- Konu Sahibi handan1976
-
ben hiç birşeyde içmiyorum.......tamamen aç gidiyorum o anda mesaneninde boş olması gerekiyormuş ya.......birşeyler içersen mesane dolu olabilir........ama illaki ben im birşey içmem gerekiyor diyorsan ara sor canım.....:1hug:
Saol tatlım yok aç gelin dediler zaten de suyu ben mi duymadım onlar mı söylemediler
sürüncemede kaldım da bi de size sorayım dedim.Madem öyle yemeyiz içmeyiz canım...
ne var yani...tek derdimiz bu olsun dimi amakaydirigubbakcemile5
susamurum........hayatım daha kendine gelemedinmi.......hadi yaz bakalım kaç yumoşun toplandı.......merak ediyorum.......kız.......bugün ben seni hastanede kıl payı kaçırdım.....ben muayeneye girdiğimde sen ordaymışsın.......şahin beye k.k dan görüştüğümüzü anlattım.....çok şaşırdı ve hoşuna gitti......muayeneden çıkınca selime hemşireyle birlikte odana geldik canım ama sen o arada çıkmışsın......neyse inşallah başka bir gün tanışırız......:1hug:
konuşmadım canım ya yarın arıyayım
samurum......maşallah 10 yumoş.....inşallah bugün güzel güzel döllenirler sonrada annelerinin içine.....yarında hayırlısıyla benim yumoşlar toplanıyor.....hepimiz hakkında hayırlısı olsun bakalım......canım kendine iyi bak......:1hug:
samurum canım çok güzel hadi bakalım 10undan 10u da güzel döllenir inşallah kaliteli olup gelirler göbişine...
bluesuu hadi canım sıra sende allahın izniyle inşallah sende rahat rahat toplat gel bakalım sonra da sırayla transferler inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?