- Konu Sahibi handan1976
-
arkadaşlar aşılamalarımı gürkan hocada oldum ..tüp bebek için bi değişim düşünüp acı bademle görüştük açıkçası ilk etapta olumlu geldi ama sizlerin görüşlerinide almak istiyorum...gerçekten ilgi ve alaka tedavi süresince hep oluyomu??kullanılan ilaçların isimlerini yazabilirmisiniz?
maşallah canım ne güzel 7 tane döllenmiş hayırlısıyla anneciğine tutunsunlar inşş
kızlar merhabalar.....bugün benim yumoşlarda toplandı.8 tane.....:1hug:
arkadaşlar aşılamalarımı gürkan hocada oldum ..tüp bebek için bi değişim düşünüp acı bademle görüştük açıkçası ilk etapta olumlu geldi ama sizlerin görüşlerinide almak istiyorum...gerçekten ilgi ve alaka tedavi süresince hep oluyomu??kullanılan ilaçların isimlerini yazabilirmisiniz?
susamuru....transferin inşallah hayırlısıyla güzel geçer canım.......dualarım seninle.......sonrada gelsin bebişler......benim transferim büyük ihtimalle bugün olmayacak......yarın yada perşembe......canım ya birşey sorucam......sen progestanı fitil olarakmı kullanıyorsun....yoksa crinone jel olarakmı .......:1hug:
yarın arıycam dr u bakalım hayırlısı inş
allahım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin hepimize inşş:Saruboceq: transferin güzel geçicek tatlım inş dualarım seninleŞenizİnşallah canım benim inşallah tutunurlar hepimize
haftasonu giremiyorum ben yazamadım da size
Benim bugün akşamüstü transferim var
Dualarınız esirgemeyin
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden:Saruboceq:
az kaldı tatlım senin transferine deŞenizsusamuru....transferin inşallah hayırlısıyla güzel geçer canım.......dualarım seninle.......sonrada gelsin bebişler......benim transferim büyük ihtimalle bugün olmayacak......yarın yada perşembe......canım ya birşey sorucam......sen progestanı fitil olarakmı kullanıyorsun....yoksa crinone jel olarakmı .......:1hug:
Pinkcim durumlar nedir?
Aradın mı Şahin Beyi?
bana progestanı fitil olarak verdi ama ,crinone istedim......onu kullanıyorum.......kullandıktan sonra kaç dk.dolaşıyorsun......:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?