- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.481
tedavin hayırlı olsun...başladın demek.....o kasıklardaki ağrılar yumurtalıklar uyarıldığı için oluyor.....zaten kullandığın ilaçlar yumurta uyarıcı.......bol şanşlar.......seninki uzun protokol herhalde....olumunekankayizsmile
avarecan başladın tedaviye hadi hayırlı olsun...sorunun neydi canım....
bluesuu hyrlısı olsn cnm....cnm burda çok kişiyi okuduğum için unutyrm kusura bkma...senin kçıncı denemendi....sorn nydi....şahin bey senden tahlil fln istedimi .istediyse nerde yptrmştn.....
teşekkürler canım 8 9 gündür lucrine başlamıştım bugün regl oldum sanırım yarın muayneye gelicem.şahin bey ne dicek bakalım.bu 3.dondurulmuş denemem olacak iki emriyo transfer edilecek.yine olmayacak diye çok korkuyorum aslında.her eyin hayırlısı!!!
bu arada filocum seninde tedavin hayırlı olsun,inşallah herşey gönlünce olur kavuşursun bebişlerine canım..bluesu canımcım Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin senin nasıl gidiyor?neler yapıyorsun?
burası cok vefasız bi topik hamiş kalan bırakıp gidiyo geride kalanların önemi olmuyo bi zamanlar sabahlara kdr kurulan hayaller ucup gidio bi daha slm vermeye korkuluyo ama bn diorum herkeze tüm vefasızlara unutmayın verende Allah alanda...
canım hakkında hayırlısı olsun.....inşşş...bu kez olur.....opuyorumnanaktan
avarecann bende tedaviye başlıycam..biraz anlatırmısın sorun neydi yaş kç...kaç ymrtan oluştu...anlatırmısın...hayırlı sonuçlar alırsın inş.cnm...
hayatım sende sakın ümitsiz olma ayrıca seninde yaşın henüz genç.artık bayanların doğurma yaşı 35 lere yükseldi.en güzel yaşındasın bana göre:)ayrıca artık tıp çoook gelişti tek yumurtadan artık b ir mucize doğabiliyor ve seninde bir değil üç yumurtan var.tatlım sakın sakın umutsuz olma.cnm senin yaşın çok gençç..hiç ümitsizliğe kapılma.....bnm yaşm 40...yumurta yetmezliği var..1,de 2 yumurta oluştu oda boş çıktı....ilk denememi şahin beyde yaptırmamıştım....gecenlerde şahin beye konuşmaya gttm...muayene oldum 3 yumurta var dedi ümitsiz konuşmadı..tahlil istedi ...tahlilleri cnm sen nerde yaptırdın acıbademde tahlil pahalı geldi bana.....fsh kaçtı senin cnm...
merhaba arkadaşlar,
doğum yapacağım tarih kesinleşti.
5.11.2010 saat30
şimdiden heyecan,hafif korku sardı...
inşallah tedavide olanlar,tedaviye başlayacaklar olanlarada bu günleri yaşatır allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?