- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.641
ece.....senin test tarihi ne zamandı?
cnm 6 aralık benim test tarihim.kasıklarımda ara sıra batma var başka hiçbir şey yok.az kalkdı idrar testi yapsam çıkarmı acaba.negatif çıkıcakdiye korkumdan testte yapamıyorum.hayırlısı .senin nasıl gidiyor cnm?
hadi canım hayırlısı.....bazılarının 9.cu günde idrarda silik çizgi çıkıyor ikinci çizgi ve genelde hamile olmuş oluyor.....ama bazı arkadaşların 12.ci günde bile çıkmıyor ama kanda çıkıyor hamile kalıyor...sen bilirsin cnm...kendine güveniyorsan yap istersen...yaparsanda yaz hemen tamammı canım......
kızlar bende bugün adet oldum...yarın ş.beyden randevumu aldım...inşşş...hayırlısıyla iğnelere başlıyorum yarın....benim için dua edin...bu son denememde inşşş...bebeğime kavuşurum....
kızlar bende bugün adet oldum...yarın ş.beyden randevumu aldım...inşşş...hayırlısıyla iğnelere başlıyorum yarın....benim için dua edin...bu son denememde inşşş...bebeğime kavuşurum....
iyi haftasonları kızlar bende özlüyorum sizi valla gelicem sık sık öpüyorum mucckkksss
canım inşallah olumlu sonuçlanır da hamileliğimizi konuşuruz. benim de dün transferim gerçekleşti 4 hücreli transfer edildi şahin bey iyi durumda dedi. bu defa 2. gün transferi tercih ettim dedi. bakalım hayırlısı
kızlarr bugün bir başka dr. gittik ve bu dr. aynı şeyi söyledi kesenin içinde bebek yok boş gebelik dedi..ve keseninde büyümesi durmuş zaten lekenmelerimde başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..cokk üzüldüm cok yıkıldım ama allahın dediği olur bu kacıncı oldu artık dayancak gücümde halimde kalmadı acıkcası..dr. sebebini sorduğum zaman kalitesiz yumurta ve spermden kaynaklı olduğu söyledi tüp bebekte bu riskin daha az olduğu söyledi bakalım artık şu kürtajımız bir olsunda zaman kaybetmek istemiyorum hemen tüp bebeğe başlamak istiyorum..belki acele ediyorum ama artık cok beklediğimi cok yıprandığımı eğer tekrar yeniden hamile kalırsam daha iyi olucam belki bu defa tüple olunca daha umutlu olucam..eşimin ve benim aileme kalsa artık bebek fikrini aklımızdan atmamızı ve biraz korunmamızı akışına zamana bırakmamızı söylüyalra ama sonucta bunu yaşamayan bikmiyor..beni en iyi anlayalar sizsiniz sizce acelemi ediyorum kızlar..
dualarımız seninle tatlım hayırlıısyla gelicek bebeğin bu defa inşallah
gamzelim hakkında en hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?