Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justing......arkadaşım buralarda sizleri görmek bize moral oluyor canım......hale onu demek istiyor.......arada böyle girinde eski günleri yadedelim........defnecik napıyor...başka topikte seni görüyorum...aşılara başlamışsımız........

canım .........inşşş..yaaaa...bu kez ALLAH yüzünü güldürsün.....bunu canı yürekten diliyorum.......ve inşş...bizlerinde......:13:

selam kızlarr tedaviye başlıcaklarr allahım yar ve yardımcınız olsun...
bluesu canım haber ver demişsin daha adet günüm gelmedi ama yinede yazayım dedim..
beklenmeyen adetim inş. gelmez 8 kasım az kaldı heyecanda var..bu ay cok uğraştım cok cabaladım allahım inş. emeklerimi boşa cıkarmaz...bu ayda olmadı gidiyorum bursaya..allahım hiçbirimizi bekletmesin inş..
sende galiba bayramdan sonra başlıyosun inş. en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olur..

evet canım başladık...eee arada çok zaman var bluee...12 sene önce kaç aşı vardı şimdi ise çoğalmış...napalım onun iyiliği için...ehh ben kıdemli oluyorum senin hayırlısıyla olsun bi bebeğin bana danışırsın artık::)))

gamzeli....inşşşş...preseed işe yaramıştır canım.....inşşş....8 kasımda gelmez o beklemediğimiz şey........bende dün adet oldum...... adetin 21.ci günü co cultur için parça alıncak ve diğer adetimde yani aralıkta kısmetse tedavi olucak......inşş...hepimiz için hayırlısı olur inşşş.....:13:

tabi canım..arada uzun yıllar var.....eskiden hamilelik kontrolleri bile böyle değildi...yok ikili,yok üçlü......bunların hiç biri yoktu....demekki aşılarda çoğalmış........eeeee bebiş gelirse banada bir tane senden öğrenirim artık herşeyi.....

canım .........inşşş..yaaaa...bu kez ALLAH yüzünü güldürsün.....bunu canı yürekten diliyorum.......ve inşş...bizlerinde......:13:

teşekkürler canımcım Allah seninde gönlüne göre versin:))burada tüm bu mücadeleyi veren arkadaşlarımızada Allah sabır ve bol şans versin tatlım...

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.ve şahin beyin hastasıyım yeni başladım benim sorunum çikolata kisti ameliyat oldum 3 kez aşılama ama sonuç hüsran.bayramdan sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz,aynı sorunu olupta başarılı olan varmıdır cvp verirseniz çok sevinirim.

slm melek...benimde çikolata kistim vardı ..bende ameliyat olmuştum..geçen senede şahin beyde tüp bebek denemem oldu...ama negatif..ama bir sonraki ay kendiliğimden kaldım cnm...üstelik fsh ım da sınrlardaydı...sanırım yumurtalarımda tam gelişmiyordu..ama şimdi kızım 2.5 aylık...çok dıdılamayın..eşelemeyin..dua edin...stres baş düşmanı...

melek....tedavin şimdiden hayırlı olsun......

kızlarrr merhabaa ben geldim...bugün benim adet günümdü ve son ayımızdı bu aydan sonra ş.beye gidiyoduk. ve ben iki gün önce test yaptım ve bugüne kadar yaptığım testler hep pozitif cizft cizgi..ve birde koyu kahve lekenlemelerim oluyodu dr. gittim düşük riski için ilaç verir düşündüm..adam bana demezmi sen neden hamile kaldın ben sana demedimmi tüpbebeğe git diye..hem dedi sana kim söyledi hamile olduğu ayy bayılıcaktım bende dedim test yaptım evde hepside pozitif o testlere güvenme hem günün gecmemiş daha ne test yapıyosun dedi..ultrasonda bakalım yoksa adet olacaksındır dedi ama daha 4 haftalık şey ultrasonda görünürmü allah aşkına..sonra ultrason sonuclarına baktı ve hamile değilsin adet olacaksın dedi..ama sizce onca test yanılmış olabilirmiki..:95:
ve bu ay preseed kullnamıştım.:92:.burda kanda gebeliğie bakılmıyo çarşamba günü gidip baktırıcam.:82:.bakalım artık hayırlısııı...
işte testlerim yorumlarınızı bekliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…