annemle beraber..erken doğum riskim olduğu için her ihtimale karşı..
senin nasıl gidiyo hamilelik...aynı dr a devammı değiştirdinmi???kendine ve bebişine iyi bak cnm...

herkeze selam arkadaşlar daha önceleri normal yolla gebe kalacağımı ümit ederken başka topiklerde takılıyodum ama hayat işte bizlerde bu şekilde zorlu ama güzel bir yolcuğa girerek anne olmaya aday oluyoruz.topikte gezerken doktorumun adını duyunca hemen daldım içeri biz eşimle cesaret edip tüp bebek yaptıramıyoduk...AMA şuanda sabırsızlıkla tedavi sürecimizin bitmesini bekliyoruz benimde doktorum şahin bey bursa acıbadem allahıma çok çok çok şükür karşımıza şahin bey gibi mükemmel bir doktor çıkardı şuan iğnelerimi kullanıyorum çok heyecanlıyım ve sabırsızım allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip eder inş...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bumera tedavin hayırlı olsun canımm..gerçekten doğru karar vermişsiniz şahin beyi seçmekle...gerçekten çok iyi bir dr...

merhaba kızlar belki beni hatırlarsınız ben nisanda ilk tüp bebekle hamile kalmıştım bebeğimin suyu bittiği için dün aldırmak zorunda kaldım yavrumla dün ayrıldık öyle zordu ki anlatamam yıllar sonra kavuşmak ve ayrılmak içim yanıyor....

merhaba canım ben bu topiğe yani tüb bebek bölüme ilk defa bakıyorum seni tanımamış olsamda acını paylaşmak istedim..cok gecmişler olsun allahım inş. bu acıları tekrar yaşatmaz..söylüyecek söz bulamıyorum acın cok büyük ama umudunu kaybetme inş. tekrar hamile olcağın günler olcaktır..

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olucaktı yanıtlarsanız cok sevinirim...
ben 5 yıllık evliyim 5 yıllık evlilik hayatımda 3 gebelik kaybım var 13, 20 ve 8 hafta olmak üzere...1 yıl korundum tahliller için son 1 yıldırda hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor...eşimle artık cok beklediğimizi düşünürek tüb bebek düşünmeye başladık..ama biz askeri personeliz yani askeri hastane dışında başka biryerde tedaviye başlamıyoruz...
bende olabilecekse özelde yaptırmak istiyorum..çanakkalede ikamet ediyorum bana en yakın bursa..
başlı başınca bana tüb bebek tedavisinin maliyetini öğrenmek istiyorum...beni bilgilendirirseniz cok sevinirim..şimdiden teşekkürler..

zeynepcim inan çok üzüldüm canım..haklısın zor bulupta kaybetmek çok acı...ama hamile kalabiliyosun...yine de buna şükretmek gerek...biraz kendini toparla tekrar denersiniz...ama biraz zaman geçsin cnm....tekrar geçmiş olsun cnm...

slm gamzeli kız...acıbademin son fiyatlarını tam bilmiyorum ama ben kasımda yaptırmıştım....ilaçlarla birlikte 5250 civarıydı..ama ocakta fiyatlar biraz arttı cnm..ama aşağı yukarı 6.5 civarı tutar herhalde....

zeynepçim ya....sen özelden yazdığından beri seni düşünüyordum.....biliyorum canım..çok zor....ALLAH sabrını veriyor ama......kendini toparlayınca tekrar denersin....kendine iyi bak..

gülincim...çantayı hazırladın demek....beyaz mobilyalarıda geldimi bebişin...

bumera...tedavin hayırlı olsun inşallah.....

zeynepçim ya....sen özelden yazdığından beri seni düşünüyordum.....biliyorum canım..çok zor....ALLAH sabrını veriyor ama......kendini toparlayınca tekrar denersin....kendine iyi bak..

çok sağol canım ama çok zor. bakalım biraz toplayayım kendimi şahin beyle görüşmeye gideceğiz. aradan ne kadar geçmeli benim dondurulmuşum da yok

çok geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.ama üzülme her işte bi hayır vardır.rabbim en yakın zamanda bebeğine seni kabuştursun.

tedavin hayırlı uğurlu olsun.dr konusunda burdsanın en iyisi ş. bey.doğru karar vermişsiniz canım.

bu günlerede geldin gülin.çok güzel günler dimi.rabbim benide ve tüm bekleyenleride o günlere ulaştırır inşallah.aman sen yinede dikkat et kendine.zamanınıda bekler inşallah bebiş.güzel haberlerini bekliyorum.
ben dr ları ikiledim şimdi.ama bakalım hala kararsızım.geçen hafta birinden çıktım birine gittim.hayırlısı olcak inşallah.herşey yolunda gözüküyo şimdilik.

sihirim...senden ne haber...

bluecum bendeki haberler aynı cnm.sorun yok şimdilik.inşallah böle devam etcek.sen nasılsın,iş hayatı nasıl gidiyo...

sihirim.....cnm iyi gidiyor iş hayatım.....birazda tatil hayatına başladım....tatildeydim...yine gidicem...birkaç gün içinde.....benimde günler böyle geçiyor işte....(çizelgedeki bebişin çok ta güzel)oğlanmıdır nedir?

çok sağol canım ama çok zor. bakalım biraz toplayayım kendimi şahin beyle görüşmeye gideceğiz. aradan ne kadar geçmeli benim dondurulmuşum da yok

ah canım biliyorum şu anki ızdırabını...ama hepsi geçecek...ben şahin beye böyle düşük olunca bendede keşke hiç tutmasaydıda bu kadar üzülmezdim demiştim...oda bana hayır öyle düşünmeyintutuyor olması,hamilelik oluşması güzel demişti....seninde sonuçta bak hamilelik oluştu...inşallah bundan sonraki denemende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın...(inşallah hep beraber alırız)benimde dondurulmuşum hiç olmadı...hep sil baştan...ama olsun..olsunda herşeye razıyız....benim düşükten sonra şahin bey 1 ay sonra başlayabiliriz demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…