Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gamzelikız...merhaba canım.....ben senin durumunu anladığım kadarıyla sen normal yolla zaten hamile kalıyorsun...sen sanırım düşükler için tüp bebek yaptırmak istiyorsun....ama benim düşüklerde tüp bebekle olan düşüklerdi...önemli olan düşüklerinin sebebi bulunması..... zaten çok yakın bir tarihte hamile kalmışsın.....bence düşüklerin sebebini iyi araştır...ondan sonrada preesedla denemelere başla cnm.......bende preseedla 4 ay denedim olmadı...zaten 3 ayı boşunaymış...rahim ağzında polipler olduğu için normal yolla hamile kalmam mümkün değilmiş....polipler alınınca preesdla geçen ay denedim...ama olmadı.....artık preesedla denemeyi düşünmüyorum.....çünkü bir taraftanda korkuyorum yumurtalarıma zarar verecek diye.....zaten 8 yumurtam oluyor...ben muhtemelen 2 ay geçince yine tüp bebeğe başlicam.....ş.bey 3 ay normal yolla deneyin demişti,polipler alınınca.....1 ayı gitti bakalım...2 aydada bişey olur gibime gelmiyor.....bakalım hayırlısı.....opuyorumnanaktan

Kızlar benim çok silik kırmızı çizgi çıktı bu gün.Ama yarın kan tahlili vericem.Bişey sorucam.Gebelik takibinde demi Şahin beyi düşünüyorsunuz?

ah canım yaaa...muhtemelen hamilesin....sonucunu mutlaka yaz bekliyorum.....benim hamileliklerim bi devam etse...ben ş.beyle düşünüyorum doğumumu...bakalım Allah nasip edecekmi o günleri bilmiyorum.....inşallah Allah nasip eder banada tüm isteyenlerede...zemuszemus

İnşaallah bluesu tabi birde o bölüm var bir devam etse sonuna kadar sağsalim kucağımıza alsak.Şimdi kan vermekten geldik.Bir saat sonra öğreniriz herhalde.Hayırlısı bakalım.Benimde önceden bir tane düşüğüm var.Senin demi düşükle sonuçlanmıştı?Allah hepimizi korusun.

canım sonucun çıktımı?evet 2 düşüğüm var...senin düşüğündemi tüp bebekti?dediğin gibi ALLAH hepimizi korusun.....

canım sonucun çıktımı?evet 2 düşüğüm var...senin düşüğündemi tüp bebekti?dediğin gibi ALLAH hepimizi korusun.....

Canım değerim ikiye katlanmış 14.gün işte 109,95 di.Benim önceki bebişim normal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıktı kalbi duruverdi.Öyle işte.Allah bu bebişimi sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.

tebrik ederim canım inşallah bundan sonra sorunsuz huzurlu bir hamilelik geçirirsin Allah kucağınada almayı nasip eder.sevgiler...

Teşekkürler avarecan.Allah isteyen herkese sağsalim sağlıklı olarak kucağına almak nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler eklektik.. Allah sağlıklı bir hamilelik ve ardından sağlıklı ve hayırlı bir evladı kucağına versin.. ben de forumda yeniyim mesajları okuyorum..biz de tüp bebek düşünüyoruz merkez ve dr araştırıyorum..hayırlısı..

merhaba arkadaşlar bir süredik bu topiği takip ediyorum.bu ay bende şahin beyle tedaviye başlıyacagım inşallah.

merhaba ece22 inş tedavin olumlu sonuçlanır ve bize müjdeli haberler verirsin..ben de tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum..ama karar veremiyorum.. merkez ve dr olarak.. bu topiği takip ediyorum.. genelde şahin beyden memnun herkes.. hayırlısı..

merhaba inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.sen kaç yaşındasın? daha önce gebelik yaşadınmı?ben nisan ayında 1 kürtaj yaşadım kalp atışı alamadılar.geçen ayda aşılama yaptırdıüm şahinbey görüştm 6 yumurtam oldu ama yumurtalar çatlamadı.faruk dinçşahin benim drum.şahin beye yönlendirdi beni.gittim görüştüm adetin 2. günü gel dedi.bekliyorum şimdi.

kızlarrrrrr nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik giremedim fırsat olmadı veee sıkı durun küçük hanım dayanamadı 1 ay erken geldi:)):ecrin_bebek: şuanda 1 haftalık bayram sonrası kontrole gittim kontrol günü apandist sancısı şikayetiyle hastaneye yattım gecesi normal doğum yaptım:))bilmiyorumkismilezemuszemus yani çektiğim sancı doğum sancısıymış:)) pazartesi günüde sarılıktan küveze kondu bgn çıktık şuanda iyi çok şükür evimizdeyiz...zemuszemusbenden şimdilik bukadar cici bakın kendinize

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.bende buraya arada bir bakıyorum.ş.beyin hastasıyım bende.dondurulmuşlarımla son denememi yapacağım hayırlısı olsun bakalım.Bebeğinle sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim.Allah bizede nasip eder inşallah.

canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıklı olsun da bebişin erken olması mühim değil Allah ayırmasın

halidem merhaba; gözünaydın..allah analı,babalı bütümeyi nasip etsin...sağlık,sıhhat ve huzur hep yanınızda olsun....ayyy çok sevindim..bakalım bizim ufaklık ne zaman gelecek dünyamıza....sarılığı da atlatmış neyseki...tekrar gözünüz aydın...kendinize iyi bakın...

kıslar nasılsınız bakalım? biz ufaklıkla boğuşuoruz cadı emmio beni alıştırdılar doğduğu gün biberona mamaya şimdi bni istemio deli olucam ya...dün aç bıraktım resmen banamısın demedi inat etti almadı memeyi...bende biberon verdm mecburen...neyse cici bakın kendinize ve bebişlerinize...

kızlar bende şahin beyi düşünüyorum....fsh yüksek...yüksek fsh la gidip hamile kalan varmı...fiyatlar ne kadar.....

salı gününe Şahin beye randevu aldım:)hayırlısı vakalım...şahin beyin hastaları nerdesiniz....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…