- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.961
iyi geceler kızlarrrr...
evetttttt bende bugün ş.beyde ilk görüşmemi yaptım..inanın cok memnun kaldım cok cici bir dr. cok konuşuyo ve sizlerinde dediği gibi insanın kafasındaki soru işaretlerini kaldırıyo...
bilmiyorum ama ne bilim sanki dr. değilde arkadaş gibi yaklaşıyo hastasına..
tahlillerimize baktı herşeyin normal olduğunu söyledi biz tahlillerimizi gatada yaptırmıştık oda gatada üreme tezini tamamlamış gerek yok tekrarlamaya dedi..
sadece benden guatır testi ve eşimden sperm testi istedi ben testimi dışarıda yaptırıcam eşiminkisini orda verdik yarına cıkıcak sonucu..
daha şuanda adet olmadım adet olduğum ve temizlendiğim zaman tekrar çağırdı rahime bakıcam içeri sıvı vererek dedi..
veeee veee allahım izin verirse şubattaki adetimde pgt (embriyonun genetiğine bakılma) tüp bebek olucak inşallah..
muayane ücreti 155 tl eşimin sperm testi 75 tl..
ama tüp bebeğin maliyetini konuşmadık ben eşim soracak diye beklemdim ama sormadı öyle kaldı tekrar gidince bunuda öğrenicem inş..
yani benden böyle kızlarrr inşallah allahım bebeğimi tüp bebekle nasip etsin mutlu mesut bir 40 hafta gecirmek nasip olsun..
hatta uludağ ünüversitesi genetik bölümü başkanını aradı bizim yanımızda onada anlatta yaşadığım gebelikleri ve oda aynı şeyi söyledi pgt yöntemi daha sağlıklı olucaktır diye....
ayyyyy cok heyecanlıyımmmmm allahım güldürsün inş..
ğol canım allah razı olsunn..gamzelim çok sevindim cnm...hadi hyrlısı olsun inş....şubatta başlıycaksın o zaman....Allah isteyen herkese nasip etsin inş...bugün muayene ettimi cnm....
sağol hayatımm benimle sevincime ortak oluyorsunuz..çok sevindim.umarım iyi haberlerini alacağımız günleride görürüz.şimdiden çok dua et Rabbim sevindirsin inş.
Bu arada eşinin semen analizi test fiyatı çok uygunmuş 75tl.biz soranüs tüp bebek merkezinde yaptırmıştık geçen sene 120 tl ödemiştik.neyse bunlar teferruatlar doğru doktoru buldun inş.sonunda da mutlu olursun.
şahin beyin hastalrı nerdesiniz....kızlar bu ay tedaviye başlayım dyrdum ama bu ay kendimi hazır hisstemyrm bir dahaki ay başlıyım dyrm....bu ay doktoru arasam tedaviden önce kullanmam gereken biişey varmı diye sorsammıki...bazı arkdslarda okudum tedavden önce 1 ay doğm kontrol hapı kullanmışlar arayıp sorsammı yada gidip konuşsammı ne dersiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?