- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.901
selamm kızlarrr nasılsınızzz bayadır uğrayamıyordum memleketteyim 10 günlük izne geldik..kürtajdan sonra tatil baya iyi geldii...
blueesu canım senden güzel haberler varmı diye uğradım ama daha erken galiba neyse hayırslısıyla güzel heberlerini alıcaz..
kızlarrr size bir sorum var özellikle yeni tüp bebek yaptıranlara tüp bebek fiyatı ne kadar ve ilaç parası toplam ne kadar tuttu..
ve hastanede muayene ücreti ne kadar..
aslında istanbul diye düşünüyorduk burda memlekette bir arkadaşta ş.beye gitmiş ve cok memnun kalmış eşimde duyunca ş.bey dedi ve ş. beye gelmeye karar verdik yılbaşından sonra işn. gelicez ve inş. en kısa zamanda bizde başlarız..
beni bilgilendirirseniz ücret konusunda cok memnun olurum kızlarrr....
şimdilik görümek dileğiyle hoşcakalın.. başş başşş..:79:
ceyda canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. maaşallah baya da ilerlemişsiniz. benim de transfer 3 aralıkta oldu tam 1 ay var aramızda. umarım herşey yolunda gider. hala şahin beye devam ediyor musun ??? hangi testleri yaptın ve hangi ilaçları kullanıyorsun. ben progestan ve folik asit. burdaki başka doktor ilk bebeğimin 16 haftalıkken suyu bittiğinden aspirin verdi ama şahin beye sormadan içmeyeceğim
ceyda.....tebrik tebrik ederim...ALLAH bebeğini sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....darısıda inşşş...banada olur.....
canım iyiki yazdınn umut oldun ..tebrık ederım tatlım rabbim sağlıkla huzurla büyütmenızı nasıp etsın ve darısı bızlerın başına ınşallah bende duyarım o kelımeyı ve tum ısteyen arkadaslr ..
Teşekkür ederim canım. Allah sanada en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
canım iyi sayılır perşembe kalp için gideceğiz inşallah görürüz.onun dışında iiyiyim mide bulantım geçen defa çok fenaydı şimdi çok değil. haftaya da şahin beye gideceğim bakalımslm kız nasılsınız? buaralar pek giremiyorum.boludan kayınvaldemler geldi 1,5 ay kadar daha bendeler.pek vakit bulup giremiyorum. zeynepcim nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamilelik? bluuse cnm kaç günün kaldı güzel haberini bekliyorum cnm.bu arada benim 2. deneme nisana kaldı nisan ayında yaptırıcaz artık şimdi kayınvaldemler bendeyken zor olucak.onlar gidince yaptırıcaz artık.
Amin canım hep birlikte sağlıkla inşallah ilerleriz, evet hala devam ediyoruz Şahin beyle gebelikten sonra daha hiç test istemedi ama 2 hafta sonra gideceğiz o zaman ikili test yapılacak dedi bende senin gibi progestan ve folik asit dışında birşey kullanmıyorum aspirin kullananları okudum başka topiklerde ve daha ilave bir sürü ilaç kullanan var sende kendi durumun için gerekli olup olmadığını sorman bencede en doğrusu sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.
inşallah canıımm aminncanım sorunumuz aynı bırsey sorucam esınden genetık test ıstendımı senınde..cvp verırsen sevırınım canım tesekurler
kızlar benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve bugün 13.cü gün değerim 336 olmuş..yani ikiye katlamamış...maalesef değer yine düşüyor..ALLAH isteyen herkesi evlat sahibi etsin...inşş..sizler için herşey güzel olur..
zeynep normal kanamamda başladı..yani herşey bitti canım...
zeynep normal kanamamda başladı..yani herşey bitti canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?