Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım transferin oldumu???......inşşşş.....tutarda 9 ay sonra kucağına bebşini alırsın.....iyi dileklerin içinde teşekkürler.......:13:

oldu oldu canımcım teşekkürler inşallah hepimizin herşey gönlünce olur.

boncuk tedavin hayırlı uğurlu olsun umarım iyi haberler verirsin burada bizlere.

merhaba. bu siteye yeni üye oldum. Ben 42 yaşındayım. Geç bir evlilik yaptım. Şahin Beyin adını cok duydum ama bir kaç hastane adı duyduktan sonra kararsızım.Son çare tüp bebek denildi. Tüp bebek konusunda ve Şahin Bey ' in hastası olan varsa benimle bilgilerini paylaşabilirlerse cok sevinirim.

selam. Ben 43 yaşındayım. Eşim ve ben beş aylık evliyiz. Hala şansımız varsa tüp bebekle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Benzer durumda olanlar benimle bilgilerini paylaşabilirlerse ve doktor adı veebilirlerse cok sevinirim.

cennetim tabiiki hatırladım seni..allah kucağındada görmeyi nasip etsin cnm..çok sevindim...maşallah sana...tüm isteyenlere de versin allah...

kızlarr hepinizin bayramı mubarek olsun..rabbim sağlıklı,huzurl, güzel bayramlar gecirmeyi nasip etsin hepimize...

kızlar bugün arafe ben gene kan testti yaptırdım değer 1569 çıktı ve bebiş göründü rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine herkese özlem çeken herkese nasip etsin

selam kızlar benim yarın adetimin ikinci günü şahin beye gidiyorum neler yapılacak bilmiyorum tecrübesi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.

selam kızlar benim yarın adetimin ikinci günü şahin beye gidiyorum neler yapılacak bilmiyorum tecrübesi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.

melekçim...tedavin hayırlı olsun...yarın vajinal muayene olacaksın...kaç folikül var,kist varmı diye....tedavi için uygunsan yani kist falan yoksa yarın iğnelerle tedavine başlayacaksın....tabii hiç test yaptırmadıysan kan testleride isticek dr.....uzun veya kısa protekolemü uygunsun o bakılacak...sonrada yani ogün tedaviye başlamış olacaksın....

selam bahsen.....şahin beyin hastası olan bir arkadaşımız 42 yaşında anne oldu...inşş...sende olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…