Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuu gercekten nasip kısmet işi...baksana en kolay gruptansın oluyor ama tutmuyor nasip...en kısa zamanda inş....bebişlerini kucaklarına alırsın:) iğneylemi 8 tane oluştu....

inşş...canım..hep beraber alırız bebişlerimizi kucağımıza...evet iğnelerle 8 tane oluşmuştu...aradan 1 yıl geçti..en sonki tedaviden sonra...bakalım şimdi kaçtane oluşacak... değişiklilk olucakmı sayıda bilmiyorum......

kızlar merhaba,nasılsınız?uzun süredir giremedim nete,size bir selam veremedim.gülincim,halidem ne güzel bebeklerinizi kucağınıza almışsınız..Allah analı,babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

bluesuum canım merhaba,tekrar tedaviye başlıyorsun galiba..Bu sefer olacak inanıyorum..Seni çok öpüyorum..

Tedavide olan,tedaviye başlayacak arkadaşlar bütün dualarım sizinle,inşaallah en kısa sürede bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız,bütün kalbimle bunu diliyorum.

aaa..dilkalman...seni burda görünce çok sevindim canım ya......nasılsın?kızın nasıl? biraz bahsetsene kızından..kaç aylık oldu?.....canım duan içinde çok teşekkür ederim......arada gel böyle..çok mutlu oldum vallahi..eski günler aklıma geldi....

kızlar adetin 2,günü fsh ve e2 yaptırmam lazım....acıbademde fiyat yüksek geldi..nerde yaptırdınız siz....

herkese iyi geceler :)
bu saatte uyku tutmadı,bir bakayım dedim...
tedaviye yeni başlayanların allah yardımcısı olsun,inşallah güzel haberlerinizi en kısa zamanda buradan duyarız...
bluesuu sen nasılsın? ara sıra da olsa buradan takip ediyorum.sende tedaviye başlayacaksın yakınlarda...tüm dualarım seninle...hadi bakalım moralini yüksek tut ve rahat olmaya bak...inşallah senden de güzeel haberleri alacağız yakında....

bende bekliyorum bakalım doğum tarihi ne zaman olacak,doğum nasıl olacak? biraz heyecan var doğrusu...oğluşum iyi en son gittiğimizde 3 haftada 1000 kg alarak 2650 kg'a ulaştı..bu hızlagiderse ş.bey sezeryan düşünürüz dedi bakalım çarşamba günü ne diyecek doktorumuz :)

merhaba kızlarr nasılsınızzz...
ben bugünlerde yumurtlama dönmim..
perseedle bol bol çalışıyorum..eğer bununlada olmadı kasımda gidiyorum ş.beye...

merhaba kızlar
lucrin iğne kullanan var mı aranızda,ben bir kaç gündür başladım fakat kasıklarımda çok ağrı yapıyor.bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız lütfen!

merhaba kızlar
lucrin iğne kullanan var mı aranızda,ben bir kaç gündür başladım fakat kasıklarımda çok ağrı yapıyor.bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız lütfen!

tedavin hayırlı olsun...başladın demek.....o kasıklardaki ağrılar yumurtalıklar uyarıldığı için oluyor.....zaten kullandığın ilaçlar yumurta uyarıcı.......bol şanşlar.......seninki uzun protokol herhalde....olumunekankayizsmile

canım doğuma az kaldı desene...... doğum için ne dedi ş.bey...sezeryanmı?

kızlar adetin 2,günü fsh ve e2 yaptırmam lazım....acıbademde fiyat yüksek geldi..nerde yaptırdınız siz....

filocum...birşey diyemicem...ben çünkü ş.beyin istediği bütün testleri acıbademde yaptırdım........ama şimdi farkettim...sen zaten yaptırdın herhalde.....sonuç ne çıktı...inşşş... iyidir....tedaviyede başladınmı?kaydirigubbakcemile5

cnm bn muayene oldum tahlil yaptırmadım...kasımda başlıycam inş:)

canım hayırlısı olsun.....benimde kasımda başlamam lazım...ama benim adetim kasım 4 e geliyor...bu nedenle bayramın ilk gününe opu işlemi geliyor .....bir kaç gün sonrada transfer ...bakalım nasıl olucak...ş.beyle bir görüşücem...bayramda olur derse başlicam galiba......aslında bayramdan sonra daha iyi olucak ama..... ba kalım.....hayırlısı....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…