Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar ben yarım saate çıkıyorum
Eşimden torpilliyim bugün zemuszemus
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
ınşallah şu mübarek günlerde Allahım en büyük duamızı kabul eder.

Hepinize şimdiden çok çok teşekkürler destekleriniz için
Siz olmasaydınız belki çok başka geçecekti benim için bu dönem stresli sıkıntılı
Siz rahatlattınız beni hepinize çok çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar :enbuyukkk:

momicim......nerelerdesin canım.......bakalım benimde hayırlısıyla 3.cü yada 5.ci gün transferi olacak dedi şahin beyle,lale hanım.....bu kez ikiside aradı beni canım.........gönlümden geçen 5.ci gün transferi ama ALLAH hayırlısını versin........:1hug:

ah......ben 12 gün evdeyim .......12 gün boyunca hiç dışarıya çıkmıyorum.......yani çıkartılmıyorum,annem ve eşim tarafından......anlican karantina altına alınıyorum.......aslında bu kez annemin gelmesini istemiyordum....çünkü 2 ay önce babaannem ameliyat oldu ona bakıyor.....ama annem ve eşim çözümü buldu......babaannem,annem,kardeşim bize taşınıyorlar yarın.....evin nasılsa büyük,bizde çatı katında kalırız diyorlar......yani benim ev yarın dolup taşacak....:1hug:

canım haftasonu abimler geldi ankaradan onlarlaydim 2 yasinda minik bir Duru kızımız var o bütün vaktimizi alıyor zaten beraber vakit geçirmesi çok keyifli. o yüzden giremedim.

inşallah 5. gün olur transferin ve bu sefer sımsıkı tutunur hiçbir yere gitmezler canım. 12 günlük karantina demek ha haaa haaa. ne güzel işte eşin üzerine titriyor demek ki. hem imkanın da varsa dinlen keyfine bak. bu arada ev o kadar kalabalık olunca zamanda kolay geçer rahat edersin inşallah. insanın kendi kanı olunca daha rahat oluyor kardeş anne zaten hep yanımızda olmasını istediğimiz insanllar babannende öyle olsa gerek. oh ne güzel.... şu transfer günü belli olsun da inşallah sonra sayacağız beraber 12den geriye...

canım yetişememişim sana yemek yiyp geleyim dedim gitmişsin. hayırlısı ile çok güzel olacak canım benim... dualarımız hep seninle ve bluesuu ile.

hadi çok bekletme bizi de yaz olur mu

momicim....inşallah canım 12 günü beraber sayıcaz zaten tamammı......bir yere ayrılmak yok.........senin dr. kontrolün nasıl geçti canım......2.ci deneme için ne düşünüyorsunuz.......:1hug:

bilmiyorum guzelim yaaa isin hem maddi boyutu var hem fiziksel. bir de tabi zamanlama konusu var.
maddi olarak ilki içinde zorlandık borç aldık bir arkadaştan. ikinciyi de yılbaşından önce yaparsak yine borçla yapmamız gerekecek ama olsun beklediğimiz bir para var o gelince öderiz ikisini de. para işini bir şekilde halletsek bile 2-3 ay dinlendirmek lazım diyorlar. ama şahin bey istersen hemen başlayabilirsin tekrar diyor. bir de ramazan ve bayram durumu var. ramazanda yapılması zor oruç tutmaya çalışıyorum o yüzden zor yumurta gelişimini falan engeller ama çok kişi olmayacağı için de rahat olur herhalde. bayramdan sonra da olabilir ama o zamana da ciddi yığılma olacak diye düşünüyorum herkes ekimi bekliyor bayram sonrası diye.

bilmiyorum yani sen ne dersin ne yapmalı?

canım ........abinin kızınada ALLAH hayırlı,uzun ömürler versin......çok şeker oluyorlar değilmi.....

amin canım inşallah bize de verir öyle cici bici kız çocukları. çok şirin çok. erkek kız ayırmam bebeklerde ikisininde güzelliği ayrı... ama kız çocukları cilveyle şirinlikle çok çabuk fethediyorlar insanı.

doğru söylüyorsun canım..... ramazanda geçen yıl hasta sayısının yarıya düştüğünü söylemişti şahin bey.....geçen yıla göre bile bu yıl çok fazla yoğun şahin bey.........embriyologlar iki kişi olmuş......güzin hanım diye bir dr. gelmiş......lale hanım yetişemiyormuş......ama şahin bey tek başına herşeye yetişiyor.........geçen yıl benimde ilk deneme ve düşükten sonra ramazan denk gelmişti.......ramazan diye yaptırmadık.bayramdan sonra yaptırdık.........ama bu yılki düşüncem,eğer bende kist çıksaydı ve tedavim ertelenseydi ramazana denk gelecekti.......ama bu kez ramazanda yaptırmayı düşünüyordum..........

az önce lale hanım aradı......transferim yarınmış........benim embriyolar 5.ci güne dayanamicaklar herhalde.......ne yapayım.....hakkımda hayırlısı olsun.....gerçi herşey yolunda,güzel gidiyor dedi.......biraz sonrada transfer saatim için a rayacaklarmış.........

canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun. 3. gün transferide çok güzel hiç sıkma canını sağlıkla git gel inşallah. şu anda da samurumu alıyorlardır transfere

inşallah ikinize de sıkı sıkı tutunacak bebişler.

arayıp saat söylediler mi yarın için?

az önce ayşegül hemşireyi aradım.....bu saate kadar aramadıkları için merak ettim......daha saati ayarlayamamışlar.....siz merak etmeyin bizim bu gece saat 10.a kadar işlemlerimiz var......biz burdayız.......sizi arıyacağız dedi........bu ne ya........ne bu yoğunluk.......inşallah benimki sabahtan olur.........o saate kadar ne hemşirelerde,nede şahin beyde hayır kalır.......:1hug:

evet canım benim transferde akşam 8de yapıldı gece 11de çıktık oradan.

şimdi samurum dinleniyordur ne güzel hadi bakalııım çok güzel senin saat belli olunca yaz olur mu

samurum olmuştur transferin hayırlısıyla hepsi tutunsun bebişlerinin inşş:Saruboceq:
kaç ebryo transfer edildi tatlım

momi .. bir haftalık tatilden sonra inşallah kararımızı vericez ...şahin beyde olursam burdayım demektir..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…