- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.381
hımm anladım canımmm...
ben şuana kadar bütün testlerimi yaptırdım hiçbir sorun olmadığını biliyoruz ama tabi ş.bey başka tahlillerde isterse bilemem tabii..
evet ben yeni başlıcam ve bu konu hakkında hiçbir bilgim yok..
tek embriyo cok sacma aslında sonucta paranla yaptırıyosun..ama neyse ben sonucta sağlıklı olsunda bir taneyede razıyım..
canım yaşım 25 ve 3 sebebsiz gebelik kaybım var..bizde artık riske atma istemediğimiz için eşimle tüb bebeğe karar verdik..araştırdım ve ş.bey hakkında cok iyi şeyler duyduğum için ş.beyde başlamak istedik..bakalım eylül ayındaki adetimde gitmek istiyorum.. bu arada verdiğin bilgi için cok sağoll cok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
rica ederim gamzeli....sormak istediğin herşeyi sorabilirsin..elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim......peki 3 gebelik kaybım var demişsin...bunlar için hangi testleri yaptırdın.....benimde düşüklerim var....bende 1 hafta önce düşüklerin sebebini araştırmak için yaptırdım....ama düşük sebebi yine bulunamadı....fakat normal yolla hamile kalmama sebep kistlerim varmılş...ş.bey onları temizlemiş...bende bu eylülde tüp tedavime başlicaktım..ama ş.bey 3 ay normal yolla bir deneyin....kistler temizlenmişken...olmazsa 3 ay sonra tüp yaparız dedi.....bakalım hayırlısı.....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar yaklaşık 1 yıldanberi yazdıklarınızı okuyorum bende bursa acı badem hastanesine bitmeyi düşünüyorum yazdık larınızdan şahin beyin iyi bidoktor olduğunu söylüyorsunuz inşalah öyledir allah yardımcımız olsun ben rizeliyim burdan oraya gelmek çok zor misafir olarak gelicektik buhastanenin ismini çok duydum trabzonada gidebilirim bana daha yakın gercekten şahin bey bukonuda başarılımı 1 ay kalabilirim en fazla bu sürezarfında hamile kalırmıyım 26 yaşındayım
Kızlar bu gün tedaviye başladık.Hayırlısı bakalım.iğneleri almaya başladık.Bizde Şahin Bye gidiyoruz.Sürekli diyalogta olalım kızlar böylece yalnız olmadığımı hissederiz.Haydi hepimize kolay gelsin.Allah Yardımcımız olsun.
kızlar sabah 9.30 da sezeryana giriyorum..bana dua edin neolur...
tedavin ahyırlı olsun canım...Kızlar bu gün tedaviye başladık.Hayırlısı bakalım.iğneleri almaya başladık.Bizde Şahin Bye gidiyoruz.Sürekli diyalogta olalım kızlar böylece yalnız olmadığımı hissederiz.Haydi hepimize kolay gelsin.Allah Yardımcımız olsun.
allah kurtarsın canım.....kızlar sabah 9.30 da sezeryana giriyorum..bana dua edin neolur...
kızlarrr.....gülinin bebeği doğmuuuuuşşşşşşş......
kızlarrr.....gülinin bebeği doğmuuuuuşşşşşşş......[/QUOTE
Allah analı babalı büyütsün maaşallah...
arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile hamile kalan var mı aranız da?ben nisanda şahin beyde tüp bebek tedavisine başladım negatif sonuç aldım.dondurulmuş embriyolarımla deneme yaptık ama oda tutmadı şimdi son kalan embriyomu deneyeceğim ama acaba eksik bir şey mi yapıyoruz acaba?lütfen yardım cevaplarınızı bekliyorum.sevgiler...
çok üzüldüm canım.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın yeniden denersin.hayırlısı belkide böyleymiş demek çok zor ama malesef başka bir söz kalmıyor geriye.peki rahim ağzı yarana ne yaptın şu an ne durumdasın?ben smear için gün aldım hastaneden salı testi yaptırıcam umarım temiz çıkar.canım ben de nisanda ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım ve hamile kaldım ama bir ay önce bebeğimi suyu bittiği için kaybettim. şahin bey çok iyi bir doktordur dondurulmuşları dene olmazsa şahin bey ne yapacağını ya da neler yapılması gerektiğini bilir. bu arada benim de rahim ağzı yarama şahin bey aynı şeyi söyledi.
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazabiliyorum sizlere...
bugün gülini ziyarete gittim, maşallah defne kızımız çok tatlıydı,gülinde gayet iyiydi...
bede artık 7. ayımı doldurdum,göz açıyıp kapayıncaya kadar geçiyor günler...
bluesuu senin haberlerini de alıyorum canım..inşallah çok kısa süre sonra seninde güzel haberini alacağız
tedaviye yeni başlayan akadaşlarında tedavileri hayırlı olsun,inşallah mutlu sona ulaşırlar...olumsuz sonuçlanan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin,eminin doğru zamanı bekliyordur bebişlerniz...
ben ş.bey üzerine başka bir doktor tanımıyorum.benim şahsi düşüncem..ş.beyde ilk olarak aşılama deedik,olmadı.sonrasıda ilk tüp bebek denememizde oğlumuz bize tutundu bırakmadı bizi...bende tedavi boyunca progesteron kullandım.transferde sonra 5 gün anaas yedim (hergün 1 dilim),bol bol kabak çekirdeği tükettim birde..kimyasal maddelerden uzak durdum ilk bir hafta.onun dışında hiçbirşeyden mahrum etmedim kendimi.yormadan her işimi yaptım.aklıma gelenler bunlar...
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazabiliyorum sizlere...
bugün gülini ziyarete gittim, maşallah defne kızımız çok tatlıydı,gülinde gayet iyiydi...
bede artık 7. ayımı doldurdum,göz açıyıp kapayıncaya kadar geçiyor günler...
bluesuu senin haberlerini de alıyorum canım..inşallah çok kısa süre sonra seninde güzel haberini alacağız
tedaviye yeni başlayan akadaşlarında tedavileri hayırlı olsun,inşallah mutlu sona ulaşırlar...olumsuz sonuçlanan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin,eminin doğru zamanı bekliyordur bebişlerniz...
ben ş.bey üzerine başka bir doktor tanımıyorum.benim şahsi düşüncem..ş.beyde ilk olarak aşılama deedik,olmadı.sonrasıda ilk tüp bebek denememizde oğlumuz bize tutundu bırakmadı bizi...bende tedavi boyunca progesteron kullandım.transferde sonra 5 gün anaas yedim (hergün 1 dilim),bol bol kabak çekirdeği tükettim birde..kimyasal maddelerden uzak durdum ilk bir hafta.onun dışında hiçbirşeyden mahrum etmedim kendimi.yormadan her işimi yaptım.aklıma gelenler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?