- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.421
bluesuu canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür bu arada iyi bayramlar..opuyorumnanaktan
yaa ben hala ş.beye gidip gitmeme konusunda kararsızım..boshayallersmile
içimde hep gitme diyen bir ses var..neden bilmiyorum ayağım geri geri gidiyo..:bbo:
aslında sen preseedi tekrar denesen belki bu defa olur...ş.beye sordunmu hiç bu jeli dr. sorunca hiç önermiyolar ama preseed topiğindede bircok kişi perseedle hamile kalmış ne yapıcam bilmiyorum acaba alıp birkaç ayda öylemi denesm diyorum..sempatiksalakcinni.akıl versene bana sence ne yapayım..akannehir
Kızlar benim çok silik kırmızı çizgi çıktı bu gün.Ama yarın kan tahlili vericem.Bişey sorucam.Gebelik takibinde demi Şahin beyi düşünüyorsunuz?
İnşaallah bluesu tabi birde o bölüm var bir devam etse sonuna kadar sağsalim kucağımıza alsak.Şimdi kan vermekten geldik.Bir saat sonra öğreniriz herhalde.Hayırlısı bakalım.Benimde önceden bir tane düşüğüm var.Senin demi düşükle sonuçlanmıştı?Allah hepimizi korusun.
canım sonucun çıktımı?evet 2 düşüğüm var...senin düşüğündemi tüp bebekti?dediğin gibi ALLAH hepimizi korusun.....
tebrik ederim canım inşallah bundan sonra sorunsuz huzurlu bir hamilelik geçirirsin Allah kucağınada almayı nasip eder.sevgiler...Canım değerim ikiye katlanmış 14.gün işte 109,95 di.Benim önceki bebişim normal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıktı kalbi duruverdi.Öyle işte.Allah bu bebişimi sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.
merhaba ece22 inş tedavin olumlu sonuçlanır ve bize müjdeli haberler verirsin..ben de tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum..ama karar veremiyorum.. merkez ve dr olarak.. bu topiği takip ediyorum.. genelde şahin beyden memnun herkes.. hayırlısı..
kızlarrrrrr nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik giremedim fırsat olmadı veee sıkı durun küçük hanım dayanamadı 1 ay erken geldi:)):ecrin_bebek: şuanda 1 haftalık bayram sonrası kontrole gittim kontrol günü apandist sancısı şikayetiyle hastaneye yattım gecesi normal doğum yaptım:))bilmiyorumkismilezemuszemus yani çektiğim sancı doğum sancısıymış:)) pazartesi günüde sarılıktan küveze kondu bgn çıktık şuanda iyi çok şükür evimizdeyiz...zemuszemusbenden şimdilik bukadar cici bakın kendinize
kızlarrrrrr nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik giremedim fırsat olmadı veee sıkı durun küçük hanım dayanamadı 1 ay erken geldi:)):ecrin_bebek: şuanda 1 haftalık bayram sonrası kontrole gittim kontrol günü apandist sancısı şikayetiyle hastaneye yattım gecesi normal doğum yaptım:))bilmiyorumkismilezemuszemus yani çektiğim sancı doğum sancısıymış:)) pazartesi günüde sarılıktan küveze kondu bgn çıktık şuanda iyi çok şükür evimizdeyiz...zemuszemusbenden şimdilik bukadar cici bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?