- 6 Mayıs 2010
- 260
- 0
- 296
- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.561
canım transferin oldumu???......inşşşş.....tutarda 9 ay sonra kucağına bebşini alırsın.....iyi dileklerin içinde teşekkürler.......:13:
selam justing buluesuu merhaba beni hatırladınızmı?tüp bebk maceramda kötü sonuçlanmıştı geçen sene ama bu sene bu gün kendiliğinden hamile kaldım bugünkü kan değerim535 3 sonra gene tekrarlıcam inş. yükselir ilk kez kendiliğinden hamile kaldım ianamıyorum
kızlar bugün arafe ben gene kan testti yaptırdım değer 1569 çıktı ve bebiş göründü rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine herkese özlem çeken herkese nasip etsin
selam kızlar benim yarın adetimin ikinci günü şahin beye gidiyorum neler yapılacak bilmiyorum tecrübesi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
inş. hyırlı haberler alırız cnm.........
selam. Ben 43 yaşındayım. Eşim ve ben beş aylık evliyiz. Hala şansımız varsa tüp bebekle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Benzer durumda olanlar benimle bilgilerini paylaşabilirlerse ve doktor adı veebilirlerse cok sevinirim.
merhaba kızlar yarın ben tekrar tedaviye başlıyorum dularınızı bekliyorum. rabbim yardımcımız olsun. amin
oldu oldu canımcım teşekkürler inşallah hepimizin herşey gönlünce olur.
boncuk tedavin hayırlı uğurlu olsun umarım iyi haberler verirsin burada bizlere.
kızlarr hepinizin bayramı mubarek olsun..rabbim sağlıklı,huzurl, güzel bayramlar gecirmeyi nasip etsin hepimize...
zeynepçim hadi hayırlı olsun canım...bu sefer olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?