Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar ben 2.yi denedim yine olmadı bugün sonucumu aldım.5.gün embriyosu transfer yapıldı grade 2 ve 3BB ydi.sperm kalitesinden dolayı olmamıştır büyük ihtimalle dedi şahin bey.13 yumurtadan 10 tanesi döllenmişti 4 tanesi 5.güne kadar gitmişti ama yine olmadı.3 denemem de rahime bakıcakmış şahin bey acaba bişey varmı die.çok moralim bozuk.herşey güzel giderken olumsuz sonuç alıyorum ikinciye psikolijik olarakta çok yoruldum.allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Herkesin tedavisi hayırlı olsun.:2:

canım 5. güne kadar giden için neye göre spermle ilgili diyorlar anlamadım. umarım 3. kez son olur ve bebeklerine kavuşurssun canım...

eşimin sperm kalitesi düşük o yüzden öle dediler herhalde.gerçi 14 milyon çıkmış.sperm kalitesini arttırmak için ne yapmak lazım acaba?o konuda kimse bişi demedi.psikolojim artık gerçekten bozuldu.sanki herşey benim üzerime geliyormuş gibi hissediyorum.Nezaman televizyonda bi kanal açsam bebek konusu illa çıkıyor karşıma çok üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki...
Şahin bey diyor ki sen gayet iyisin olmuycak diye birşey yok diyor belki teselli için söylüyodur ama neyapayım yok işte...

canım benim öncelikle umudunu yitirme ben de aynı şeyleri yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın güçlü olmaya çalış bebeğin gelecek annesi en kısa zamanda inşallah...

ccnm slmmm:)) nasılsınn....bu ay Allah kısmet ederse başlıycam..ama korkuyorum....yne aynı şeyleri yaşarmyym diye.....snde bu ay başlycaktın galiba..bu ay dyrm ama baklım başlıyablecekmym.......fsh yumurta fln

sağol canımm iyiyimmm biraz gec cevap yazdım ama kusura bakma...
aa aynı ay başlıcaz desene...benim adet bu ayın sonuna gelir heraldee inşallah başlarız...sende öyle olumsuz şeyleri sakın düşünme allah izin verdiği sürece olmucak diye bişey yok..
herşey gönlünce olsun inş..

canımmm yaşadıkların hiç kolay şeyler değil..insan hem maddi hemde manevi olarak cok yıpranıyo bu durumda..ne diyeyimm inş. 3. denemende herşey daha güzel olur...
ama morelini bozma en kısa zamanda toparlanınca tekrar başla bu işi peşini bırakmak yok..ben 5 tane kayıp yaşadım ama işin peşini hiç bırakmadımm yola devamm.allahım yar ve yarımcımız olsun inş...

merhaba arkadaşlar..ben Mardinden katılyorum bu forma.. bu gün şu saat itibari ile ben de bu kervana katıldım. geçen haftalarda karar verdik. ilçlarıımız geldi. adetimin 2. günü burda sürecin takibini yapacak olan doktor ile görüştük. gerekli kontroller yapıldı. bugün ilaca başlıyoruz. HAYIRLISI OLSUN İNŞAALLAH.. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sağlıklıca kalın..

hayırlı olsun canım yumurta toplanırken mi bursaya geleceksin?

Malesef sonucum negatif,hayırlısı değilmiş, ikinci denememde daha çok yumurtam oluştu,5.gün embriyosu transfer edildi.
anges canım rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım seinle canım inş.. herşey yolunda gider hayırlı haberlerini alırız.....

Amin inşallah hepimize nasip etsin sağol teşekkürler.

Canım üzülme nasip değilmiş,benimde sonuç negatif,Allah herkesi birşey ile sınıyor bizimkide çocuk,kader ksmet işte,İnşallah Allahım mucizesiyle kendiliğinden verir ne diyelim (

boncuk ve anges canılarımm sizin adınıza üzüldümm..rabbim bu yolsa kimseyi sınamasınn herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
sizde sorun neydi..
bende inşallah adetimin gelmesini bekliyorum adetimle beraber başlıcaz allah izin verirse inşallah herşey olumlu olur..

kızlar slm nasılsınız?uzun zamandır giremedim tedavide olanlara kolay gelsin hamile olanlar bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inş.bende minik kızımla uğraşıorum bütün gün onlayım.2 hafta öncede safra kesesi ameliyatı oldum taş vardı şuan iyiyim.kızım 5 aylık oldu...benden hbrler bukadar...iyi bakın kendinize...görüşmek üzere...

canım çok geçmiş olsun ayrıca kızına maaşallah kocaman olmuşşş

kızlarr bişey sorucam size...
ben şimdi bursa dışından gidiyorum ş.beye..iğnelere başladıktan sonra ş.bey kac kez cağırdı yumurtaları toplayana kadar ona göre kalıcak yer ayarlamaka lazımda ondan soruyorum..

Bu tedavinin uzun veya kısa protokol olmasına göre değişir,eğer şehir dışından geliyorsan şahin beyin senin yaşadığın şehir veya ilçede muhakkak tanıdığı dr.vardır ona takip olabilirsin sonrada bursaya sadece yumurta toplatmak için gelirsin,tabi başka dr. da takip olsan kontrol karar Şahin bey de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…