Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İğneleri vurmaya başladıktan 3 yada 4 gün sonra ultrason sonra yine iğneye devam ,3 gün sonra tekrar ultrason ve sonra gün aşırı kan tahlili.Benim tedavim iğnelerin bitimi toplam 10 gün sürdü.ama onun önerdiği şehrinde bulunan doktora gidersin yumurtaların ve rahimin duvarının kalınlığı ile ilgili bilgileri aktarır.benim son gidişimde şahin bey şehir dışındaydı.beni o hastanede bulunan başka doktor muayene edip şahin beye verdi.bundan bifarkın olmayacak seninde.şimdiden allah yardımcın olsun.kafan rahat ve stressiz ol.sana tavsiyem rabbim ol deyince oluyor ama psikoloji çok önemli bu tedavide bizzat yaşayarak öğrendim .

anladım kızlarrr ikinci çağırışından sonra eşimin yıllık izni var onu alıcaz..eşim asker benim ordu evinden yer ayırttırıp transfere kadar orda kalalım diye düşünüyoruzz..ben ş.beyin ilgilenmesini istiyorum..
cünki burda iki tane kadındoğumcu var birisi askeri hastanede birisi devlette,askeriyedeki ultrason milattan önce kalmış..
devletteki dr. daha önceki hamilelikte atıştık ve sacma sapan konuşup insanın psikolojisini bozuyo en yakın çanakkalede var cok iyi bir dr. ama orasıda 1 saat uzaklıkta..
yani dicem kızlarr bue-rsa en idael bizim için hem bu süre zarfında k.k uzak kalmış olurum ve bursada birazda olsa gezerek kafa dağıtırım diye düşünüyorumm...
bakalım artık hayırlısı şuanda dört gözle adetimi bekliyorum inşalla stressiz güzel bir tüp bebek dönemi geciririm...
yardımlarınız için cok sağolun canlar..

canım ben de şu an tedavideyim yumurtalarım cumartesi toplandı 15 yumurtam oldu bugün aradılar 10 tanesi yetrli büyüklükteymiş 6 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp gelişimleri hakkında bilgi verecekler transfer günüm belli olacak...bende bursa dışından geliyorum pcos hastası olduğum için çok sık çağırdı bir gün arayla geldim en son da iki gün üst üste çağırdı bende şu an akrabamda kalıyorum çok zor insan çok yıpranıyor ama sonu güzel olur umarım hepimiz için rabbim yardımcımız olsun

canım tedavin hayırlı olsun inşallah allahım yüzünü güldürsün..
maşallah gelişmelerin güzel inş. sonundada herşey güzl olsun..
valla akraba yanında kalmak cok zor allah izin verirse misafirhane filan bulursak öyle biryerde kalırız diye düşünüyoruz gerci kalıcak akrabada yok bursada..
daha ben başlamadım adetimin gelmesini bekliyrum dört gözle gelirse başlıcaz en kısa zamanda..
bizim ne eşimde ne bende hiçbir sorun yok sadece tekrarlayan gebelik kayıpları olduğu için tüp önerildi bakalım naip kısmet allahım hepimize sağlıklı hayılrı evlatlar nasip etsin..tabi öncelikle sağlıklı hamişlikler olsun..

hayırlısı olsun inş. cnm.....tahlil faalan yaptırdımı doktor....fsh e2 falan....yaptırdıysa kaç çıktı......yaş kaç.....kucaklarımız boş kalmasın inş....haberlerini bakliyoruz cnm....

canımyumurta toplma işleminden sonra tahlil yapılmadı az önce hastaneden aradılar sonradan 1 tane daha döllenmiş 7 oldu sayıları gelişimler ii gidiyor dedi yarın yine arıyacaklar çarşamba yada perşembe taransfer olacak tekrar tahlil yaparlar mı bilmiyorum yumurta takibindeyken yapoldı en son e2 3300 lerdeydi birde progesteron bakılmıştı iyi dediler....hayırlısı artık....

kızlarr kandiliniz mubarek olsunn..
rabbim ettiğimiz duları kabul etsin..
hamiş olanlara sağlıklı kucaklamak,hamiş kalmak isteyenlerede rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım 3.denemi gerçekleştirdik 2 tane 2. kalite 5. gün transferi embriyo transfer edildi inşallah hayırlısı olur bugün 7. günüm evdeyim öylece bekliyorum garip gibi:)ama doktorumdan allah razı olsun hiç bi doktora değişmem ekibiyle birlikte harika insanlar emeklerine saygıyla eğiliyorum eğer okuyolarsa hepsine selam ben bu topic te sizleri uzunnnn zamandır takip ediyorum hatta şahin beyle arada konuştuğumuz oluyodu arada girip bakıyo oda sanırım ama mesleğini ve bizleri önemsiyen dr. bir tanesi inşallah bu sefer emeklerimizin karşılığını alıcaz umut ediyorum.

merhaba arkadaşlar yüce rabbim hepimizin kucağını doldursun.bende şahin beyin hastasıyım.ayın 10nunda transfer işlemi uygulandı.test günüm 22sinde.ikinci denemem duygularm çok karışık hayırlısı inşallah.zaman geçmek bilmiyor.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun:26::26:

Allah emeklerimizi boş çıkarmasın inş. arkdaslar.....bnm yaşım 40..merak ediyorum bu yaşlarda şahin beyin hastası olan varmı.......

hadi hayırlı haberlerini alrız inş. cnm...öteki denemelrinide burdamı yapmıştın acaba....kaç yumurta oluştu ...yaşının genç olduğunu düşünüyorum:)bnm yaşm ileri olduğu için bakalım nsl olacak..birde transferden sonra ne kadr yattn hastanede brz bilg verirmisin cnm.....

evet filocum ilk denemelerimdede şahin beydi bizde eşiminsperm yoktu vardı ama canlı değillerdi tese yöntemiyle eşimden canlı hücre bulundu o şekilde gerçekleşti yaşım 24 o nedenle ilk 2 denememde tek embriyo transferi gerçekleşti o nedenlede işimiz biraz zor geçmişti benden 35 yumurta toplandı hepsinde aynı rakamdı hemen hemen 1 aşağı yada bir yukarı fazla olabilir :) bunlardan 24 tanesi olgun yumurtalıktı 17 si döllendi 4 tane çok sağlıklı kaldı geriye yanlız eşimde gen sorunu vardı o 4 tanesinden 2 tanesindede aynı sorun geçmiş 2 tanesi çok sağlıklıydı ve transfer gerçekleşti daha sonra hastanede 1 saat falan yattım ist. geri döndük arabamızla gelmiştik zaten ama yolda hiç gelirken uzanmadım ve hiç kasmadım kendimi eve geldiğim de o gün bütün gün dinlendim wc ihtiyacım için kalktım bi tek ertesi günde yemeğimi yaptım gezindim ve daha sonra ara ara yattım çok yatmadım bugün 8. gün ve genelde oturuyorum pek yatmıyorum sıkıntı yok herşey güzel geçiyo bugün ilk kaset testimi yaptım silik çıktı 2. çizgi çok heyecanlandım dayanamıyorum o nedenle yarın kanda test yaptırcam umarım sonuç hayırlı ve pozitif olur buraya yazarım:)

bumera hadi inş. hayırlı baber verirsin burdan:)istanbuldan gelmişsin daha önce burdamıydın...3,denemenide o yüzdenmi şahin beye yaptırdın...

hayırlı olsun bende şahin beyin hastalarındanım ve şuan hamileyim ben cesaret edememiştim idrar testi yapmaya ama genelede idrarda çıkarsa yanılma payının olmadığını söylüyorlar herşey olup bittikten sonra 12 günü sabırla beklemek gerçekten zor inşallah güzel haberle gelirsin.

bumera hadi inş. hayırlı baber verirsin burdan:)istanbuldan gelmişsin daha önce burdamıydın...3,denemenide o yüzdenmi şahin beye yaptırdın...

evet hep istteydim şahin beyin methini çok duydum ve gerçekten ona çok güvendim ve bugün 9. günüm test sonucum yine negatif

tşkler test sonucum negatif çıktı ceyda belki erken olabilir ama kanda 9. gün yanılma payı olabileceğini düşünmüyorum ama eğer öyleyse yanılmışsa yada horman henüz kanda değilse geçmemişse ki şuan yıkık bir haldeyim adak adadım bakalım cumartesi 12. günüm inş sonuç değişir ama sanmıyorum azda olsa değer çıkar diye biliyorum kocaman bir 0 çıktı

kızlar hepinize selamlar.benimde bebeğim düşmüştü genetik sonucu çıkmış kromozom bozukluğu dendi yarın 9.30 da randevumuz var dr bilgi vericekmiş,

kızlar hepinize selamlar.benimde bebeğim düşmüştü genetik sonucu çıkmış kromozom bozukluğu dendi yarın 9.30 da randevumuz var dr bilgi vericekmiş,

hayırlısı olsun canım inşallah bizimde eşimde genetik sorun var 15. kramazonda bozukluk vardı tesa yöntemiyle canlı hücre aldılar eşimden ve o şekilde döllendi teknoloji artık çok çok ilerde ama taktir allahın 2 tane embriyo transfer edildi ama bugün negatif sonuç aldım sizin içinde herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…