- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.501
teşekkürler canımcım transfer 10 11 kasım gibi tam belli değil.umarım bu sfer olur artık yoksa çok büyük bir boşluğa düşecekmişim gibi bi hisse kapılıyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun.
justing......arkadaşım buralarda sizleri görmek bize moral oluyor canım......hale onu demek istiyor.......arada böyle girinde eski günleri yadedelim........defnecik napıyor...başka topikte seni görüyorum...aşılara başlamışsımız........
selam kızlarr tedaviye başlıcaklarr allahım yar ve yardımcınız olsun...
bluesu canım haber ver demişsin daha adet günüm gelmedi ama yinede yazayım dedim..
beklenmeyen adetim inş. gelmez 8 kasım az kaldı heyecanda var..bu ay cok uğraştım cok cabaladım allahım inş. emeklerimi boşa cıkarmaz...bu ayda olmadı gidiyorum bursaya..allahım hiçbirimizi bekletmesin inş..
sende galiba bayramdan sonra başlıyosun inş. en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olur..
evet canım başladık...eee arada çok zaman var bluee...12 sene önce kaç aşı vardı şimdi ise çoğalmış...napalım onun iyiliği için...ehh ben kıdemli oluyorum senin hayırlısıyla olsun bi bebeğin bana danışırsın artık::)))
canım .........inşşş..yaaaa...bu kez ALLAH yüzünü güldürsün.....bunu canı yürekten diliyorum.......ve inşş...bizlerinde......:13:
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.ve şahin beyin hastasıyım yeni başladım benim sorunum çikolata kisti ameliyat oldum 3 kez aşılama ama sonuç hüsran.bayramdan sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz,aynı sorunu olupta başarılı olan varmıdır cvp verirseniz çok sevinirim.
bluesuu bu ay başlıycam cnm inş.
ayyy gamzeli hemen kanda baKTIR......bence hamilesin.......olmasan çift çizgi çıkmaz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?