Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım bu resimdekiler pek belli olmasada inaşşlah hamilesindir de doktor neden hamile kalmana kızdı onu anlamadım ben:)) neyse inşallh hamilesindir bu arada cumaya transferim var ş.bey yapacak.dua edin nolur bu sefer çift embriyo transfer edilecek fakat çözünürkende inşallah problem olmazda ikiside iyi durumda olur.

inşallah canım...... test sonucunu hemen yaz...yarın bekliyor olucam......:79:
tamam canım haber veririm mutlaka...yanlız öğleden sonra gidicem 4 filan anca gelirim..dualarını eksik etme canım..

hayatım aslında baya belli hatta daha günüme iki gün varken yapılan testler onlar..
dr. neden tüp bebeğe gitmediğime kızdı.daha önce 3 gebelik kaybım ama nedeni belli değil eşime ve bana gereken herşey yapıldı ama hiçbirşey yok..sonucta hamile kalabiliyorum ama sorun hamile kaldıktan sonra başlıyo..yani tüp bebektede aynı sorunu yaşamıcamın bir garantisi varmı..
o beni istanbula bir arkadaşına göndrecekti artık bilmiyorum gönderdiği hasta başına paramı alıyo..istanbultüpbebek merkezi bende o merkz hakkında hiç iyi şeyler okumadığım için ş.beye gidecektim ama son kez şansımı normal yolla denemdek istedim..bakalım inşallah hayırlısıyla kandada cıkarsa daha cok sevicem..
bu arada allahım seninde yar ve yardımcın olsun..inşallah meleğin en kısa zamanda annesine gelir...

haklısın canım tüp bebekte de bu tarz şeyler yaşanabiliyor hatta normal gebelkten daha çok problemlerimiz olabiliyor.Ayrıca hamile kalsanda kalmasan da doktorunu değiştirip ş.beye devam etmelisin bencede.Allahım inşallah seninde yüzünü güldürür ve gebeliğini sonuna kadar götürüp bebişini kucağına almayı nasip eder canım.iyi dileklerin için teşekkürler.

canım inşallah bu kez yüzün güler.....ALLAH yardımcın olsun.....

bluee tedavin bidahaki aya başlıyomuş cnm.hayırlı olsun inşallah.yeni seneye hamiş olarak girersin allahımında izniyle.

diğer tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerede hayırlı uğurlu olsun.rabbim evlat mücedelesi veren herkezin yanında sakın ümidinizi kaybetmeyin.

gamzelii..cnm inşallah hamilesindir.dün bende drdaydım.orda bi kadınla konuştum.26 haftalık falan hamileydi.4 tane düşük yapmış.bu beşinciymiş.diğer düşüklerinde kan sulandırıcı ilaçlar falan kullanmış ama nafile.bu sefer hamnile olduğunu duyunca dr a bile gitmemiş ilk 3 ay.ve maşallah herşey yolundaydı.bu arada hiç bi sorunları yokmuş.yani o dr una söle tüp bebeklerde düşüyo.yeterki rabbim müsade etsin.inşallah hamilesindir ve uzun ömürlü sağlıklı bi bebişin olur.

justing...defne bebek 2,5 aylık olmuş bile rabbim sağlığını huzurunu daim etsin.seni görünce ocak şubak ayları aklıma geliyo.sen sizinde olabilir diyodun ve senin mucizenden bende yaşadım.rabbim inşallah herkezlere fazla uğraşmadan bebeklerine kavuşturur banada yüzünü sağlıkla huzurla görmeyi nasip eder.

kızlarrr gec olsada gelebildimm ve hamileyimmmmmm...değerim 118.16 cıktı..dr. normal dedi bayramdan sonra gidip kesemizi görücez nasipse..
allahım bundan sonrasını hayırlı nasip etsin bu dfa sağlıklı kucağıma aldığım günleride görmek nasip olsun....

sihirim sen nasılsın bakalım..nasıl gidiyor...doğum ne zaman???dediğin gibi cnm allah ol deyince oluyo..kısmet olunca oluyo...inşallah blue ve diğer arkadaşlarda bizim mucizemizi yaşarlar....

gamzeli ...zaten senden bu haberi bekliyordum......inşallah sağlıkla,sıhhatle alırsın bebeğini kucağına........darısı bizlere inşşş.....

yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.tüp bebek baya sıkıntılı bi süreç galiba allah hepimizin yardımcısı olsun ben hepimiz için dua ediyorum dualarınızı benden esirgemeyin,

gamzeli gözün aydın canım...maşallahhh sana....ve bebeğine...kucağınada almayı nasip etsin allah...
cokk sağol canım teşekkürler..aminn inş...

gamzeli ...zaten senden bu haberi bekliyordum......inşallah sağlıkla,sıhhatle alırsın bebeğini kucağına........darısı bizlere inşşş.....
cokk sağol canım darısı bütün isteyenlere ve sana olsun..son ayımdı tüpbebeğe gideceğim anda allahım mucizemi gönderdi..inşallah bundan sonrada rabbim sağlıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin..allahım inş. senide daha fazla bekletmez canım..
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.tüp bebek baya sıkıntılı bi süreç galiba allah hepimizin yardımcısı olsun ben hepimiz için dua ediyorum dualarınızı benden esirgemeyin,

canım allahım yar ve yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…