Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

iyi geceler kızlarrrr...
evetttttt bende bugün ş.beyde ilk görüşmemi yaptım..inanın cok memnun kaldım cok cici bir dr. cok konuşuyo ve sizlerinde dediği gibi insanın kafasındaki soru işaretlerini kaldırıyo...
bilmiyorum ama ne bilim sanki dr. değilde arkadaş gibi yaklaşıyo hastasına..
tahlillerimize baktı herşeyin normal olduğunu söyledi biz tahlillerimizi gatada yaptırmıştık oda gatada üreme tezini tamamlamış gerek yok tekrarlamaya dedi..
sadece benden guatır testi ve eşimden sperm testi istedi ben testimi dışarıda yaptırıcam eşiminkisini orda verdik yarına cıkıcak sonucu..
daha şuanda adet olmadım adet olduğum ve temizlendiğim zaman tekrar çağırdı rahime bakıcam içeri sıvı vererek dedi..
veeee veee allahım izin verirse şubattaki adetimde pgt (embriyonun genetiğine bakılma) tüp bebek olucak inşallah..
muayane ücreti 155 tl eşimin sperm testi 75 tl..
ama tüp bebeğin maliyetini konuşmadık ben eşim soracak diye beklemdim ama sormadı öyle kaldı tekrar gidince bunuda öğrenicem inş..
yani benden böyle kızlarrr inşallah allahım bebeğimi tüp bebekle nasip etsin mutlu mesut bir 40 hafta gecirmek nasip olsun..
hatta uludağ ünüversitesi genetik bölümü başkanını aradı bizim yanımızda onada anlatta yaşadığım gebelikleri ve oda aynı şeyi söyledi pgt yöntemi daha sağlıklı olucaktır diye....
ayyyyy cok heyecanlıyımmmmm allahım güldürsün inş..

gamzelim çok sevindim cnm...hadi hyrlısı olsun inş....şubatta başlıycaksın o zaman....Allah isteyen herkese nasip etsin inş...bugün muayene ettimi cnm....

çok sevindim.umarım iyi haberlerini alacağımız günleride görürüz.şimdiden çok dua et Rabbim sevindirsin inş.

Bu arada eşinin semen analizi test fiyatı çok uygunmuş 75tl.biz soranüs tüp bebek merkezinde yaptırmıştık geçen sene 120 tl ödemiştik.neyse bunlar teferruatlar doğru doktoru buldun inş.sonunda da mutlu olursun.

gamzelim çok sevindim cnm...hadi hyrlısı olsun inş....şubatta başlıycaksın o zaman....Allah isteyen herkese nasip etsin inş...bugün muayene ettimi cnm....
ğol canım allah razı olsunn..
inşallah allahım izin verirse şubatta başlıcaz..aminn canım allahım bu yolda kimseyi sınamasın..
evet canım etti daha adet olmamıştım onun için bakmak istedi galiba ama rahim cok güzel dedi sol yyumurtalık cok cok sağlıklı dedi sağda ufak bir yumurta kistim varmış

çok sevindim.umarım iyi haberlerini alacağımız günleride görürüz.şimdiden çok dua et Rabbim sevindirsin inş.
sağol hayatımm benimle sevincime ortak oluyorsunuz..
tamam canım bol bol dua edicemm inşallah sonunda rabbim sevinmeyi nasip eder.

evet canım bizede uygun geldii...
ayy dr. gercekten buldumm ve cok ilgili sağolsun...inşallahh güel sonuclar almak nasip olur

kac gündür kimse uğramamış..
bu arada ben bulesu,yu cok merak ediyorum hiç gelmedi oda ne yaptı acaba...:26:

şahin beyin hastalrı nerdesiniz....kızlar bu ay tedaviye başlayım dyrdum ama bu ay kendimi hazır hisstemyrm bir dahaki ay başlıyım dyrm....bu ay doktoru arasam tedaviden önce kullanmam gereken biişey varmı diye sorsammıki...bazı arkdslarda okudum tedavden önce 1 ay doğm kontrol hapı kullanmışlar arayıp sorsammı yada gidip konuşsammı ne dersiniz.....

Şahin beyle görüşmeye gittim mi canım daha önce hiç gitmediyesen bir kere git bence görüşme ücretsiz ve gerek duyarsa şahin bey yönledirir seni telefonla birşey diyeceğini sanmıyorum. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

cnm gitmiştim.....ne zmn gidersem başlycam ama kndimi bu ay psikolojık olarak hazır hisstmyrm....

slm kızlar ben de şahin beyle ilk görüşmemi yaptım adetin 2, günü gidicem her şey yolundaysa tüp bebek tedavisine başlıyoruz inş. ilk denemem de olumlu sonucu alırız....

Merhaba kızlar yarın transfer günüm lütfen bana dua edin,bu ikinci denemem,ilk tüp bebeği başka bir yerde yaptırmıştım,bu sefer şahin bey'e inandım güvendim inşallah tutar,yarın başka transfer olacak varmı?İnanın bana benimde dualarım sizlerle,önce sizlere sonra kendime dua ediyorum14-15 gün sonra sonucu muhakkak sizler haber vericem umarım pozitif olur...

Nil82 tedavin hayırlı olur inşallah,sana da hayırlı bebişler diliyorum

anges hayrlı olsum cnm..sorunun neydi...yaş kaçtı..fsh kçtı..kaç yumurta oluştu anlatırmısın cnm....inş. sevndirici haberler alırız snden....önceki tedavnle şimdiki arasında nsl fark oldu fazla yumurta oluştumu..bnmde bir negatif denemem var başka merkezde....

nila canım tedavin hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün..
anges hayatım inş. 15 gün sonra olumlu sonucunu duyarız..umarım ş.beyde herşey olumlu olur...

anges canım rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım seinle canım inş.. herşey yolunda gider hayırlı haberlerini alırız.....

kızlar bende pcos var adetin 2, günü başlıycaz tedaviye adetime 2 gün var inş. herşey yolunda gider bizimde yüzümüz güler

nil82 tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın. polikistik over olanların çok yumurtası oluyor ne güzel bol bol yumurtan olur benim ilkinde 6 ikincisinde 7 tane olmuştu. yani senin çok daha fazla olur hayırlısı olsun canım...

canım ikisinde de hamile kaldım ilkini 16 haftalıkken suyu bittiği için kaybettim şimdi hamileyim 10 haftalık rabbim bunu bağışlasın bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…