- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.981
canım rahim filmi değil ama rahim filmi gibi bişeymişş..neyse sağol canım ilgin için..gamzecim bilmiyorum o nedir acaba rahim filmi mi?
gamzelimmmm...burdayım canım....arada bakıyorum sizleri takip ediyorum.....o rahime sıvı verilişini bende bilmiyorum..bana hiç yapmadı ş.bey.....
zeynepçim... seninde hamilelik iyi gidiyor canım...diğer topiğinden arada sanada bakıyorum....maaşallah sana ve bebişine...
O rahime su verme işi sis galiba..şahin bey banada yapmıştı..ben cevap yazıncaya kadar zaten gitmişsin gamzeli..şimdiden tedavin hayırlı olsun..
merhaba bende Şahin bey e gidecegim ama emin degilim cünkü yaşım gereği şansım düşük. olmuşken iyi bir merkez olsun istiyorum. Gittiğim hastane Şahin Bey i tavsiye etti. 40 yaş üstü Şahin Bey e görünen ve iyi sonuçla dönen arkadaşlar var mı acaba ? Teşekkürler.
merhaba bende Şahin bey e gidecegim ama emin degilim cünkü yaşım gereği şansım düşük. olmuşken iyi bir merkez olsun istiyorum. Gittiğim hastane Şahin Bey i tavsiye etti. 40 yaş üstü Şahin Bey e görünen ve iyi sonuçla dönen arkadaşlar var mı acaba ? Teşekkürler.
gamzelim...şimdi özel msj.ını okudum cevap verdim..ama sen o işlemi zaten olmuşsun..1 hafta dır girmiyordumda kk.ya.....tedavin şimdiden hayırlı olsun....
selam filooo ne zaman başlıyosun canım sende tedaviye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?