- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.361
canım rahim ağzı yaram var tedavide görmüştü şahin bey ama hiç çocuğu olmyan da tedavi etmiyoruz smearin temiz olsun yeter demişti yeni tedaviden önce tekrar bir baktıracağız
blue tedaviyemi başlıyosun...daha sonra düşünüyosun diye biliyordum
demekki kendini şimdi hazır hissediyorsun..süperrr...hayırlı olsun arkadaşım yaa çok sevindim....
evet canım yaa.....mağazada oturup dururken birden karar verdim....randevu aldım ş.beyden...bugünde gittim...yarın da histereskopi oluyorum hayırlısıyla.....daha neyi bekliyorumki deyip aniden karar verdim...hakkımda inşallah hayırlısı olur.olumunekankayizsmile
EVET CANIM aşağı yukarı aynıyız hatta 5 gun kadar var 15 gun sonra kesınleşecek allahın ıznıyle sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsınle tarte senin ne kadar oldu şimdi..biz aşağı yukarı aynı değilmiydik??
amın canım darısı tez zamanda sana olsun dua edıyoruzoooo ......topiğimizin üyeleri gelmiş..ne güzel.....özlem,latarete....sizleri merak ediyordum nerelerdeler diye...birde halidem nerelerde acaba.......maaşallah artık bebişlerinizi kucağınıza almaya az kaldı...darısı bana olur inşallah...
Guzel haberlerını beklıyoruz olumunekankayizsmilekızlar....bende bugün hayırlısıyla başlıyorum tedaviye bir aksilik çıkmazsa.......şahin beyle 4.45 randevum var......bakalım nasıl geçecek......bana dua edin kızlar....
halidem çok guzel senınde az kaldı inan son gunler hiç geçmiyor şu 3 hafta sanki bıtmeyecek gıbı..kızlarrrrr selamlar hepinize nasılsınız bakalım hamişler ne alemdesiniz...justingim az kaldı cnm bebişine kavuşmana hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...yeni tedaviye başlayan arkadaşlarda inşallah bebişlerine kavuşurlar...benden hybrlere gelinceeee:)) biz 7.5 aylık olduk artık çoğu gitti azı kaldı kıyafetlerini hazırlamaya başladım yavaş yavaş...tahminen 7 ekim yada 14 ekim doğum tarihimiz...bukadarrrr:)) kendinize cici bakın öpüldünüz komacan
canım hakkında hayırlısı olsun senin 3 bebeğin de tutmuştu hatırladığım kadarıyla histeroskopi gerekir mi yine de.
canım düşük sebeplerini öğrenmek için histerskopi oldum.....histerskopim dündü...yine düşüğe sebep bulunamadı..fakat rahim ağzımda gözle görünmeyen bir çok kisttim varmışonlarda normal yolla hamile kalamama sebebimmiş...ş.bey o kistleri temizlediğini söyledi...patolojiye göndermiş..sonucum bir hafta sonra çıkacak...bir sorun yoksa herhalde adetimle birlikte tedaviye başlarım...hakkımda hayırlısı olsun...hepimiz için hayırlısı...
zeynepçim....inşallah dediğin gibi şu mübarek günlerde ALLAH yardıcımız olur....
sen naptın...smeari yaptırdınmı...
zeynepçim....inşallah senin smearde de sorun çıkmaz....bakalım bende patoloji sonucunu çok merak ediyorum.....bir sorun çıkarsa tedavi olacakmışım..öyle dedi .ş.bey....ama sorun çıkacağını pek sanmıyorumda dedi.....bakalım...ikimiz içinde hayırlısı....
gamzeli kız.....merhaba.....bu ücretlerin için 2 günde e2 diye bir test var...tedavi süresince bu test bedava yapilıyort..birde ilk hamilelik testin bedava.... ama ş.bey bunların haricinde başka tetkik isterse onlar ücretli...sen sanırım yeni başlicaksın....elinde ş.beyin istediği testler yoksa senden başka testlerde ister.....tek embriyo yasası var canım...yaşın kaç bilmiyorumda 35 yaş üstü 2 embriyo,ve 3 denemesi olanlarada 2 embriyo.....eğer ilk denemense ve yaşın 35 yaş altıysa tek embriyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?