- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.541
selam justing buluesuu merhaba beni hatırladınızmı?tüp bebk maceramda kötü sonuçlanmıştı geçen sene ama bu sene bu gün kendiliğinden hamile kaldım bugünkü kan değerim535 3 sonra gene tekrarlıcam inş. yükselir ilk kez kendiliğinden hamile kaldım ianamıyorum
cokk sağol canım teşekkürler..aminn inş...
cokk sağol canım darısı bütün isteyenlere ve sana olsun..son ayımdı tüpbebeğe gideceğim anda allahım mucizemi gönderdi..inşallah bundan sonrada rabbim sağlıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin..allahım inş. senide daha fazla bekletmez canım..
canım allahım yar ve yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alalım...
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşımdayım eşimin sperm kalitesi düşükmüş o yüzden tüp bebek yaptırdık.embriyo kalitesi 1.sindenmiş.ama tutmadı.sonucu geçen salı öğrendik.çok umutsuz ve mutsuzum.:2:
inşallah sımsıkı tutunur bebiş annesine:)allah isteyen herkese yardımcı olsun.
evet denemek istiyorum.2,5 yıllık evliyiz biz.evlendiğimizden beri hiçbirşekilde korunmadık hep olsun istedik ama olmadı işte.ben mi çok takıyorum bilmiyorum ama yeni doğmuş bir bebek görünce çok üzülüyorum.eve gelince başlıyorum ağlamaya.
BONCUK SELAM
bende 2.5 yıllık evliyim bende nisanda tüp bebek tedavisine başaldım ve embriyo dondurttuk ozamandan bu yana denedim son transferşmşde cuma yaptık ve beklemeye geçtik buda olmazsa yeniden tüp bebeğe başlayacağım sanırım sen ne düşünüyosun yani yumurta dondurma işlemi yapmadınmı sen yeniden tüp bebekmi yapıcan?
bu arada bluesuuu inşallah 4.denemende tutar canım.şansın bol olsun...
sihirim sen nasılsın bakalım..nasıl gidiyor...doğum ne zaman???dediğin gibi cnm allah ol deyince oluyo..kısmet olunca oluyo...inşallah blue ve diğer arkadaşlarda bizim mucizemizi yaşarlar....
kızlarrr gec olsada gelebildimm ve hamileyimmmmmm...değerim 118.16 cıktı..dr. normal dedi bayramdan sonra gidip kesemizi görücez nasipse..
allahım bundan sonrasını hayırlı nasip etsin bu dfa sağlıklı kucağıma aldığım günleride görmek nasip olsun....
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşımdayım eşimin sperm kalitesi düşükmüş o yüzden tüp bebek yaptırdık.embriyo kalitesi 1.sindenmiş.ama tutmadı.sonucu geçen salı öğrendik.çok umutsuz ve mutsuzum.:2:
seninde bebişin hayırlı olsun.hayırlısıyla kucağındada görürsün inşallah.bende çok şaşkındım kendi hamileliğimi öğrendiğimde.çok acaip bi duygu.rabbim tüm isteyen ve uğraşanlara yaşatsın işallah.selam justing buluesuu merhaba beni hatırladınızmı?tüp bebk maceramda kötü sonuçlanmıştı geçen sene ama bu sene bu gün kendiliğinden hamile kaldım bugünkü kan değerim535 3 sonra gene tekrarlıcam inş. yükselir ilk kez kendiliğinden hamile kaldım ianamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?