Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım kusura bakma uzun zamandır girmiyorum bu topiğe yazını daha şimdi gördüm..
evet aslında ben daha önce hamile kaldım 3 kez 4. kimyasal gebelik oldu 3 ay önce..
benim bebeklerim anne karnında ölüyor hiçbir sebebi yok araştırmalarım yapıldı herşey normal..aslında benimde korkum tüb bebektede bebekerimi kaybedermiyim yani bana dr. sağlıklı bir gebeliğimin olacağının garantisini vericekmi o önemli benim için..
bu ay eşim ş.beye gidelim diyor hiç olmassa bir ön görüşme yapalım bu gün adet oldum eğer eşim izi alırsa salı günü randevu alıp gidelim diyoruz..
preseedide daha bu ay alabildim anca bu ay onuda deneyelim diyoruz bakalım artık kısmet..

kızlar bişiy sorucam ş.beye başvurduğunuz zaman hemen tedaviye başlıyomu...
filo eğer eşim izin alırsa salıya bizde gideim diyoruz tabi randevu alabilirsek..

gamzeli hayırlısı olsun canım...yarın bir öngörüşmeye gidicem bakalım artık.....canım hemen tedaviye başılyormu hiç fikrim yok ama zannedersem adetin 2,günü muayene olunur tahlil olunur öyle tedaviye başlanır....burdan görüşmeye devam edelim canım....hayırlısı olsun inş...

inşallah canım ama ben yarın gelemiyorum..çarşambaya anca izin alabilirm dedi eşim çarşambayada adetim bitiyor yani bu ay gidemicez sanırım artık kasım ayına nasip...
yarın dönüşte neler görüştüğünü anlatırsan sevinirim..

filooo daha gelmedin sanırım..
ne yaptın canım yaa cok merak ediyorum....ne dedi dr..

cnm geldim:)şahin bey çok alakalı çok ilgili...öngörüşme için gitmiştim biliyorsun.......insanın içini rahatlatıyor....gel bir muayene edelim dedim.....muayene etti.3 yumurta gördü....anlattıklarına göre daha vahim tablo bekliyordum çok iyi dedi:)adetin 2,günü gidicem tahlil verdi onlarıda yaptırıp götüreceğim...yumurtalıklara bakıp tedaviye başlayıp başlamama konusunda karar verecek...hayırlısı inş.....justing sen nasılsın bayadır haber alamıyordum sendenn:)bebek nasıll:)

saol canım yaaa...işte bu saatte biraz boş kalabiliyorum..nete bakıp çıkıyorum...bebeğimde gayet iyi...tipik bebek işte..gaz problemleri falan...bu da geçer işte...bu arada şahin bey gerçekten çok alakalı...iyiki ona gitmişsin...biliyorsunki bu tedavide motive olmak çok önemli..şahin beyde bunu gayet iiyi yapıyor...şahin beyin tek kusuru çok yoğun olması...muayenede biraz fazla bekleniyor..ama bebekler için herşeye değer...bak şimdi gaz problemlerinden bahsediyorum...inşallah senin bebeğindende bahsedeceğimiz günler gelir canım..tekrar hayırlı olsun...

justing inşallah canım:)o günleride görürüz...dua et canım.....bebeği öp benim yerime....bakalım tedaviye başlıyacakmıyız bu ay yoksa sonrayamı kalack .....hayırlısı olur inş. cnnm....

ablacım görüşmenin güzel gecmesine sevindim...
inş. tahlillerinden sonra en kısa zamanda başlarsın tedaviye...

selam kızlar ......filo...demekki ş.beye karar verdin...iyide ettin canım....tedavin en kısa sürede başlar ve çok güzel devam eder inş........gamzeli kız.......sen bu ay gidemedin demek...olsun birdahaki aya gidersin canım..hem bu ay preseedı kullan bakalım ne olucak..........gülincim......seni buralarda görmek ne güzel....arada gir vallahi....seni burda görünce sevindim haaaa.....

bluesuu slm cnm...sen neler yapıyorsun...sende şahin beye gitmiştin....tedavilerinden biraz bahsedermisin...sayfa sayısı çok olunca hepsini okuyamadım..:)

Slm arkadaşlar hastanenin sgk anlaşması varmı?

bluesuu slm cnm...sen neler yapıyorsun...sende şahin beye gitmiştin....tedavilerinden biraz bahsedermisin...sayfa sayısı çok olunca hepsini okuyamadım..:)

filocum...ben 3 yıldır ş.beyin hastasıyım......1 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var.....bu denemelarin ikisinde hamilelik gerçekleşti,ama düştüler.3.cü kimyasal gebelik oldu.... önümüzdeki ay kısmetse yeniden tedaviye başlayacağım.....senin tedavin yarıda kalmıştı dimi...ondan önce hiç denemen oldumu?olumunekankayizsmile

cnm yok bir defa jınemed te oldu murat bey 2 yumurtam oldu ikiside boş çıktı....şahin beyle görüştüm adetin 2, günü gidicem abakalım artık.....senin sorunun neydi bluesuu......senin daha önce başka yerde denemen oldumu..biraz anlatırmısın......fsh kaç tı senin tedavilerinde bende yumrta yetmezliği var fsh linip çıkıyor...dün gittiğimde muayene oldum.sol tarafta 3 yumurta vardı sağda yoktu..biraz anlatırsan sevinirim yaş kaçtı senin kaç yumurtan olmuştu tedavilerde....

filocum...bizim sorun eş kaynaklı..yani eşimin spermleriyle ilgili....ben bütün denemelerimi ş.beyde yaptım..farklı bir yere gitmedim.....biz en kolay hasta grubuna giriyoruz ama..kısmet işi..hamilelikler oluştu,fakat düştüler....bu tüp bebek işi nasip kısmet işide....benim 8 yumurtam oluşuyor.yaşım 37.....fsh mi inanki bilmiyorum...ş.bey birkez yaptırmıştı ve birdahada yaptırma gereği duymadı...onuda iyi demişti...ama herhalde şimdi yeniden yaptırır bu tedavide...o zaman söylerim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…