Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuu hyrlısı olsn cnm....cnm burda çok kişiyi okuduğum için unutyrm kusura bkma...senin kçıncı denemendi....sorn nydi....şahin bey senden tahlil fln istedimi .istediyse nerde yptrmştn.....

teşekkürler canım 8 9 gündür lucrine başlamıştım bugün regl oldum sanırım yarın muayneye gelicem.şahin bey ne dicek bakalım.bu 3.dondurulmuş denemem olacak iki emriyo transfer edilecek.yine olmayacak diye çok korkuyorum aslında.her eyin hayırlısı!!!

avarecan başladın tedaviye hadi hayırlı olsun...sorunun neydi canım....

teşekkürler canım.benim sorun tüplerle ilgili,çok karışık bir durum var ortada.yumurtlamam bir şekilde oluyor eşimde de problem yok ama tüplerden biri kapalı diğeri ise normal değil yani düğüm olmuş gibi.kapalı olanı açtırsak bile diğerinden hayır gelmediği için şansım yine çok düşük diye başlamıştık tedaviye.hani bir bebeğim olursa sağsalim diğeri için o kapalı tüpümü açtırıp bekleyebilirim nasılsa bir evladıma kavuşmuş olacaktım diye düşünmüştük ama olmuyor tutmuyor bir türlü.bu denememden sonrada eğer olumsuz sonuç alısam sanırım daha ciddi araştırma yapacak şahin bey.bakalım hayırlısı olsun.buda tutmıcak diye çok korkuyorum.

bu arada filocum seninde tedavin hayırlı olsun,inşallah herşey gönlünce olur kavuşursun bebişlerine canım..bluesu canımcım Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin senin nasıl gidiyor?neler yapıyorsun?

bluesuu hyrlısı olsn cnm....cnm burda çok kişiyi okuduğum için unutyrm kusura bkma...senin kçıncı denemendi....sorn nydi....şahin bey senden tahlil fln istedimi .istediyse nerde yptrmştn.....

sağol canım....benim 4.cü denemem olucak...sorun eş kaynaklı...şimdiye kadar ş.beyin istediği bütün tahlilleri biz acıbademde yaptırdık......herhalde yine ister.. çünkü en sonki denemeden sonra 1 yıl geçti.....yine orda yaptırırım herhalde.....olumunekankayizsmile

canım hakkında hayırlısı olsun.....inşşş...bu kez olur.....opuyorumnanaktan

amiiiinnnn ....... bende 3 ay önce histereskopi olmuştum....ş.bey 3 ay bekliyelim demişti....şimdi 3.cü ayın dolmasına az kaldı....bende kasım,aralık gibi başlarım herhalde.....boshayallersmile

burası cok vefasız bi topik hamiş kalan bırakıp gidiyo geride kalanların önemi olmuyo bi zamanlar sabahlara kdr kurulan hayaller ucup gidio bi daha slm vermeye korkuluyo ama bn diorum herkeze tüm vefasızlara unutmayın verende Allah alanda...

merhaba arkadaşlar,

nasılsını?takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi..tedaviye yeni başlayanlar var,tedavi olacaklar var..inşallah tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..

haletrn valla aklım sizde ama nete çok giremiyorum.ama dualarım sizinle her zaman...

bana gelince daha doğum yapmadım. sezeryan mı normal mi onu da bilmiyorum.belki yarın netleşir bakalım..nst sonucu ne çıkacak...normal doğum tarihi kasım 10 gözüküyor ama ufaklık o kadar bekler mi,bilemiyorum...artık iyice ağırlaştım :)) göbeğim önde gidiyor...

herkese sevgiler...

halecim bebekten fırsat bulupta girebiliyolarmı diyede düşün bence..ben nadir girebiliyorum nete..eskisi gibi olmuyo tabiii..ama girebildiğim zaman bu topiğe göz atmadan çıkmıyorum...burdaki topikteki bazı arkadaşlarla telefonla görüştüğüm için burdan değilde diğer sitelerden de görüşüyorum...yoksa kimseyi unuttuğumuz falan yok...

canım hakkında hayırlısı olsun.....inşşş...bu kez olur.....opuyorumnanaktan

teşekkürler canımcım transfer 10 11 kasım gibi tam belli değil.umarım bu sfer olur artık yoksa çok büyük bir boşluğa düşecekmişim gibi bi hisse kapılıyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun.

avarecann bende tedaviye başlıycam..biraz anlatırmısın sorun neydi yaş kç...kaç ymrtan oluştu...anlatırmısın...hayırlı sonuçlar alırsın inş.cnm...

avarecann bende tedaviye başlıycam..biraz anlatırmısın sorun neydi yaş kç...kaç ymrtan oluştu...anlatırmısın...hayırlı sonuçlar alırsın inş.cnm...

canım anlatırım elbette
benim aslında kanallarda problem var biri tamamen kapalı diğeri ise düğüm düğüm doğuştan.kanallardan birini açsak bile yumurtlamamda düzensiz olduğu için uzun bir zaman beklemek zorundaydım.bende tüp bebek ile en azından yaşım ilerlemeden bir bebek sahibi olup sonrasında ikinci bebeğime lakaroskopi yaptırıp beklerim dedim.eşimle böyle düşünmüştük ama tüp bebek yapmakta hayli zor bir yol aslında yani bunu daha yeni yeni anlıyorum.tüp bebek tedavim başarısız oldu nisan ayında ve bende yumurtalarımı dondurdum.43 yumurta toplandı bunlardan 6 tanesi donduruldu.ikinci denemem dondurulmuş embriyo ile oldu,negatif sonuç aldım şimdi 10 kasımda üçüncü ve son denemem olacak çünkü dondurulmuş embriyom yok artık.buda tutmazsa yeniden başlıcam tüp bebeğe.yaşım 30.senin neyin vardı canım sende anlat sormak istediğin şeyler varsa cevaplarım her zaman.

cnm senin yaşın çok gençç..hiç ümitsizliğe kapılma.....bnm yaşm 40...yumurta yetmezliği var..1,de 2 yumurta oluştu oda boş çıktı....ilk denememi şahin beyde yaptırmamıştım....gecenlerde şahin beye konuşmaya gttm...muayene oldum 3 yumurta var dedi ümitsiz konuşmadı..tahlil istedi ...tahlilleri cnm sen nerde yaptırdın acıbademde tahlil pahalı geldi bana.....fsh kaçtı senin cnm...

hayatım sende sakın ümitsiz olma ayrıca seninde yaşın henüz genç.artık bayanların doğurma yaşı 35 lere yükseldi.en güzel yaşındasın bana göre:)ayrıca artık tıp çoook gelişti tek yumurtadan artık b ir mucize doğabiliyor ve seninde bir değil üç yumurtan var.tatlım sakın sakın umutsuz olma.
ben fsh değerimi hatırlamıyorum canımcım tahlillerimide orada yaptıramıyorum çünkü balıkesirde yaşıyorum git gel çok zor oluyor.burada şahin bey ne derse yaptırıp kontrollere gidiyorum.acıbadem çok pahalı hayatım sende dışarda yaptır herşeyini ,şahin heye götür bence. tabi maddi durumunda alakalı bir şey bu.sen bilirsin yinede ama bu zamanda bu zorlu yolda maddi zorluklar yaşanabiliyor vallahi.Allah hepimize kolaylık versin.

merhaba arkadaşlar,
doğum yapacağım tarih kesinleşti.
5.11.2010 saat30

şimdiden heyecan,hafif korku sardı...
inşallah tedavide olanlar,tedaviye başlayacaklar olanlarada bu günleri yaşatır allah..

merhaba arkadaşlar,
doğum yapacağım tarih kesinleşti.
5.11.2010 saat30

şimdiden heyecan,hafif korku sardı...
inşallah tedavide olanlar,tedaviye başlayacaklar olanlarada bu günleri yaşatır allah..

inşallah canım Allah bizede gösterir o günleri,Allah yardımcın olsun hayırlısı ile bebğini kucağına almayı nasip etsin..

camasd.....büyük gün belli oldu demek...hayırlısıtyla kucağına al oğluşunu inşşş......ALLAH bizlerde yaşatır inşş...en kısa zamanda bu duyguyu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…