Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım ya.....şimdide lale hanım aradı bilgi vermek için......transfer ne zaman olur diye sordum.......yarın olma ihtimali düşük 3.cü yada 5.gün transferi olacak mış kısmetse........:1hug:

arkadaşlar aşılamalarımı gürkan hocada oldum ..tüp bebek için bi değişim düşünüp acı bademle görüştük açıkçası ilk etapta olumlu geldi ama sizlerin görüşlerinide almak istiyorum...gerçekten ilgi ve alaka tedavi süresince hep oluyomu??kullanılan ilaçların isimlerini yazabilirmisiniz?

merhaba yarenb.....evet dediğin gibi ilgi ,alaka tedavi süresince hep oluyor........dr.umuz şahin zeteroğlu hep pozitif,güler yüzlü ve ilgili bir dr.......ekibide aynı şekilde güler yüzlü ,ilgili ve sorumluluklarını bilen kişiler.......hakkında hayırlısı olsun......

maşallah canım ne güzel 7 tane döllenmiş hayırlısıyla anneciğine tutunsunlar inşş

İnşallah canım benim inşallah tutunurlar hepimize
haftasonu giremiyorum ben yazamadım da size
Benim bugün akşamüstü transferim var
Dualarınız esirgemeyin
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden:Saruboceq:

kızlar merhabalar.....bugün benim yumoşlarda toplandı.8 tane.....:1hug:

Ne güzel hepsi döllenmiş maşallah
Canım benim bugün transferim olacak sen bana erken yetiştin
Belki bugün transferin olur
Beraber bekleriz heyecanlı günleri inşallah...

Bu arada benim perşembe toplandıya 5.gün transferimi oluyo şimdi?
Yani ben 10 gün sonra mı sonuç alacağım?:ecrin_bebek:

Merhaba canım
Sende benim gibi emin ellerde olmuşsun aşılamanı.Ama kısmet değildi herhalde
Benim bugün transferim var şimdiye kadar Şahin Bey ve ekibi tam olmasını istediğim gibiydi.
İnşallah sende gönlüne ve aklına göre bir merkez bulursun
Kullanılan ilaçları malesef söyleyemeyiz biz çünkü herkese farklı farklı ilaçlar veriliyor.
vereliniortak

susamuru....transferin inşallah hayırlısıyla güzel geçer canım.......dualarım seninle.......sonrada gelsin bebişler......benim transferim büyük ihtimalle bugün olmayacak......yarın yada perşembe......canım ya birşey sorucam......sen progestanı fitil olarakmı kullanıyorsun....yoksa crinone jel olarakmı .......:1hug:

Hayırlısı Allahtan canım benim.
İnşallah ikimizinde sorunsuz ve sonu çok güzel olur.
Crinone jel kullanıyorum senin nasıl?
Bide ben sana bişey daha soracağım
Perşembe toplandı bugün 5.mi yoksa 4.gün transferimi?CADIARZU

samurum......ay ne bileyim yahu......seninki sanki 4.cü gün transferi oluyor galiba......çünkü benim diğerlerinde toplamadan sonra bir gün geçiyordu ertesi gün transfer oluyordu ve 2.ci gün transferi deniliyordu......:1hug:

İnşallah canım benim inşallah tutunurlar hepimize
haftasonu giremiyorum ben yazamadım da size
Benim bugün akşamüstü transferim var
Dualarınız esirgemeyin
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden:Saruboceq:
allahım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin hepimize inşş:Saruboceq: transferin güzel geçicek tatlım inş dualarım seninleŞeniz
az kaldı tatlım senin transferine deŞeniz
Pinkcim durumlar nedir?
Aradın mı Şahin Beyi?

aramadım adetimimi beklesem acaba off yaaa:çok üzgünüm:

bana progestanı fitil olarak verdi ama ,crinone istedim......onu kullanıyorum.......kullandıktan sonra kaç dk.dolaşıyorsun......:1hug:

bana progestanı fitil olarak verdi ama ,crinone istedim......onu kullanıyorum.......kullandıktan sonra kaç dk.dolaşıyorsun......:1hug:

Aslında 15 dak dolaş dedi ama sanırım ben pek o kadar dolaşamıyorum
Yatmadan 30 dak önce falan kullanıyorum hani evi toparlama camları balkonu kapama falan idare ediyoruz öyle işte...
Evet saolsun momicimde 4.günü dedi bana sende saol güzelim benim...

amaaaan cuma biraz erken çıktım haftasonu da giremedim internete ne çok şeyi kaçırmışım yahuuuu...
evet şimdi sıradan başlıyoruuuuum.... buyrunnnnnnnnn
samurum canım benim ben gitmişim doktora sen arayıp öğrenmişsin. oooh valla rahatlamışsındır tabi 7 tane çok güzel sayı. özelden de yazdığım gibi bugün 4. gün trasferi oluyor senin hatta yarın sabahı bekleseydi 5. gün olacaktı neredeyse demek ki kaliteli olmuşki bekletebiliyorlar. ooh çok güzel maşallahh akşama güzelce gelsin göbişine bebeklerin sonra da bir daha 9 ay sonra çıksınlar inşallah oradah hoooooop kucağınaaaa. bir daha da allah ayırmasın inşallah.

bluesuu canım benim senin toplanman da harika geçmiş. 8 de 8. :lepi: süper olmuş valla.... hadi bakalım seninde en erken yarın veya perşembe olacak transferin herhalde. belki seninkininde sayısı çok diye 5. güne bekletirler belki. o zaman şans daha çok oluyor biliyorsun.
hadi bakalım hayırlısı ile ikinizde alın şu bebişleri sonra dinlenmeye... senin evde var mı destek olacak yardım edecek kimsen? 12 gün evdesin şimdi değil mi? çalışıyor musun yoksa?

pinkcim yahuu ara sende artık hadiiii bizi bile merakta bıraktın bakalım ne diyecek şahin bey

yarencim sende hoş geldin. diğer tarafta da sormuştun yazdım bende şahin beye ben güveniyorum. tecrübesini vs. herşeyi bir yana bırak tedavi sırasındaki yaklaşımı ilgisi, güleryüzü bile yetiyor bazen insana.... hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı sen verirsin yine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…