Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cnm test tarihin ne zaman senin?
şimdi yine 2. denemede tek embriyo koyuluyo dimi?inşallah olumlu sonuçlanır.

kızlar geçen ay tüp bebek denemesi yapılmıştı ama tutmadışimdide adet tarihim 2 gün geçti 1.denemede olumsuz sonuç alıpta hamile kalan varmı?ya da ilaçlardan adet düzeni değişiyormu bileniz varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

bluesuu cnm kan tahlilim yapıldı bugün malesef negatif.moralim çok bozuk.

canım yaaaaa...ne desem bilemiyorum....bugün bende seni aklımdan geçiriyordum. çok üzüldüm... insan ilk anda çok kötü oluyor ama...zaman herşeyin ilacı.....inşşş...en kısa zamanda hamile kalırsın....

burdaki justing arkadaşımız aynen böyle hamile kaldı.....ilk tüp bebek denemesi negatifti hemen ardından doğal yolla hamile kaldı...hayırlısı olsun ...belki hamilesindir...kanda baktırsana sonuç belli olur..

boncuk selam...tam geçen sene bugün negatif sonucumu almıştım..ama bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım...çok ta ümitlendirmek istemem ama olabilir...bencede bluenin dediği gibi kandan baktır...en garantisi o...

ece 22...negatif sonucu inan hepimiz en az bir kere aldık burda...ama zaman herşeyin ilacı...şimdi moralin bozuk ama yeniden tedaviye başlarken insanın içinde yine yeni umutlar yeşeriyo...sağlığında yerinde olduğu sürece hiç ümidini kaybetme...bir dahakine inşallah iyi sonucunu alırsın ....

dayanamadım test aldım yaptım bu sabah ama çıkmadı.2-3 gün daha geçerse olmazsam kanda baktırabilirim.aslında çokta düşünmek istemiyorum üzülüyorum sonra.

kızlar bişey sorucam şahin bey DHEA öneriyormu....bu arada benimde günüm gecti sıkıntı bastı noldu diye hamile olabileceğimi zannetmiyorum kist falanmı var acaba....

olumsuz sonuç alınca adetim bittikten sonra gittim ş.beye sol yumurtalığımda küçük bi kist oluşmuş ama adetinle geçer demişti banada.acaba kistten de olabilirmi bilmiyorum.10 kasımda adet oldum 5 inde olmam lazımdı hala olmadı yani.idrar testinden bişey çıkmadı da.

sagol cnm ya dün gerçekten çok kötüydüm bide kaç gündür dışarıyada çıkmıyodum buğün çıktım dolaştım iyi geldi.adet olmadım daha.şahin bey dün akşam aradı adet olunca gel bakalım ne zaman 2. denemeye başlıyacagımıza karar verelim dedi.herşeyin hayırlısı artık.inşallah sizlerden iyi haberler alırız bu ay.

sagol cnm.en kısa zamanda 2. denemeye başlıcam inşallah .allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…