- Konu Sahibi handan1976
-
samurum ........yumoşlardan haber gelmedimi......aramadımı Lale Hanım........:1hug:
Yok be güzelim aramadılar daha herhalde 18:00 gibi haber gelecek yani öyle tahmin ediyorum.
İnşallah olumsuz birşey yoktur...:sinifsinif:
yoktur ya kuruntu yapma.......beni ikinci denememde hiç aramadı,direkt transfere çağırdılar 3 tane birinci kalite birtane ikinci kalite embriyom vardı......ama zaten 3 tane yeterli oluyor......inşallah senin hepsi döllenir.......benim 3 yada 4 tane oluyor.....onlarda yetiyor zaten.......:1hug:
ay kızlar neye takıldım biliyormusunuz......şu işte ben varya,güzel,temiz ,düzenli........onları ben yazmadım.......beni buraya üye kardeşim yapmış.........onun işgüzarlığı.......benide kibirli birşey sanmayın.......:1hug:
ay kızlar neye takıldım biliyormusunuz......şu işte ben varya,güzel,temiz ,düzenli........onları ben yazmadım.......beni buraya üye kardeşim yapmış.........onun işgüzarlığı.......benide kibirli birşey sanmayın.......:1hug:
Aramadan mı çağırdılar...kafamçokkarıştı
Ben çatlardım herhalde aramamalarına hatta yaklaştım çatlamaya
demek ki arada atlayabiliyorlar o yüzden kızsalarda aramak doğrusu çünkü bilmeden gitmek dediğin gibi çok sinir bozucu. bende senin yerinde olsam aynen yattığım yerden ben atardım bu sefer fırçayı herhalde. neyse inşallah ararlarda üzmeden sizi bekletmezler böyle.
ne kontrolü dersen adetim bitti şahin bey gel bir bakalım demişti. herhalde hem duruma bakacak hemde bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz falan diye soracak bakalım... bende bilmiyorum ve biraz geç kalıyorum. :)))
canım inşallah yarın güzel geçer herşey sağlıkla git gel inşallah. bol bol yumoş toplasın şahin bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?