Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım hadi hayırlı olsun tedavin şimdiden..allahım inşallah yüzünügüldürsün ilk denemede hayırlısıyla bebeğine kavuşursun...dularım seninle bütün arkadaşlarımla..

çok teşekkür ederim canım...benim ilk denemem değil malesef..4.cü oluyor.inşşş...bu kez kavuşurum bebeğime.....

gamzeli geçmiş olsun ama dik durmalı güçlü olmalısın.ve hiç bişey için acele etmiyosun.bende senin gibi düşünüyodum ve benim etrafımdakilerde acele ediyosun diyolardı.akışına bırakmalıydım onlara göre.ama ben dayanamıyodum.helede bi ümit varken.o ümidin peşinden koşmak beni rahatlatıyodu sadece.kimseyi dinlemedim ve istediğim zaman gidip tedavilerimi oldum.o dönemlerde tedavi olmasaydım yaşayamazdım gibi geliyodu.ve adımı dr manyağı bile koydu çevremdekiler.ama şu ana hamileyim ve acaip huzurluyum.bebeğim sağlıklı olduğu sürece ne dr a gidesim geliyo ne hastaneye.bence tedavine biran önce başla daha ço0k rahatlatıcak bu seni.ve bitkisel desteklerede önem ver.biz çok fazla bitkisel ilaç kullandık.faydasını gördük canım.

Gamzeli çok üzüldüm canım..dediğin gibi allahın takdiri..sende çok acılar yaşamışsın..ümitler kaybetmişsin..ama sağlığımız yerinde olduğu sürece hep ümidimiz oluyor dimi..bugün yan komşumuz 14 yaşındaki oğlunu beyin tümörü yüzünden kaybetti...çok etkilendim..herşeyin hayırlısını dileyelim canım..allahın imtihanları bunlar..ama duanı eksik etme...inşallah bundan sonrakinde bebeğine kavuşursun....

çok teşekkür ederim canım...benim ilk denemem değil malesef..4.cü oluyor.inşşş...bu kez kavuşurum bebeğime.....
canım biliyorum bu ilk denemen olmadığını..sonucta uzun aradan sonra ilk sayıyoruz bunu rabbim inş. yüzünü güldürsünn güzel haberlerini almak için bekliyorum canım..

ayy bana nasıl umut oldun biliyomusun canımm...bende kendime kendime acaba acelemi ediyorum diye düşünüyordum ama seninde böyle söylmen cok iyi geldi bana...canım zaten benim hamile kalmayla bir sorun yok hamile kaldıktan sonra başlıyo bütün sorunlar..belki diyorum tüp bebekte bu sorunlar ortadan kalkarsa daha rahat bir hamilelik geciririm...cok sağol canım beni düşünüpte yazdığın içinn büyük morel oldun bana..

canım benim cok sağol..evet cok acılar cektim ama her acının sonunda yeniden umutlar yeşerdii ve yeşermeyede devam ediyo..asla umudumu kaybetmeye niyetim yok allahım sağlık verdiği sürece ben bu işin peşini bırakmıcam gerekirse sonuna kadar gitmeye razıyım..inş. rabbim cıktığımtüp bebek yolunda sağlıklı hamilelikler nasip eder bana..
komşunada inan cok üzüldüm onun acısı daha büyük rabbim sabır versin insan canını o yaşa getiripte kaybetmek cok acı allahım kimseyi evladıyla sınamasın herkezin evladına sağlık versin..
bende hep allahıma sığınıp ona dua ediyorum asla isyan etmiyorum onun dediği olur inş. birgün banada sağlıklı evlatlar nasip eder..

gamzeli çok geçmiş olsun canım. rabbime sabret mükafatını şüphesiz alırsın. çok zor biliyorum ama umudumuz hep olmalı bence de erteleme tedavi ol bence. ben de bak 4 ay önce bebeğimi kaybettim şimdi 2. tedavimi oldum sonuç bekliyorum hayırlısıolsun

kızlar.....dünkü muayenemde yanımda sihirimde vardı....bana hamilelik darısı bulaştırmaya geldi sağolsun .....çooooookkkk tatlı bir hamiş olmuş sihirim...kırkbirkere maaşallah......

sihirimin doğum ocakta hayırlısıyla.......gülinnnnnn...ben defneyi yemeye gelicem artık dayanamıyorum yaaaaa...şimdi gördüm face de yeni fotolarını...kırkbirkere maaşallah yaaa.......

selam arkada$lar benim tsh(guatr) dengesizliginden ba$ka bilinen bir rahatsizligim yok onuda ilac alarak doktor kontrolleri ile düzeltmeye cali$iyoruz.. e$imde %2-3 morfoloji bozuklugu sorunumuz bizim..1 tanesi donmu$larla 3 negatif sonuc aldim 3.sunun sonucunu daha bu per$embe aldim 3 tane cok iyi embriyo konulmu$tu.cok umutluydum ama olamdi 5 dondurulmu$um var ama ben farkli bir$eyler yapmak istiyorum yurt di$indayim burdaki doktorlar basit bir kan testi ve ultrasondan ba$ka hic bir$ey yapmadilar yapmiyorlar..ben mayista türkiyeye gidip orda rahim filmi ve kanda pihtila$ma sorunumun olup olmadigini ara$tirmaya karar verdim..bursaya gitcem ben..bilenler varsa kan pihtila$masi ve rahim filmini ben nerde yaptirabilirim saglik güvencem olmicak bunlar pahali i$lemlermi?bilenler yardimci olurlarsa sevinicem..te$ekkürler :85:

bluesuu hayrlı olsun cnm....kontrolde kaç folikül göründü cnm....fsh yapılmadı demi....

sağol canım....vallahi folikülleri sayı olarak sormadımda son tedaviden bu zamana kadar azalma varmı diye sordum,dr.da hayır yok gayet iyi dedi..demekki 7_8 taneler...fsh yapılmadı canım...gerek yokmuş...

ne yapayım bilmiyorum 2. deneme ne zaman oluyo? bilmiyorum bi süre ara versem mi acaba? tüp bebek tedavisinden sonra bazen kendiliğindende oluyo filan diyolar.ay bilmiyorum valla kafam çok karışık kızlar.

ece canım üzülme demek mantıklı değil ama herşeyde bir hayır var. umudunu yitirme en kısa zamanda tekrar dene doktorunla görüş. benim bu ikincim ilkimnde kaybettim bu olmazsa ki umarım olumlu sonuçlanır ama aksi olursa çok beklemem diyorum ama sen bilirsin psikolojik olarak hazırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…