- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.941
Biz tedavimizi ekim ayında yaptırdık 3900TL + ilaçlar 1000 TL aşarsa biz karşılıyoruz demişti Şahin Bey bize ilaçlarımızda geçmedi kan tahlilleri ve son olark gebelik testi ücretsiz ama bazı tahliller istiyorlar kızmıkcık vs. onlar ücretli ama dışarıdada yaptırabiliyorsunuz sorun olmuyor ben onları devlet hastanesinde yaptırmıştım.
kızlar bir dr. görüştüm..bana yaptırmam gereken pgt yöntemli tüp bebek peki bu pgt yöntemi tüp bebek ücretine dahilmi yoksa ekstra ücret ödeniyomu bilgisi olan varsa rica ederim yazssın..birde tek embriyomu yoksa coğul olabiliyomu..
hımm anladım canım 5 gebelik kaybım olduğu için başka bir dr. pgt yaptırmamı önerdi ama ekstra ücretmiş umarım fazla yüksek değildir..canım pgt ayrı ücreti var. ayrıca yaşın 35den az ve ilk 2 denemede tek embriyo transferi sonra 2.
pgt ne kzlar................
gmzelim daha yaşn çok küçükmüş cnm..Allah herkese nasip etsin inş...bnde ocak yada şubatta şahin beye başlıycam...
hımm anladım canım 5 gebelik kaybım olduğu için başka bir dr. pgt yaptırmamı önerdi ama ekstra ücretmiş umarım fazla yüksek değildir..
yaşım 26 ve allah izin verirse ilk denemiz olucak..acaba diyorum belki 5 kayıp olduğu için iki ebriyo tranfer edilirmi...neyse sağlıklı olsunda bir tane olsada olur..
Hiçbir şekilde alanı genişletmemişler.yaş 35 den küçük ise ilk iki transfer tek 3.de ance 2 tane konulabiliyor.benim de 2.denemem o yüzden biliyorum.yani ister kadın ister erkek infertilitesinden kaynaklansın yada embriyodan yasa böyle işliyormuş.
Bu arada bu sitede herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.her kişinin yaşadıkları birbirini tutmuyor bunu bizzat yaşayarak öğrendim.yani en iyisen bence direk şahin beyle görüş kendin anlat problemini zaten o seni konuşarak rahatlatıp ikna edecektir.çok iyi dinliyor ve karşındaki anlayana va ikna olana kadar konuşuyor.ben çok memnunum ondan.konusunda bilgili,hastaya çok fazla saygılı ,aklına takılan şey en saçmada olsada zor cevaplıyor.bu arada ilk görüşme ücretsiz sadece randevu alıyorsun tüp bebek ilk görüşmesi diye o kadar.
sitede bazı yazılanlar hakkında şikayetimi yazdım içimde kalmasın.çünkü bana bu şekilde kimse yazmadı o yüzden.Allah işini rast getirsin hayırlı evlat versin inş. aminnn hepimize
hımm anladım canım 5 gebelik kaybım olduğu için başka bir dr. pgt yaptırmamı önerdi ama ekstra ücretmiş umarım fazla yüksek değildir..
yaşım 26 ve allah izin verirse ilk denemiz olucak..acaba diyorum belki 5 kayıp olduğu için iki ebriyo tranfer edilirmi...neyse sağlıklı olsunda bir tane olsada olur..
Hiçbir şekilde alanı genişletmemişler.yaş 35 den küçük ise ilk iki transfer tek 3.de ance 2 tane konulabiliyor.benim de 2.denemem o yüzden biliyorum.yani ister kadın ister erkek infertilitesinden kaynaklansın yada embriyodan yasa böyle işliyormuş.
Bu arada bu sitede herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.her kişinin yaşadıkları birbirini tutmuyor bunu bizzat yaşayarak öğrendim.yani en iyisen bence direk şahin beyle görüş kendin anlat problemini zaten o seni konuşarak rahatlatıp ikna edecektir.çok iyi dinliyor ve karşındaki anlayana va ikna olana kadar konuşuyor.ben çok memnunum ondan.konusunda bilgili,hastaya çok fazla saygılı ,aklına takılan şey en saçmada olsada sor cevaplıyor.bu arada ilk görüşme ücretsiz sadece randevu alıyorsun tüp bebek ilk görüşmesi diye o kadar.
sitede bazı yazılanlar hakkında şikayetimi yazdım içimde kalmasın.çünkü bana bu şekilde kimse yazmadı o yüzden.Allah işini rast getirsin hayırlı evlat versin inş. aminnn hepimize
Bu arada bu sitede herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.her kişinin yaşadıkları birbirini tutmuyor bunu bizzat yaşayarak öğrendim.yani en iyisen bence direk şahin beyle görüş kendin anlat problemini zaten o seni konuşarak rahatlatıp ikna edecektir.çok iyi dinliyor ve karşındaki anlayana va ikna olana kadar konuşuyor.ben çok memnunum ondan.konusunda bilgili,hastaya çok fazla saygılı ,aklına takılan şey en saçmada olsada sor cevaplıyor.bu arada ilk görüşme ücretsiz sadece randevu alıyorsun tüp bebek ilk görüşmesi diye o kadar.
canım cok sağol ilgin için cok teşekkürler..
yani tek emriyo tranfer olucak bu durumda gerci sağlıklı olsun ben bir taneyede razıyım bunca zaman 5 meleğimi kaybettim ben..
bizde bu hafta içi randevumuzu aldım allah izin verirse ilk görüşmemizi yapıcaz bakalım ş. bey bize ne gibi önerilerde bulunucak..
cok ama cok heyecanlıyım umarı bundan sonra herşey cok güzel..
yanlız ben tüp bebek için demedim ş. beyden bir randevu istedim gerci kayıt yaparkende söyleriz..
aminn canım cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğini getirsin inşallah. bu arada ben de aynı bilgiyi verdim seda sen neden bu yorumu yaptın anlamadım. ben de ilk 2sinde 1 adet dedim ben de 2 tedavi gördüm şahin beyde...
Bende şahin beyin hastası oldum,yarın adetin 2. günü tüp bebek tedavisine başlıycaz,inşallah hayırlı olur da bu sefer anne olurum :)
kızlar benden haberler iyi değil..11.ci gün değerim 218 di ve bugün 13.cü gün değerim 336 olmuş..yani ikiye katlamamış...maalesef değer yine düşüyor..ALLAH isteyen herkesi evlat sahibi etsin...inşş..sizler için herşey güzel olur..
canım tedavin hayırlı olsunn...
inşallah allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin..
tedaviye başlayan arakdaşlar hayırlı olsun inşallah..
emnhbr canım güçlü ol ve umudunu kaybetme en kısa zamanda tekrar denersin
kızlar Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inş...şahin beye gidenler arkadslar bişey sorucam...ilaçları biz alıcaz....peki tüp parasını ne zaman veriyoruz....önceki tedavmde yumurta toplama esnasında vermiştik..burda ne zman veriyoruz....acil cevaplarınızı bekliyorum...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?