Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eveeeetttt kızlar...bende kendimden bahsedeyim...bazı arkadaşlar sormuşlar tedaviye başladımmı diye sağolsunlar......evet başladım hayırlısıyla.... bu tedavimde ko kültür uygulanacak...onun için dün parça alındı....1 hafta sonrada iğnelerime başlicam...inşşş..bu sefer bebeğime kavuşurum.....inşşşş...hepimizin tedavileri güzel geçer ve güzel sonuçlanır.......

saolasın canım .ben 32 yaşındayım 2 yıldır uğraşmamıza rağmen olmadı 3 kez aşılama oldum ama olmadı.bundada olmucakmış gibi bi his var içimde allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç hem maddi hem manevi,

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.güzel güzel haberlerini bekliyorum....

bluesuu hdi cnm inş.hyrlı haberler verrsn...kucklrmz boş klmaz inş.
fsh kç snn ...gecn tedvnde kç yumurta oluşmuştu...

Son düzenleme:
kızlar tedavide olanların rabbim yardımcısı olsun bugün kontrole gittik şahin beye yine 6 yumurta görünüyor az ama şahin bey yeterli dedi. bakalım hayırlısı olsun inşallah. haftaya herşey yolunda gider inşallah.

canm cvp yazdgn ıcın cok teskkr edrm sen asılamayı kac kere denedın bıde galıba esın sperm sayısıylada alakası varmıs yıkama ıslemıne grncede yarı yarıya dusuyrmus benım esımın sperp sayısı ıyı cıktı baya yusek doktorum onun ıcın denıyelım dedı zaten olmazsa oda tup bebek dıyr off ya bılmıyrm cok moralım bozuluyr ama olucak bılıyrm en azndan umudum var malıyetlerde cok yuksek zaten bu asma son olmazsa tup bebek sen nerde ne kadara yaptrdn cnm bıdefshda dusme oldumu

bıde canım senın rahım fımını cektılermı asılama yapmadan once bunun yapılması gerekıyr yoksa bı ıse yaramıyrms

ece...sanırım transferin oldu....burda ş.beyin hastalarından 2.ci gün transferi olan bir çok hasta hamile kaldı...inşş....sende kalırsın....

bluesuu sagol cnm ii dileklerin için.evet transferim oldu herşey çok güzel geçti ama bu kan tahliline kadar zaman geçirmek zor.

canım o kötü hisler hep oluyor insanda.....ama iyi düşünelim iyi olsun....evet çok zorlu süreç....ama sabretmekten başka çaremiz yok.....inşşş...en kısa zamanda bebeğine kavuşursun....

bluesuu hdi cnm inş.hyrlı haberler verrsn...kucklrmz boş klmaz inş.
fsh kç snn ...gecn tedvnde kç yumurta oluşmuştu...

inşşş... canım...hepimizin kucakları dolar.....bana ş.bey ilk tedavide yaptırmıştı ....o zamanda hiç hatırlamıyorum...bu tedavimdede gerek yok herhalde yaptırmadı...soracaktım unuttum....bende 8 yumurta oluşuyordu......bakalım şimdi ne olcak....

bluesuu sagol cnm ii dileklerin için.evet transferim oldu herşey çok güzel geçti ama bu kan tahliline kadar zaman geçirmek zor.

ayyy zaten bu 12 gün kabusu.....en sevmediğim bölümü.....ama öyle yada böyle zaman geçiyor canım...inşşş.....hamilesindir......güzel haberlerini bekliyorum...test tarihi ne zaman?

ayyy zaten bu 12 gün kabusu.....en sevmediğim bölümü.....ama öyle yada böyle zaman geçiyor canım...inşşş.....hamilesindir......güzel haberlerini bekliyorum...test tarihi ne zaman?

evet cnm.tedavi süresince koşturmayla geçiyor yapacak bişeylerimiz oluyor ama bekleme bölümü daha yorucu.allah herkesin yardımcısı olsun.benim test tarihim 6 aralık .25 yaşındayım ben ilk denemem tek embriyo transfer edildi.

canım yaşın daha gençmiş.....test gününüde sabırsızlıkla bekliyorum.....inşşş...güzel olucak....

evet canım yaaa...görüşemedik bu aralar....kaç haftalık oldun?cinsiyeti belli oldumu...

canım bizde 15.haftayı doldurduk.Ama herzaman şöyle oh diyemiycem sanırım.hadi üçlü test,yok ayrıntılı ultrasonu derken herşey yeni bir bekleyiş.cinsiyeti belli değil daha.Aman sağlıikli eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda kız olmuş erkek olmuş daha düşünemiyorum.Senden güzel haberler duyucaz inanıyorum .Kaç embryo istiyceksiniz düşündünüzmü?

canım maşallah ya..15 haftalık oldun bile...dediğin gibi doğana kadar yeni bir bekleryiş stres.....cinsiyeti tabiikide önemli değil..saklılı,hayırlı evlat olsunda....embriyo yaştan ve 4.cü deneyişimiz diye 2 tane...yani yeni yasaya göre......diğer denemelerde hep 3 tane transfer olmuştu...bunda 2 olunca az geliyor bana..bakalım hayırlısı .......

bebeklerim ...aşılama öncesi rahim filmi şart canım...tüpler tıkalıysa gönderdikleri sperm yumurtaya ulaşamaz canım..o yüzden yaptırmak gerekiyor..bende çektirmiştim..bir tanesi tıkalı çıkmıştı..fakat daha sonra ben laparoskopi ve histeroskopide olmuştum..çikolata kistim vardı vede rahimim kaLP şeklindeydi..o yüzden olmuştum...ama burda tüplerin açık olduğu görüldü..yani rahim filmi kesin sonucu gösteremiyor canım..çektirirsen narkozla çektir..bu arada benim eşimin spermogramı çok düşüktü...ama bir yıl sonra normale geldi..erkeklerin değişken olabiliyor yani...tüp bebek tedavimi şahin beyde yaptırdım..mükemmel bir dr...geçen sene 5 civarı tutmuştu maaliyeti...ama ekipte süper...insanı rahatlatıyorlar...ama kesinlikle kafana çok takma..çok araştırma...kaç yumurta olmuş nasılmış sorma bile bunları..benim tedavimin tutmama nedeni başta çok stres yapmıştım..bir sonraki aysa kafamdan atmıştım bebek düşüncesini...ama o ayda kalıverdim hamile...hakınızda hayırlı olsun hepinizin....

Bende hep ikiz olsun diye içimden geçirirdim.Sonra düşündüm dedimki Allah'ım vücudum hangisini kaldırabilecekse onu ver dedim.Düşük yaptığım bebek ikiz keseydi ama bir tanesi gelişmişti.Arkadaşımın üçüzleri var tüp bebekle ama çok sıkıntılı günler geçirdim diyor.Doktor mutlaka destek almalısın demiş.Onun için sevgili arkadaşım sizin için aileniz için vücudun için hangisi iyi olacaksa Allah onu versin diyorumBu sefer Allah gönlüne göre verecek inanıyorum.Senin için ve hepimiz için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…