Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Yok be güzelim aramadılar daha herhalde 18:00 gibi haber gelecek yani öyle tahmin ediyorum.
İnşallah olumsuz birşey yoktur...:sinifsinif:

yoktur ya kuruntu yapma.......beni ikinci denememde hiç aramadı,direkt transfere çağırdılar 3 tane birinci kalite birtane ikinci kalite embriyom vardı......ama zaten 3 tane yeterli oluyor......inşallah senin hepsi döllenir.......benim 3 yada 4 tane oluyor.....onlarda yetiyor zaten.......:1hug:

ay kızlar neye takıldım biliyormusunuz......şu işte ben varya,güzel,temiz ,düzenli........onları ben yazmadım.......beni buraya üye kardeşim yapmış.........onun işgüzarlığı.......benide kibirli birşey sanmayın.......:1hug:

Aramadan mı çağırdılar...kafamçokkarıştı
Ben çatlardım herhalde aramamalarına hatta yaklaştım çatlamaya

Kardeşin seni nasıl görüyorsa öyle yazmıştır
Güzel,temiz,düzenliiii:lepi:
Ama kibir hiç yok

amaaaaan taktığın şeye bak biz birbirimizi bilmiyor muyuz sanki. yazsa ne fark eder ki... ama istersen değiştirebiliyorsun kullanıcı işlemlerinden.

yarın kaçta canım senin toplama? eve gidince yazarsan görüşürüz inşallah iyi haberlerle gelirsin.

Aramadan mı çağırdılar...kafamçokkarıştı
Ben çatlardım herhalde aramamalarına hatta yaklaştım çatlamaya

ay bence de nasıl dayandın yahuuu bende çatlardım herhalde meraktan. hatta ikinci gün aramadı diye ben aradım lale hn. da fırça yedim yaaaa.

samurum meraklanma ararlar güzelim olmazsa sen bir sor bakalım hemşirelere.

benimde bu akşam kontrolüm var bakalım iş çıkışı gideceğim inşallah.

momi....ne kontrolü canım.......ah benim işlem saat 10 .da......canım ya.....ertesigün bende lale hanımı aramiştımda nekadar sabırsızsınız ,biz size haber vericez dedi.....sonra diğer gün sabahtan ayşegül hemşire aradı bugün 2 de transferiniz var dedi şok oldum.......hatta ameliyathaneye girene kadarda kimse bilgi vermedi......o sıra şahin bey çok yoğunmuş öyle söyledi hemşire.......sonra ameliyathanede başıma şahin bey gelmiş 4 güzel embriyonuz var kaçını transfer edelim diye soruyor......lale hanımda bekliyor.......her ikisinede bir fırça atarsın.....peki eşimle görüştünüzmü o ne diyor diye sorduğumda ,eşim karar versin demiş......ben ameliyathanede işleme hazır pozisyonda iken birde kaç embriyo transfer olsun diye yanlız başıma karar vermek zorunda kaldım ve tabiiki başımada şahin bey dikilmiş kararımı bekliyor......neyse 3 e karar verdim transfer oldu....yanıma lale hanım geldi.....embriyolarınız güzel,güzel bir transfer oldu,niye bu kadar sinirlisiniz diye soruyor....o zamanda lale hanımla tanışmıştık....... ama bu kez böyle birşeyin olmaması için şahin beyi uyarıcam......ilk denememde de iki kez aramıştı bilgi vermek için lale hanım.......:1hug:

samurum ben çıkıyorum ararlarsa haber et olur mu merak ettim.

ama sen içini ferah tut mutlaka yeterli sayıda güzel ve kaliteli emb. olacak inşallah. haftasonu sen yazmıyorsun iyi bak kendine yorma...
pazartesi görüşürüz

Son düzenleme:
demek ki arada atlayabiliyorlar o yüzden kızsalarda aramak doğrusu çünkü bilmeden gitmek dediğin gibi çok sinir bozucu. bende senin yerinde olsam aynen yattığım yerden ben atardım bu sefer fırçayı herhalde. neyse inşallah ararlarda üzmeden sizi bekletmezler böyle.
ne kontrolü dersen adetim bitti şahin bey gel bir bakalım demişti. herhalde hem duruma bakacak hemde bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz falan diye soracak bakalım... bende bilmiyorum ve biraz geç kalıyorum. :)))

canım inşallah yarın güzel geçer herşey sağlıkla git gel inşallah. bol bol yumoş toplasın şahin bey

Kızlar dayanamadım aradım.Ama dedimya sizden tecrübeliyim diye direk Ayşegül hemşireyi aradım oda saolsun hemen bana Güzin hanım varmış onu arattı(Bu arada çok iyiydi Güzin hanım bana karşı hatta mahcup oldu)
Ve sonuç 7 tane döllenmiş
Oh be rahatladım şimdi

Blue cum hadi yarın sabahta senin güzel haberlerini alalım

Momicim inşallah annelik moduna girmişsindir

Bluee bu arada endometrium kaç bilmiyorum ama Şahin bey gayet iyi durumda dedi en son...

canım teşekkür ederim......herşey yolundaysa hemen bir dahaki aya ikinci denemeyi yapabiliriz diyor şahin bey.....bana hatta düşükten sonra bile bundan sonraki reglide tedaviye başlayabiliriz demişti.....banada enteresan gelmişti......çünkü herkesin dr. 3 ay geçmesi lazım diyormuş.....ama yinede vardır dr.umun bir bildiği demiştim.....:1hug:

maşallah canım hepsi döllenmiş hayırlısıyla ne zaman transfer edicekler acaba birkaçgüne kadar anne olucaksın allahın izniyle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…