- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.681
cnm benim ilki karışık biraz aşılama yapılmıştı tutmadı kist oluştu dogum knt hapı kullanırken nasıl olduysa olmuş hamile kalmışım 7 haftalıkkken anladık 8. haftada alındı.benimde tek emriyo 2. kalite.şu tek embriyo yasası kalksa bari yaCANIM BENİM DE İLK DENEMEM TUTTU 16. HAFTADAN SONRA KAYBETTİM BEBEĞİMİN SUYU BİTTİ. BU İKİNCİ DENEMEM BENİM İLKİNDE TEK EMBRİYO VE 2. KALİTE İDİ. 2. DENEMEDEN ÖNCE TEST YOK BİLDİĞİM KADAR 2.Sİ DE TUTMAZSA YAPIYORLAR TETKİKLERİ GENELDE. BENİM İLKİ TUTTU DİYE HİÇ BİŞEY YAPILMADI ZATEN.
bluesuu cnm kan tahlilim yapıldı bugün malesef negatif.moralim çok bozuk.
kızlar geçen ay tüp bebek denemesi yapılmıştı ama tutmadışimdide adet tarihim 2 gün geçti 1.denemede olumsuz sonuç alıpta hamile kalan varmı?ya da ilaçlardan adet düzeni değişiyormu bileniz varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bişey sorucam şahin bey DHEA öneriyormu....bu arada benimde günüm gecti sıkıntı bastı noldu diye hamile olabileceğimi zannetmiyorum kist falanmı var acaba....
canım yaaaaa...ne desem bilemiyorum....bugün bende seni aklımdan geçiriyordum. çok üzüldüm... insan ilk anda çok kötü oluyor ama...zaman herşeyin ilacı.....inşşş...en kısa zamanda hamile kalırsın....
ece 22...negatif sonucu inan hepimiz en az bir kere aldık burda...ama zaman herşeyin ilacı...şimdi moralin bozuk ama yeniden tedaviye başlarken insanın içinde yine yeni umutlar yeşeriyo...sağlığında yerinde olduğu sürece hiç ümidini kaybetme...bir dahakine inşallah iyi sonucunu alırsın ....
bluuesuu bu ay başlamayı düşünüyordum((
şahinbey bana dhea kullandırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?