- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.661
canım hadi hayırlı olsun tedavin şimdiden..allahım inşallah yüzünügüldürsün ilk denemede hayırlısıyla bebeğine kavuşursun...dularım seninle bütün arkadaşlarımla..
bluesuu bugün şahin beye gidecektin ne yaptın cnm...
kızlarr bugün bir başka dr. gittik ve bu dr. aynı şeyi söyledi kesenin içinde bebek yok boş gebelik dedi..ve keseninde büyümesi durmuş zaten lekenmelerimde başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..cokk üzüldüm cok yıkıldım ama allahın dediği olur bu kacıncı oldu artık dayancak gücümde halimde kalmadı acıkcası..dr. sebebini sorduğum zaman kalitesiz yumurta ve spermden kaynaklı olduğu söyledi tüp bebekte bu riskin daha az olduğu söyledi bakalım artık şu kürtajımız bir olsunda zaman kaybetmek istemiyorum hemen tüp bebeğe başlamak istiyorum..belki acele ediyorum ama artık cok beklediğimi cok yıprandığımı eğer tekrar yeniden hamile kalırsam daha iyi olucam belki bu defa tüple olunca daha umutlu olucam..eşimin ve benim aileme kalsa artık bebek fikrini aklımızdan atmamızı ve biraz korunmamızı akışına zamana bırakmamızı söylüyalra ama sonucta bunu yaşamayan bikmiyor..beni en iyi anlayalar sizsiniz sizce acelemi ediyorum kızlar..
canım biliyorum bu ilk denemen olmadığını..sonucta uzun aradan sonra ilk sayıyoruz bunu rabbim inş. yüzünü güldürsünn güzel haberlerini almak için bekliyorum canım..çok teşekkür ederim canım...benim ilk denemem değil malesef..4.cü oluyor.inşşş...bu kez kavuşurum bebeğime.....
gamzeli geçmiş olsun ama dik durmalı güçlü olmalısın.ve hiç bişey için acele etmiyosun.bende senin gibi düşünüyodum ve benim etrafımdakilerde acele ediyosun diyolardı.akışına bırakmalıydım onlara göre.ama ben dayanamıyodum.helede bi ümit varken.o ümidin peşinden koşmak beni rahatlatıyodu sadece.kimseyi dinlemedim ve istediğim zaman gidip tedavilerimi oldum.o dönemlerde tedavi olmasaydım yaşayamazdım gibi geliyodu.ve adımı dr manyağı bile koydu çevremdekiler.ama şu ana hamileyim ve acaip huzurluyum.bebeğim sağlıklı olduğu sürece ne dr a gidesim geliyo ne hastaneye.bence tedavine biran önce başla daha ço0k rahatlatıcak bu seni.ve bitkisel desteklerede önem ver.biz çok fazla bitkisel ilaç kullandık.faydasını gördük canım.
Gamzeli çok üzüldüm canım..dediğin gibi allahın takdiri..sende çok acılar yaşamışsın..ümitler kaybetmişsin..ama sağlığımız yerinde olduğu sürece hep ümidimiz oluyor dimi..bugün yan komşumuz 14 yaşındaki oğlunu beyin tümörü yüzünden kaybetti...çok etkilendim..herşeyin hayırlısını dileyelim canım..allahın imtihanları bunlar..ama duanı eksik etme...inşallah bundan sonrakinde bebeğine kavuşursun....
blue canım yaaaa...hadi hayırlı olsuuuunnnn....hadi gelsin bebecikler atarız göbeciklerrr.......
bluesuu hayrlı olsun cnm....kontrolde kaç folikül göründü cnm....fsh yapılmadı demi....
ece canım üzülme demek mantıklı değil ama herşeyde bir hayır var. umudunu yitirme en kısa zamanda tekrar dene doktorunla görüş. benim bu ikincim ilkimnde kaybettim bu olmazsa ki umarım olumlu sonuçlanır ama aksi olursa çok beklemem diyorum ama sen bilirsin psikolojik olarak hazırsan[/QUOT
sagol cnm tesellin için.çok ümitli degildim tek embriyo koydular diye ama negatif sonuç elime geçince bi süre şok geçirdim.cnm 1 gebeliğim oldu benim ama 8 haftalık kalp atışı alamadılar olmadı kürtajla sonuçlandı.şimdi ilk tüp bebek denemem de tutmayınca çok üzüldüm.benim yumurta takiplerimi faruk dinçşahin yapıyordu kendi drum.onunla konuştum şahin beyle daha konuşamadım.faruk bey adet olunca gel konuşalım dedi faruk beyle konuşup karar vericez ne zaman 2. denemeyi yapıracagıma.seninde tedavin inşlallh olumlu sonuçlanır cnm.bide tutmayınca neden tutmadıgını araştırıyorlarmı ne yapıyorlar 2. deneme için ?
ece canım üzülme demek mantıklı değil ama herşeyde bir hayır var. umudunu yitirme en kısa zamanda tekrar dene doktorunla görüş. benim bu ikincim ilkimnde kaybettim bu olmazsa ki umarım olumlu sonuçlanır ama aksi olursa çok beklemem diyorum ama sen bilirsin psikolojik olarak hazırsan[/QUOT
sagol cnm tesellin için.çok ümitli degildim tek embriyo koydular diye ama negatif sonuç elime geçince bi süre şok geçirdim.cnm 1 gebeliğim oldu benim ama 8 haftalık kalp atışı alamadılar olmadı kürtajla sonuçlandı.şimdi ilk tüp bebek denemem de tutmayınca çok üzüldüm.benim yumurta takiplerimi faruk dinçşahin yapıyordu kendi drum.onunla konuştum şahin beyle daha konuşamadım.faruk bey adet olunca gel konuşalım dedi faruk beyle konuşup karar vericez ne zaman 2. denemeyi yapıracagıma.seninde tedavin inşlallh olumlu sonuçlanır cnm.bide tutmayınca neden tutmadıgını araştırıyorlarmı ne yapıyorlar 2. deneme için ?
CANIM BENİM DE İLK DENEMEM TUTTU 16. HAFTADAN SONRA KAYBETTİM BEBEĞİMİN SUYU BİTTİ. BU İKİNCİ DENEMEM BENİM İLKİNDE TEK EMBRİYO VE 2. KALİTE İDİ. 2. DENEMEDEN ÖNCE TEST YOK BİLDİĞİM KADAR 2.Sİ DE TUTMAZSA YAPIYORLAR TETKİKLERİ GENELDE. BENİM İLKİ TUTTU DİYE HİÇ BİŞEY YAPILMADI ZATEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?