Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cnm ben gecen ay cok erken adet oldum ..bu ay bakalım ne zaman olucam..ya bu ay yada geleecek ay başlıycam....incir kürü yapıyorum 2,ayı ....diyorum bu kür bitsin öyle başlıyım dıyorum..bilmyorum...incir kürü yapıp tedaviye başlıyan varmı....ne önerirsiniz...

merhaba arkadaşlar benim yumurta toplama işlemim dün oldu.bugün aradıllar yarın transfer olacakmış.sizlerin transferleri kaçıncı gün oldu? 3 veya 5 gün sonra demişlerdi bana ama neden hemen yarın yapılıyo benim ki anlamadım.

çoğu zamanım cadıyla geçiyor evet canım...ama şikayetçi değilim..bu saatlerde uyuduğu için giriyorum arada...artık gülücüklerede başladı..hayal gibi..geçen sene 25 asımda transferim olmuştu...tam senesi oluyo..şimdi ise kucağımda bebeğim...yani hiç ümitsizliğe kapılmaya gerek yok..sizinde seneye bu zamanlar ne olucak bakalım..inşallah bebeklerimizi konuşuruz hepimiz...

gamzeli...sen naptın? dr.a gittinmi...kalpatışlarını duymuşsundur herhalde?

canım beni düşünüpte sorduğun için teşekkürler..daha henüz kalp atışlarımızı duymadık cünki ben gec yumurtlamıştım ovulasyon testinden biliyorum...pazrtesi dr. gittik kesemizi gördük cok şükür herşey yolunda dedi dr,umuz salı günüde inş. kalp atışlarımızı duymak için gidicez..:81:
sen neler yaptın başladınızmı tekrardan tedaviye..kalbim ve dualrım hep sizlerle rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin...
tedviye başlayan arkadaşlarımada bol şans diliyorum allahım yar ve yardımcıları olsunn...

arkadaşlar tedavim başladı akşam iğnelere başladık cumartesi kontrole çağırdı bu yumurta toplama kaçıncı gün oluyo ve ağrı oluyomu çok heyecanlıyım,

selam arkadaşlar ben eski bir üyeyim ama 1,5 senedir siteye girmiyorum.3 kez başarısız olan tüp bebek denemem var.2 kez ameliyat oldum.tüplerim bağlandı.halen çikolata kistim var.1,5 senedir yasmin kullanıyorum.eğer cesaret edebilirsem son bir kez daha denemek istiyorum.bursada kardeşim oturuyor.şahin bey ve hastane hakkında bilgi verirseniz sevinirim.tedavide olan arkadaşlar tüp bebek ücreti şuan nekadar?

arkadaşlar benm 1.denemem tutmamıştı bu ayın 9.da sonucu almıştık.bugün ş.beye kontrole gittim.ufak bi kistin var dedi ama adet olunca geçer dedi.aralıkta adet olunca gidicem yumurtalıklarıma bakıcakmış.eğer uygunsa 2.denemeyi yapıcaz.zaman olarak uygun mu sizce?bide bende kist falan yoktu tedaviden sonra oldu.eşimden dolayı olmuyordu.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

mrb. bende 2. yi düsünüyorum bugun sahin beyi aradım uygun zamanda gelin görüselim dedi.benimde 1.tüp bebekde kist olmustu tedavi görürken ama kayboldu sonra allahım emeklerimizi bosa gidermesin.

Arkadaşlar Allah hepinizin işlerini su gibi yolunda götürsün.Bluesuu seni çok merak ettim yaaa.Okudum biraz aralık demişsin başlıycaz diye.İnşaallah bu sefer kesin diyorum ben içimden geldi.Bizde devam ediyoruz bakalım Şahin beye devam etmek istiyoruz ama acıbadem doğum ücretleri çok yüksek.Doktorumuzdan çok memnunuz nolucak bilmiyorum kararsızım.Allah hayırlısını versin canım.Görüşürüz.

benim fhs yüksek çıkıyoru erken menapoz teşhisi koyuldu.tüp bebek denildi bizde başlayacagız kısmetse önümüzdeki ay

cm umarım cvp yazarsn enımde fsh yuksek 10,8cıktı yumurtlama ıcın ılac kullandm klomenle olmadı ama yumurtalıklarım olustu sımdı ıgneye gecıcez tabı oncesnde rahım fılmı cekılcek bakalım sorun olmazsa baslıcaz ardndanda asılama yapılcak benım yas 23ama erken menopoza grersn dedı onun ıcın bekleyemycez senın fsh degerı kac benım esımın spermlerıde ıyı cıktı acaba dıyrmkı asılama vakıt kaybımı olur merak ettm benm durumumda olup hamıle kalan varmı asılamayla bı denıyelım dyrm allahtan hayrlısı olsn hepımız ıcın

bebeklerim selam canım..iki sene önce benim fsh 10 du..ve şuanda kısım 3 aylık..aşılama bende yaptırdım bana göre zaman kaybı..ama allahtan herşey hiç belli olmaz...geçen senede sonucu negatif olan tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğimden hamile kaldım..ama tedavininde etkisinin olduğunu düşünüyorum..çünkü ialçların etkisi birkaç ay sürermiş..Allah seninde ve tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün...

filocum ..bazı kişilere kürler yarıyor .....inşşş...sanada yarar....

ece...sanırım transferin oldu....burda ş.beyin hastalarından 2.ci gün transferi olan bir çok hasta hamile kaldı...inşş....sende kalırsın....

gülincim.....evet yaaa...nerden nereye...geçen yıl neler konuşuyorduk ......şimdi neler...şimdide defnenin büyümesini konuşuyoruz.....inşşş...bende görürüm o günleri.....

gamzelim...maşallah yaaa.....sanada bebişin tam zamanında süpriz yaptı.......senin adına çok seviniyorum....

arkadaşlar tedavim başladı akşam iğnelere başladık cumartesi kontrole çağırdı bu yumurta toplama kaçıncı gün oluyo ve ağrı oluyomu çok heyecanlıyım,

melekçim....hayırlı olsun ......yumurta toplama işlemi 12 ile 14 gün arası...benim hep 12.ci günde oldu...anesteziyle olduğu için hiçbirşey anlamıyorsun....uyanınca biraz ağrın oluyor.....melek sen kaç yaşındasın?

sena merhaba......şahin bey işinde çok ehli bir dr...insan olarakta kendisi çok mükemmel biri...sempatik,cana yakın,doktor hasta ilişkisi harika biri....ekibide öyle...hemşireleride kendi gibi,hasta bakıcısıda öyle...mükemmel bir ekipler......hastane desen 5 yıldızlı otel konforunda.....ş.beyin hasta kabul ettiği yer biraz sıkıcı ama,ameliyathanesi,odaları çok iyi.....hakkında hayırlısı olsun....

boncuk..merak etme canım...o kistler adetinle beraber gidiyor...bende birkez olmuştu.....

evet canım yaaa...görüşemedik bu aralar....kaç haftalık oldun?cinsiyeti belli oldumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…