Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar merhaba bir sorum olacak...
ş.beyin hastasıyım adet olduktan sonra gel rahime sıvı verip ultrasonla bakıcam dedi..
bu işlemi yaptıran varmı..ve ücreti ne kadar beni bilgi verirseniz sevinirimmm..

artık kimse gelmiyo bu topiğee...
bulueesuu canım nerdesin yaa gelmiyonmu artık..cok merak ediyorum seni..:26:

gamzelimmmm...burdayım canım....arada bakıyorum sizleri takip ediyorum.....o rahime sıvı verilişini bende bilmiyorum..bana hiç yapmadı ş.bey.....

zeynepçim... seninde hamilelik iyi gidiyor canım...diğer topiğinden arada sanada bakıyorum....maaşallah sana ve bebişine...

gamzecim bilmiyorum o nedir acaba rahim filmi mi?
canım rahim filmi değil ama rahim filmi gibi bişeymişş..neyse sağol canım ilgin için..
gamzelimmmm...burdayım canım....arada bakıyorum sizleri takip ediyorum.....o rahime sıvı verilişini bende bilmiyorum..bana hiç yapmadı ş.bey.....

bluesu canım arada gek valla merak ediyorumm..
hımm sende bilmiyosun demekk neyse öğrenicem neden olsa..
aslında adetliyken gel demişti sonra dediki adetliyken rahime bakamam adetten sonra hemen gel sıvı verip rahmin durmuna bakıcam dedi..
bakalım hayırlısı..
bu arada sana özelden yazmıştım ama cevap yazmassın artıkk..sağol canım ilgilendiğin için..

zeynepçim... seninde hamilelik iyi gidiyor canım...diğer topiğinden arada sanada bakıyorum....maaşallah sana ve bebişine...

canım benim sen nasılsın? neye karar verdiniz? bebeğim şimdilik iyi ama tiroit vs derken çok stres yaşadık bu ara rahim ağzı yaram da yanıyor umarım bebeğe zarar vermez. diğer bebeği kaybettiğim haftayı bi atlatsam rahatlıycağım. canım benim bi bakmışsın bu ay doğal hamile kalmışsın ne süper olur inşallah rabbim yardımcımız olsun

selam kızlarrr..
ben dün yin şahin beydeydim..
rahime sıvı verdi cok şükür sorun yokmuş rahim duvarı cok güzel dedii hatta cok kaliteli yumoşlar bile varmış ddiki bir kez daha normal deyin bende dedim artık normal düşünmüyoruzz..
eşiminde semen testi cok güzel cıktı herhangi bir sorun yok..
allah izin verirse şubatın sonundaki adetimin ikinci günü iğnelere başlıcaz bakalım artık hayırlısı rabbim sağlıklı nasip etsin..
bu arada fitayatıda
tüp. 4250 tl
iğneler. 1050 tl
pgd.2200 tl toplam 7500 yapıyorr..
bakalım artık rabbim yar ve yardımcımız olsun inş..

O rahime su verme işi sis galiba..şahin bey banada yapmıştı..ben cevap yazıncaya kadar zaten gitmişsin gamzeli..şimdiden tedavin hayırlı olsun..

merhaba bende Şahin bey e gidecegim ama emin degilim cünkü yaşım gereği şansım düşük. olmuşken iyi bir merkez olsun istiyorum. Gittiğim hastane Şahin Bey i tavsiye etti. 40 yaş üstü Şahin Bey e görünen ve iyi sonuçla dönen arkadaşlar var mı acaba ? Teşekkürler.

O rahime su verme işi sis galiba..şahin bey banada yapmıştı..ben cevap yazıncaya kadar zaten gitmişsin gamzeli..şimdiden tedavin hayırlı olsun..

evet canım gittim ve ücretsizmiş..gittim ve hiç sorunsuz halloldu..
cok sağol canım inşallah olumlu sonuclar alırımm sonunda..

canım hiç bilmiyorum 40 yaş üstü burda varmı..
ama kesin git derim ş.beye bak görüceksin ş.bey seni o kadar rahatlatıcakki konuşmasıyla hemen ikna olucaksın..
bende ilk cok teredüdteydim ama bir gittik ş.bye sanki dr. değil arkadaş gibi yaklaşıyo hastasına biz cok memnun kaldık şubat sonu nasipse başlıcaz..
benim yaşın daha cok kücük ama gebelik kaybım olduğu için tüp bebeği uygun gördüler..
ben gittiğim zaman 45 yaşında bir bayanda gelmişti ilk defa gelmişti ama onun büyük bir kist olduğu için önc kistini kücültüp sonra tedaviye başlıcaktı..
umarım sende ş.beyden memnun kalırsın inş. herşey cok olumlu olur..

bahsen cnm daha önce tedavi olmuşmuydun....bnm de yaş 40...snn kaç..bu arada fsh da bnm inip çıkıyor....daha önce jinemed te tedavi oldum ama yumurtalarım boş çıktı.....şahin bayle görüşmeye gittim bu ay başlamayı düşünüyorum..snn nasl sorunun var...

gamzelim...şimdi özel msj.ını okudum cevap verdim..ama sen o işlemi zaten olmuşsun..1 hafta dır girmiyordumda kk.ya.....tedavin şimdiden hayırlı olsun....

gamzelim...şimdi özel msj.ını okudum cevap verdim..ama sen o işlemi zaten olmuşsun..1 hafta dır girmiyordumda kk.ya.....tedavin şimdiden hayırlı olsun....

evet canım yapıldı ama yinede ilgin için teşekkürlerr...
cok sağol canım inşallahh hayırlı olurr hepimiz adına..

selam filooo ne zaman başlıyosun canım sende tedaviye...

ccnm slmmm:)) nasılsınn....bu ay Allah kısmet ederse başlıycam..ama korkuyorum....yne aynı şeyleri yaşarmyym diye.....snde bu ay başlycaktın galiba..bu ay dyrm ama baklım başlıyablecekmym.......fsh yumurta fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…