Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhaba......zeynepela...gamzeli kız.....nasılsınız ?camasd canım...maşallah yaaa...günler ne çabuk geçiyor...tuttuydu,tutacaktı derken...7.ci aya geldin bile.....

canım iyi olmaya çalışıyoruz bebeğimi kaybettikten sonra tam bir ay sonra det oldum ve çok fazla adet oluyorum salı doktor kontrolüm var smear verilecek ve temiz çıkarsa 2 ay sonra şahin beyle tekrar yeni bir tedavi başlıytacağız bakalım hayırlısı olsun

canım hayırlısı olsun inşşş....biz malesef şanslı gruptan kişiler değiliz...bebeklerimizi kucağımıza almak için çok uğraşanlardanız...napalım hepimiz için hayırlısı olsun.....inşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi....

evet canım ama olsun şükürler olsun yine rabbimize rabbim dilerse olur. inşallah kucaklarımız boş kalmaz

çok teşekkür ederim bluesuu.senin geçtiğin süreçten inanki bende geçmek istedim.annemler sana yapılan ısrarlar gibi banada yapıyolar e haliyle insanın aklı karışıyor ama bu anlattıklarından sonra sanırım tek doktorla ş.beyle devam etmek en güzeli sanırım.zaten donrulmuş embriyolarımı transfer ettirdikten sonra bir dönem ara verebilirim yada ş.beyin önerdiği bir dönemde başlayabilirim ama bu sfeer iki embriyo transferi olacak ya,birazda olsa umutlandım belki tutarlar ikiside.hep aynı şeyi söylüyorum burada tüp bebek işi birazda şansa kısmete bağlı galiba.Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah canım.tekrar tekrar cevabın için teşekkürler.bu arada denemelerin için çok üzüldüm aşılama tuttumu bari,şu an nasılsın,neler yapıyosun?ben yoğunluğumdan dolayı sayfaarın hepsini pek okuyamıyorum veya karıştırıyorum kusura bakma olur mu canım? bu arada seninde aklına takılan bir şey olursa sende mesaj atabilir veya dertleşebilirisn benimle herzaman.sevgiler.

kızlar merhaba......zeynepela...gamzeli kız.....nasılsınız ?camasd canım...maşallah yaaa...günler ne çabuk geçiyor...tuttuydu,tutacaktı derken...7.ci aya geldin bile.....

canım merhaba ben kendi adıma iyiyim....
bayramdan sonrayı bekliyorum ş.beyle görüşmek için..
ama bu dönemdede çalışmayı ihmal etmedim inş. allahım hiç bekletmeden meleğimi gönderir...
sen nasılsın neler yapıyosun..

Kızlar...hepinize teşekkür ediyorum..sezeryana girerken hepiniz için dua ettim...inşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız..defnemiz gayet iyi..3.400 doğdu..50 cm...şimdi habire emişiyoruz..uykusuzum artık bundan sonra...ama onun için değer..artık nete çok giremem..hepinizi çok öpüyorum..tedaviye başlayanlarada hayırlısını diliyorum...

maaşallah canım rabbim sizi hiç ayırmasın artık darısı bizlere...benim hala göğüste süt geliyor adet olduğum halde bakalım bugün doktora gideceğim

Merhaba ben de geldim sohbete katılabilirmiyim?Bende 3 gün önce transferimi acıbademde yaptırdım.Yalnız iki hücreli bir embryo transfer edildi.İnşaallah tutunur.Ama daha önce sizin yazdıklarınızı okudum bana öyle moral olduki kızlar teşekkürler sizlere.Bu gün Kadir gecesi.Herşey gönlümüzce olsun inşaallah.:Saruboceq::ecrin_bebek:

eklektik....inşallah güzel haberler verirsin burdan...:teytey:

zeynepela....avarecan....gamzeli kız.....sizler nasılsınız....?

selammm!bir iki gündür giremedim siteye.bende iyiyim sağol canım.sen nasılsın nasıl geçiyor günler?beklemek zor geliyor bana.adet olacağım güne kadar beklemekten başka çare yok valla.Geçen ayki gibi adet olacam ve ikinci günü doktor muayneye çağıracak sonrada transfer günüm belirlenecek benim.Yani şu sıralar durumum stabil.Ama heyecanım doruklarda,korkularım başladı yine tutmazsa diye gerçi bir yandan da biraz umutluyum eğerki donrululmuş iki embriyomda iyi çözünür ve transferi olursa biraz daha umutlanacağım ama yinede içimdeki karamsarlığı yenemiyorum.Bu nasıl bir psikoloji yahu anlamadım gitti!

vallahi nolsun bende iyim işte.....işimiz gücümüz beklemek zaten...bakalım bende bekliyorum...ş.bey 3 ay bekliyelim dedi...1 ayı gitti..bakalım bekleyip duruyorum bende...o korku,heyecan,ümit ve ümitsizlik...karmakarışık duygular hepimizde var malesef....eh hakkımızda hayırlısı olsun..seninde son olur inşşşş.....

zeynepela....avarecan....gamzeli kız.....sizler nasılsınız....?

bluesuu canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür bu arada iyi bayramlar..opuyorumnanaktan
yaa ben hala ş.beye gidip gitmeme konusunda kararsızım..boshayallersmile
içimde hep gitme diyen bir ses var..neden bilmiyorum ayağım geri geri gidiyo..:bbo:
aslında sen preseedi tekrar denesen belki bu defa olur...ş.beye sordunmu hiç bu jeli dr. sorunca hiç önermiyolar ama preseed topiğindede bircok kişi perseedle hamile kalmış ne yapıcam bilmiyorum acaba alıp birkaç ayda öylemi denesm diyorum..sempatiksalakcinni.akıl versene bana sence ne yapayım..akannehir

selam geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar!
gamzelikız ben merak ettim neden ş.beye gitmek istemiyorsun,açıkcası bendede öyle bir his oldu fakat dondurulmuş embriyolarım orada diye ş.beye devam edicem zaten son şansım kaldı 3.denemem orada olacak ve son embriyolarımla.yine negatif olursa nereye gidicem ne yapıcam bilemiyorum.tecrübelerini ve altarnatif düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim canım.bluesuuya anlattığın tedavi ilaç nedir bahsedermisin biraz.ş.bey sadece progeston fitil kullanıyor acaba gerçekten bizlerde yetersiz mi kalıyor bu kafamı hep kurcaladı benim!

canım ben ş.beye hiç gitmedim.:umursamaz:.daha önce 3 gebelik kaybım var.mafoldumben.ve şuanda tübbebeği düşünüyoruz..benim dr. aslında istanbul tübbebek merkezi aret kamar önerdi ama artışrdığım kadarıyla o merkezin adına iyi şeyler duymadım.eyvahedigeldismile..ama ş.bey hakkında cok iyi şeyler okudum ve duydum ve bircok kişide memnun.bayanssulusmile..ee pozif düşünceler okuyunca acıkcası ş.beyde karar kıldım ama tedavisi nerdir ne uyguluyo bu konu hakkında herhangi bir bilgim yok...:umursamaz:
allahım inş. senide daha fazla bekletmez ve en kısa zamanda bebişini verir..:Saruboceq:.
bluesuu arkadaşıma önerdiğim sperm dostu diye bir jel.:: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel :: buran bakabiirsin..sengözlerimebaksanab
hamileliğe yardımcı jel daha önce hamiş kalınca şimdide hamile kalmayınca bunu kullanayım 1 ayda bu şekilde deneyipte o zaman gideyim diye düşündüm.boshayallersmile.özellikle spermde düşüklük olan kişilerda daha etkili.aklinialirimsmile.bayanlar kullanıyo ilşkiden 15 dakika önce rahmin en derinine enjete ediliyo ve ilişkiye giriliyo spermlerin yumurtaya ulaşmasını ve spermlerin daha canlı kalmasını sağlıyo..:kedi:
benim aklıma yattı bakalım sipariş verebilirsem denicem...bilmiyorumkismile
allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

amin canım inşallah bu sefer işe yararda senin güzel haberlerini alırız.bizde benden kaynaklı sorun var o nedenle sanırım bu benim işime yaramaz.bakalım 3.denememde umarım baraşılı oluruz.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Kızlar benim çok silik kırmızı çizgi çıktı bu gün.Ama yarın kan tahlili vericem.Bişey sorucam.Gebelik takibinde demi Şahin beyi düşünüyorsunuz?

Kızlar benim çok silik kırmızı çizgi çıktı bu gün.Ama yarın kan tahlili vericem.Bişey sorucam.Gebelik takibinde demi Şahin beyi düşünüyorsunuz?

canım bana sorarsan ben balıeksirde yaşıyorum Allah o günleri bana gösterirse ş.beyin kontrolü altında burada bir doktorla devam etmek zorundayım.yani ş.beyede mutlaka danışacağımız şeyler olacaktır diye düşünüyorum ama sizler oradaysaysanız ve ş.beyle başlıyorsanız bence sonuna kadar devam edin derim ben çünkü takip çpk önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…