Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben yeni yaptırdım canım ilk deneme 3900 ilaçlarda 1200 falan tutuyo canım şahin bey ilaçlar konusunda yardımcı oluyo indirim yaptırıyor muayene ücretide almadı,Allah yardımcın olsun umarım güzel sonuçlar alırsın.

slm kız nasılsınız? buaralar pek giremiyorum.boludan kayınvaldemler geldi 1,5 ay kadar daha bendeler.pek vakit bulup giremiyorum. zeynepcim nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamilelik? bluuse cnm kaç günün kaldı güzel haberini bekliyorum cnm.bu arada benim 2. deneme nisana kaldı nisan ayında yaptırıcaz artık şimdi kayınvaldemler bendeyken zor olucak.onlar gidince yaptırıcaz artık.

melek canım senden birşey ogrenmek ıstıyorum şahın beye ne zamandır gıdıyorusn ve tup bebek konusunda gercekten ıyımı ben cok arastırdıgım ıcın kafam cook karısık bırde fıyatlar konusunda yardımcı oluyorlarmı:??? teşekkurler

Amin canım hep birlikte sağlıkla inşallah ilerleriz, evet hala devam ediyoruz Şahin beyle gebelikten sonra daha hiç test istemedi ama 2 hafta sonra gideceğiz o zaman ikili test yapılacak dedi bende senin gibi progestan ve folik asit dışında birşey kullanmıyorum aspirin kullananları okudum başka topiklerde ve daha ilave bir sürü ilaç kullanan var sende kendi durumun için gerekli olup olmadığını sorman bencede en doğrusu sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.

Teşekkür ederim canım. Allah sanada en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin

canım iyi sayılır perşembe kalp için gideceğiz inşallah görürüz.onun dışında iiyiyim mide bulantım geçen defa çok fenaydı şimdi çok değil. haftaya da şahin beye gideceğim bakalım

canım inşallah herşey yolunda gider bakalım hayırlısı şahin beye haftaya gideceğim bakalım

kızlar bende yeni başladım tedaviye hersey gonluöuzce olur inş yeni yılda...duzlarınıza beni eklemenızı istıyorum...allah hepımızın yardımcısı olsun...

unige inş.cnm tez zmnda bebişlerimizi kucağmza alırız....sen başladınmı tedaviye ...szde sorun neydi cnm....

filo amin canım ben basladım tedaviye....sorunum cikolata kıstımın olması allahım inş bizede bu gunlerı gosterır sen tedavi goruyomusun:?

kızlar benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve bugün 13.cü gün değerim 336 olmuş..yani ikiye katlamamış...maalesef değer yine düşüyor..ALLAH isteyen herkesi evlat sahibi etsin...inşş..sizler için herşey güzel olur..

canım özel mesaj attım dolmuş mesajların gelmedi lütfen bırakma hemen belki yükselecek hemen neden bıraktın ki bu kadar güzel değerlerin varken lütfen güçlü oll

zeynep normal kanamamda başladı..yani herşey bitti canım...

canımmmmmmmmmmmmmmmm ben daha şimdi gördüm senin hamile olduğunu..
ama okuyorumki kanamam gelmiş neden böyle olduki yaa senin adına ne kadarda umutluydum..tutunması için dr. bir ilaç filan vermedimi..peki bu konuda ş.bey ne diyor..
canımcım allahım sabır versin allah kimseyi bu yolda bu sevgisiyle sınamasın seni cok öpüyorummm..

bluesu canım rabbim sabır versin sanırım bir oglun var ona uzun sağlıklı omurler versın ..rabbim büyük umudunu yıtırme ..ne dıyecegımı bılemıorum ben de sağlık olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…