Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cnm rahım fılmımı dun cektrdm ve hersey normal cıktı allahtan sorn yok yanı sımdıkı asama adet olunca asılama sen asılama vakıt kaybı dyrsn ya aklıma takıldı ama ben denylm dyrm aslında doktrm esındede sorun ckrsa dırek tup bebek dedı ama onun degerlerı eger degsmedyse cok yuksek cıktı ben sadece o yuzden asılama ıcın umutluyum umarm olur ya cok zor bıseyms hıc aklıma gelmezdı bu kadar ugrascgmz ama bı gun olucak bunu bılıyrm rabbım bızıde gorucek

canım dediğin doğru..benim eşimin spermogramı çok düşüktü o zaman..gerçi aşılama sırasında yükselmiş...37 milyon olmuştu..ama hareketli spermi yok denecek kadar azdı..senin eşininse çok yüksek çıkmış..bu da tutma şansını yükseltiyor..bencede bir kere olsun dene..üstelik aşılama aşamaları az..yani kolay yapılan bir yöntem..maaliyetide düşük....bizim bir tanıdığın o yöntemle tutmuştu..ben senin kafanı karıştırmayayım..sen yine devam et canım..tüplerindede sıkıntı yokmuş..içinde kalmasın..herşey allahtan canım..bol bol dua et..ve stres yapma...

Bencede eğer yüksekse değerler ve ileri hareketli sperm sayısı çoksa bencede deneyin.Hatta sana bişey söyliyim benim bir arkadaşım rahim filminden sonra hamile kaldı.Ama eşinde problem yoktu.

kızlar 7 ymurtam toplandı bugün embriyolarla ilgili haber verecekler bekliyorum hadi hayırlısı rabbim yardımcımız olsun

canım 7nin 4ü olgunmuş ve 3ü döllenmiş yarın transfer var yani haberler çok da iyi değil dualrınızı bekliyorum rabbim bu defa bebeğime kavuşmayı nasip etsin amin

kızlarrrr merhabaa..bugün kesemizi gördükten sonraki 1 haftaydı ve kalp atışlarımzı görmeyte gittik.:82:.ama bebeğim kesenin içinde değildi galiba boş gebelik geciyorum..cok kötüyümm ben bu ay olmadı ş.beye gidicektim rabbim hiç ummadığımız anda nasip etti.ama demekki olmuyacakmışş cok kötütyüm ağlamaktan helak oldum...ocakta sonra kesin gidiyorum ş.beye..kızlar peki ben tüp bebektede aynı sorunları yaşarmıyım...
artık cok korkuyorum hamile kalmaktan bu benim 5. gebeliğimdii...

gamzelim....canım dr.kesin bişey konuştumu.....bazen geçte görünebiliyor bebek...burda formda birçok kişi yaşadı bunları......biraz daha bekle ve tekrar baktır.....

canım 7nin 4ü olgunmuş ve 3ü döllenmiş yarın transfer var yani haberler çok da iyi değil dualrınızı bekliyorum rabbim bu defa bebeğime kavuşmayı nasip etsin amin

zeynepçim..neden haberler güzel değil diyorsun...bak 3 tane embriyon var işte...herşeyin hayırlısı canım...inşşş...herşey yolunda gider bu kez.....inşşş...hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.....

gamzelim....canım dr.kesin bişey konuştumu.....bazen geçte görünebiliyor bebek...burda formda birçok kişi yaşadı bunları......biraz daha bekle ve tekrar baktır.....

valla canım dr. baya emin konuştu umut olmadığını söyledi..evet bende araştırdım gec duyan cok olmuş hafta sonu bir yere dahamı gitsek diye düşünüyoruz bakalım kısmet canım...salı zaten kendi dr. çağırdı tekrar bakıcak ve görünmesse kürtaja alıcak..

selam kızlar nasılsınız bakiim özledim sizleri çok geriye dönüp okuyamadım herkes iyi galiba ne güzel
zeynep çim cnm 3 embriyo harika bence lazım olan 1 tane zaten rahim 1 yada 2 bebek için uygun unutma saülıklı olsunda 3 embriyo yeterli bence hiç üzülme hakkında hayırlısı neyse o olasun inşşşş

canım bence hemen bir başka dr.a git......bakalım o ne diyecek....sonrada salı dr.una gidersin......banada mutlaka haber ver...merak ederim canım...

canım diğer topiktede yazdım...bende seni özledim yaaaa...arada girde sohbet ederiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…