Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

megg henüz bşlmadım cnm....megs snn yaş kç...şahin bey fsh istedimi...istediyse kç fsh la başldn cnm tedaviye...tedavin nsl gdyr..inş.snden hyrlı hberler alrz......

bluuesu inn çok üzüldüm cnm....önceden değerinin yüksek çıkıp sonradan düşmesinin neden nymiş cnm...

cnm çok zor biliyorum ama üzme kendini.allahtan oğluna saglık sıhat versin.

merhabalar,bende şahin beyin hastasıyım bu 2. denemem ilki negatif çıktı.bu sefer inş. olumlu sonuç alırım.transferimin 3 .günü daha nolur dua edin..
sizede çok geçmiş olsun biliyorum çok zor bi durum bende yaşadım ama herşeyi veren rabbim bizede evlat verir inş.dualarımdsınız...

canım inşallah bu defa pozitif olur hayırlısıyla. şahin bey ilki tutmayınca hiç test yaptı mı.
bir de kızlar ben de tsh yüksek çıktı şahin bey size tedaviden önce veya sonra bu testi yaptı mı ben çok endişeliyim çok riskliymiş önceden böyle bir sorun yoktu

bluesuu özel msj attım aldınmı cnm....mesaj kutun doluymuş silmen gerekiyormuş.....alabldinmi...

sagol cnm teşekkür ederim.benimde dualarım hepimiz için cnm.inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın.benimde 2. denemem bu ay olucaktı ama nisana kaldı.herşey allahtan allah hakkımızda hayırlısını versin.

Aminnnn inş.yaklaştıkça günüm heyecan basıyor hayırlısı inş.sanada şans diliyorum

hayır test yapmadı.embriyonun grade2 kalitesinde olduğunu bu yüzden olabileceğini söyledi.erkek infertilitesinden dolayı mikroenjeksiyon yapılıyor bana.8 yaşında bir kızım var.ona kendiğilinden hamile kaldım evliliğimizin ilk yılı.

selam kızlarrrr...
bluuesu canım ne yaptınn gelmiyorsun hiç merak ettim seni...
bu arada kızlarr ben 7 aralıkta kürtaj oldum..bugün 29 gün oldu..
adetten sonra başlıcaktık tüpe..
ama dün test yaptım silik bir cizgi cıktı..ya yeniden hamileysem ne yaparım ya yine aynı olursaaa...
2-3 defa ilişki oldu korunmamıştık olmaz diye ama cok korkuyorum..

canım ne güzelçocuğun varmış. benim ilkinde grade 2 ile hamile kalmıştım hem de tek embriyo ile.

canım hayırlısı belki bu defa seni bırakmaz bebeğin

canım şahin beyle görüşmez olurmuyum..aradada kendiside aradı beni...benim bu 4.cü denememdi ve hepsinde değerim pozitifti ve sonradanda düşüyorlar...sebep olarakta hiç birşey bulunamadı..yaptırmadığımız hiç birşey kalmadı...kısmet değilmiş demekki ....

acıbademde fiyat nasıl acaba
benim eltim tüp bebek yaptıracak 2. bebeği devletten hiç destek almadan olacak
max. kaç dolar acaba yardımcı olur musunuz

kızlarr bişey sorucamm..
artık yeni kanun cıkmışya tek embriyo transfer ediliyomuş doğrumu..yoksa devlet anlaşmalılardamı gecerli...

esas canım bende bir arkadaştan okumuştum ş.beye yaptırmış oda..
tüp bebek 3900 tl
ilaçlarda 1200 tl tutuyomuşş yanlış almadıysam..

acıbademde fiyat nasıl acaba
benim eltim tüp bebek yaptıracak 2. bebeği devletten hiç destek almadan olacak
max. kaç dolar acaba yardımcı olur musunuz

Biz tedavimizi ekim ayında yaptırdık 3900TL + ilaçlar 1000 TL aşarsa biz karşılıyoruz demişti Şahin Bey bize ilaçlarımızda geçmedi kan tahlilleri ve son olark gebelik testi ücretsiz ama bazı tahliller istiyorlar kızmıkcık vs. onlar ücretli ama dışarıdada yaptırabiliyorsunuz sorun olmuyor ben onları devlet hastanesinde yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…