- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.441
gamzelikız...merhaba canım.....ben senin durumunu anladığım kadarıyla sen normal yolla zaten hamile kalıyorsun...sen sanırım düşükler için tüp bebek yaptırmak istiyorsun....ama benim düşüklerde tüp bebekle olan düşüklerdi...önemli olan düşüklerinin sebebi bulunması..... zaten çok yakın bir tarihte hamile kalmışsın.....bence düşüklerin sebebini iyi araştır...ondan sonrada preesedla denemelere başla cnm.......bende preseedla 4 ay denedim olmadı...zaten 3 ayı boşunaymış...rahim ağzında polipler olduğu için normal yolla hamile kalmam mümkün değilmiş....polipler alınınca preesdla geçen ay denedim...ama olmadı.....artık preesedla denemeyi düşünmüyorum.....çünkü bir taraftanda korkuyorum yumurtalarıma zarar verecek diye.....zaten 8 yumurtam oluyor...ben muhtemelen 2 ay geçince yine tüp bebeğe başlicam.....ş.bey 3 ay normal yolla deneyin demişti,polipler alınınca.....1 ayı gitti bakalım...2 aydada bişey olur gibime gelmiyor.....bakalım hayırlısı.....opuyorumnanaktan
gamzeli hayırlısı olsun canım...yarın bir öngörüşmeye gidicem bakalım artık.....canım hemen tedaviye başılyormu hiç fikrim yok ama zannedersem adetin 2,günü muayene olunur tahlil olunur öyle tedaviye başlanır....burdan görüşmeye devam edelim canım....hayırlısı olsun inş...
gamzeli hayırlısı olsun canım...yarın bir öngörüşmeye gidicem bakalım artık.....canım hemen tedaviye başılyormu hiç fikrim yok ama zannedersem adetin 2,günü muayene olunur tahlil olunur öyle tedaviye başlanır....burdan görüşmeye devam edelim canım....hayırlısı olsun inş...
cnm geldim:)şahin bey çok alakalı çok ilgili...öngörüşme için gitmiştim biliyorsun.......insanın içini rahatlatıyor....gel bir muayene edelim dedim.....muayene etti.3 yumurta gördü....anlattıklarına göre daha vahim tablo bekliyordum çok iyi dedi:)adetin 2,günü gidicem tahlil verdi onlarıda yaptırıp götüreceğim...yumurtalıklara bakıp tedaviye başlayıp başlamama konusunda karar verecek...hayırlısı inş.....justing sen nasılsın bayadır haber alamıyordum sendenn:)bebek nasıll:)
Slm arkadaşlar hastanenin sgk anlaşması varmı?
bluesuu slm cnm...sen neler yapıyorsun...sende şahin beye gitmiştin....tedavilerinden biraz bahsedermisin...sayfa sayısı çok olunca hepsini okuyamadım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?