Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

transferdede canım mesanenin dolu olması gerekiyor......ben kendi adıma söyliyeyim tedavinin en sevmediğim bölümü afedersin çiş tutmak.......sıkışmaya başlayınca hemen ameliyathaneye alsınlar diye dua ediyorum.....:1hug:

Saol tatlım yok aç gelin dediler zaten de suyu ben mi duymadım onlar mı söylemediler
sürüncemede kaldım da bi de size sorayım dedim.Madem öyle yemeyiz içmeyiz canım...
ne var yani...tek derdimiz bu olsun dimi amakaydirigubbakcemile5

anestezi alıcaksan aç susuz gitmelisin canım:1hug:

hadi bakalım susamuru......toplat yumurtaları gel......sonrada güzel güzel döllensiler........sonrada annelerine geri dönsünler.......:1hug:

kızlar naber nasılsınız? susamuru bugun toplama sırasını savdı... sıra bluesuuda hadi bakalım sırayla toplansın şu yumoşlar sonra gelsinler göbişlerinize tekrar....

pinkcim ilaçlar bitince konuşacaktın şahin beyle görüştün mü ne diyor????

momicim...dediğin gibi sıra bende.......kısmetse cumartesi yumoşları toplatıyorum......bakalım hayırlısı.....annen nasıl canım......inşallah iyidir....

susamurum........hayatım daha kendine gelemedinmi.......hadi yaz bakalım kaç yumoşun toplandı.......merak ediyorum.......kız.......bugün ben seni hastanede kıl payı kaçırdım.....ben muayeneye girdiğimde sen ordaymışsın.......şahin beye k.k dan görüştüğümüzü anlattım.....çok şaşırdı ve hoşuna gitti......muayeneden çıkınca selime hemşireyle birlikte odana geldik canım ama sen o arada çıkmışsın......neyse inşallah başka bir gün tanışırız......:1hug:

Kızlar desteklerinize teşekkür ediyorum hepinizi bolcaaaa öpüyorum
Dün eşimin gönlü razı olmadı çalışmama :kedi:
yazamadım gelişmeleri size
Gayet rahat geçirdim işlemi hatta hoşuma bile gitti uyumak:bbo:
10 tane yumurtam toplanmış bugün sonuç bekleyeceğim bende
Hakkımızda hayırlısı

Bluee ben biraz erken kalktım sanırım bende şaşırdım kendime çabuk geldim galiba.
Bilemedim ne zaman geleceğini tühh ya keşke acık daha yatsaydımmm
Neyse başka zamana inşallah
Hadi bakalım canım sıra sende.....

samurum......maşallah 10 yumoş.....inşallah bugün güzel güzel döllenirler sonrada annelerinin içine.....yarında hayırlısıyla benim yumoşlar toplanıyor.....hepimiz hakkında hayırlısı olsun bakalım......canım kendine iyi bak......:1hug:

İnşallah canım benim inşallah.
Seninde bol bol kaliteli yumurtaların olsun sonrada bu sefer seni hiiiiç bırakmasınlar.....
Öpüyorum canım benim sende kendine dikkat et bol bol dinlen bugün....kaydirigubbakcemile2

samurum canım çok güzel hadi bakalım 10undan 10u da güzel döllenir inşallah kaliteli olup gelirler göbişine...

bluesuu hadi canım sıra sende allahın izniyle inşallah sende rahat rahat toplat gel bakalım sonra da sırayla transferler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…