Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

16 haftalıktı bebeğim belki bekleme sürem de uzun olabilir. göğsümden süt geliyor o kadar can yakıcı ki bebeğimin sütleri diyorum çok zormuş çooookkk.

ohhh canım...çıkart tatilin keyfini.hatta benim yerimede bol bol tatil yap.valla geçen hafta çok uğraştı dr açsın bacaklarını diye ama dolamış kordonu bacağına dünya umrunda değildi.bu gidişte belki öğreniriz.(tam msn den mrb dicektim çıkmışsın.görüşürüz)

16 haftalıktı bebeğim belki bekleme sürem de uzun olabilir. göğsümden süt geliyor o kadar can yakıcı ki bebeğimin sütleri diyorum çok zormuş çooookkk.

zeynepela göğsünden süt gelmesini takma sakın kafana.benim senin ki kadar ilerlememişti bile hamileliğim ama süt geliyodu göğsümden ve daha 8. haftada düşük yaptım tabii.2 ay sonra hormon testlerimi yaptırdım normale dönmüştü herşey.3 ay sonrada normal yolla hamile kaldım.sakın üzme bunun için kendini ben ağladığımı bile hatırlıyorum süt geliyo diye.boşaymış herşey.rabbim hepimizi sevindirsin.

selam.....bugün canım sıkkın murat erdemir hastasıydım....ilk tüp bebeği yaptırdım ve bugün yumurta toplama işlemim vardı ..iki yumurtam vardı ve bugün ikiside boş çıktı...üzüntümü ancak siz anlayabilirsniz....yaşımda ilerledi.40. şimdi şahin beyle görüşmek istiyorum.....ilk tüpten hemen sonra 2. yi denebiliyormuyuz ne kadar zaman geçmesi lazım..bilgi verirseniz sevinirim.....şahin beyden okuduğum kadarıyla çok memmunsunuz....

canım gözünaydın rabbim ayırmasın bebeğinden. umarım ben de çarçabuk unuturum herşeyi.

filo....hayırlısı olsun.....evet şahin beyden memnunuz....deneme için diğer aydaki adet kanamanla birlikte başlayabilirsin...

canım verdğin bilgi için cok sağol..
çanakkelde oturuyorum burdaki dr. istanbul tübbebek önerdi ama orayla ilgilide pek iyi şeyler duymadım..
sonucta ben bunu heryerde parayla yaptıracaksam güvenilir olmalı benim için..
senin ilk denemedemi oldu bebiş....

Son düzenleme:
benim geçen kasım ayında ilk tedavim oldu..sonuç negatifti..ama bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım canım..ama yumurtalarım tam gelişmiyordu..sanırım ilaçların etkisi bir kaç ay daha devam ettiği için bir sonraki ay kaldım hamile...ama şahin bey gerçekten çok iyi bir dr...ekibide öyle...birkere dr unu sevmeli ve güvenmelisin..bence bir öngörüşmeye git..ücretsiz...için kanaat getirirse oraya devam edersin....

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır giremiyodum nete.bilgisayarımın azizliği işte...
zeynep okuyunca çok üzüldüm,allah sabır versin canım.diyecek pek fazla birşşey bulamıyorum
gülinciğim senle de bayağı ayrı kaldık,maşallah az zamanın kaldı...umarım defnemiz sabırsız davranmaz,zamanında gelir hayatınıza...
bende iyiyim,50grlık şeker yüklemem biraz fazla çıkınca 100 gr yüklemesi oldu,onda da bir değerim hafif yüksek çıkınca biraz dikkat etmeye başladım..karbonhidrattan uzaklaştım,birde meyve tüketimimi biraz azalttık.birde idrar tahlilinde bakteri fazla çıkınca antibiyotik kullandım..neyseki herşey yolunda şimdilik..
onun dışında haftanın 2 günüde yogaya gidiyorum :) benden haberler bukadar...
hepiniz kendinize çok iyi bakın,hoşçakalın şimdilik :):)

kızlar bugün kontrole gittim...dr um la gün kararlaştırdık...26 ağustos ta kısmetse defnemi alıcam kucağıma...sadece epidüralmi genelmi ona karar veremedim...aslında ilk ben almak istiyorum kucağıma..ama cesaretim yok...napıcam bilmem....

canım justing'm çok sevindim gününüz belli olmuş darısı benim başıma
camasd'm aynı şeker benimde yüksek çıktı yediklerime dikkat ediyorum ve sık sık şeker testi yapılıyor aman dikkat et Zor bulduk Allahın en güzel mucizeleri onlar bizim

oooo ......topiğimizin üyeleri gelmiş..ne güzel.....özlem,latarete....sizleri merak ediyordum nerelerdeler diye...birde halidem nerelerde acaba.......maaşallah artık bebişlerinizi kucağınıza almaya az kaldı...darısı bana olur inşallah...

kızlar....bende bugün hayırlısıyla başlıyorum tedaviye bir aksilik çıkmazsa.......şahin beyle 4.45 randevum var......bakalım nasıl geçecek......bana dua edin kızlar....

kızlar....bende bugün hayırlısıyla başlıyorum tedaviye bir aksilik çıkmazsa.......şahin beyle 4.45 randevum var......bakalım nasıl geçecek......bana dua edin kızlar....

canım hayırlı olsun inşallah bu defa kavuşursun bebişine. ben de 2 hafta sonra burda smear yaptırıp gideceğim şahin beye 3 ay sonra gel der galiba hayırlısı olsun hepimiz için

canım sağolasın denecek çok da bişery yok sadece çooooook zormuş rabbim kimseciklere yaşatmasın bir daha asla yaşamayayım inşallah tez zamanda anne olur bu acıları geride bırakırım inşallah. sen de evladından hiç ayrılmazsın inşallah canım..

canım hayırlı olsun inşallah bu defa kavuşursun bebişine. ben de 2 hafta sonra burda smear yaptırıp gideceğim şahin beye 3 ay sonra gel der galiba hayırlısı olsun hepimiz için

zeynepçim....teşekkür ederim iyi dileklerin için.....canım neden smear testi yaptırıyorsun...bunu şahin beymi istedi....?inşallah dediğin gibi hepimiz için.. hayırlısı olsun... ...

zeynepçim....teşekkür ederim iyi dileklerin için.....canım neden smear testi yaptırıyorsun...bunu şahin beymi istedi....?inşallah dediğin gibi hepimiz için.. hayırlısı olsun... ...

canım rahim ağzı yaram var tedavide görmüştü şahin bey ama hiç çocuğu olmyan da tedavi etmiyoruz smearin temiz olsun yeter demişti yeni tedaviden önce tekrar bir baktıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…