- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.341
ah canım biliyorum şu anki ızdırabını...ama hepsi geçecek...ben şahin beye böyle düşük olunca bendede keşke hiç tutmasaydıda bu kadar üzülmezdim demiştim...oda bana hayır öyle düşünmeyintutuyor olması,hamilelik oluşması güzel demişti....seninde sonuçta bak hamilelik oluştu...inşallah bundan sonraki denemende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın...(inşallah hep beraber alırız)benimde dondurulmuşum hiç olmadı...hep sil baştan...ama olsun..olsunda herşeye razıyız....benim düşükten sonra şahin bey 1 ay sonra başlayabiliriz demişti....
sihirim.....cnm iyi gidiyor iş hayatım.....birazda tatil hayatına başladım....tatildeydim...yine gidicem...birkaç gün içinde.....benimde günler böyle geçiyor işte....(çizelgedeki bebişin çok ta güzel)oğlanmıdır nedir?
16 haftalıktı bebeğim belki bekleme sürem de uzun olabilir. göğsümden süt geliyor o kadar can yakıcı ki bebeğimin sütleri diyorum çok zormuş çooookkk.
ohhh canım...çıkart tatilin keyfini.hatta benim yerimede bol bol tatil yap.valla geçen hafta çok uğraştı dr açsın bacaklarını diye ama dolamış kordonu bacağına dünya umrunda değildi.bu gidişte belki öğreniriz.(tam msn den mrb dicektim çıkmışsın.görüşürüz)
zeynepela göğsünden süt gelmesini takma sakın kafana.benim senin ki kadar ilerlememişti bile hamileliğim ama süt geliyodu göğsümden ve daha 8. haftada düşük yaptım tabii.2 ay sonra hormon testlerimi yaptırdım normale dönmüştü herşey.3 ay sonrada normal yolla hamile kaldım.sakın üzme bunun için kendini ben ağladığımı bile hatırlıyorum süt geliyo diye.boşaymış herşey.rabbim hepimizi sevindirsin.
16 haftalıktı bebeğim belki bekleme sürem de uzun olabilir. göğsümden süt geliyor o kadar can yakıcı ki bebeğimin sütleri diyorum çok zormuş çooookkk.
selam.....bugün canım sıkkın murat erdemir hastasıydım....ilk tüp bebeği yaptırdım ve bugün yumurta toplama işlemim vardı ..iki yumurtam vardı ve bugün ikiside boş çıktı...üzüntümü ancak siz anlayabilirsniz....yaşımda ilerledi.40. şimdi şahin beyle görüşmek istiyorum.....ilk tüpten hemen sonra 2. yi denebiliyormuyuz ne kadar zaman geçmesi lazım..bilgi verirseniz sevinirim.....şahin beyden okuduğum kadarıyla çok memmunsunuz....
slm gamzeli kız...acıbademin son fiyatlarını tam bilmiyorum ama ben kasımda yaptırmıştım....ilaçlarla birlikte 5250 civarıydı..ama ocakta fiyatlar biraz arttı cnm..ama aşağı yukarı 6.5 civarı tutar herhalde....
kızlar....bende bugün hayırlısıyla başlıyorum tedaviye bir aksilik çıkmazsa.......şahin beyle 4.45 randevum var......bakalım nasıl geçecek......bana dua edin kızlar....
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır giremiyodum nete.bilgisayarımın azizliği işte...
zeynep okuyunca çok üzüldüm,allah sabır versin canım.diyecek pek fazla birşşey bulamıyorum
gülinciğim senle de bayağı ayrı kaldık,maşallah az zamanın kaldı...umarım defnemiz sabırsız davranmaz,zamanında gelir hayatınıza...
bende iyiyim,50grlık şeker yüklemem biraz fazla çıkınca 100 gr yüklemesi oldu,onda da bir değerim hafif yüksek çıkınca biraz dikkat etmeye başladım..karbonhidrattan uzaklaştım,birde meyve tüketimimi biraz azalttık.birde idrar tahlilinde bakteri fazla çıkınca antibiyotik kullandım..neyseki herşey yolunda şimdilik..
onun dışında haftanın 2 günüde yogaya gidiyorum :) benden haberler bukadar...
hepiniz kendinize çok iyi bakın,hoşçakalın şimdilik :):)
canım hayırlı olsun inşallah bu defa kavuşursun bebişine. ben de 2 hafta sonra burda smear yaptırıp gideceğim şahin beye 3 ay sonra gel der galiba hayırlısı olsun hepimiz için
zeynepçim....teşekkür ederim iyi dileklerin için.....canım neden smear testi yaptırıyorsun...bunu şahin beymi istedi....?inşallah dediğin gibi hepimiz için.. hayırlısı olsun... ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?