- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.021
kızlarr bişey sorucam size...
ben şimdi bursa dışından gidiyorum ş.beye..iğnelere başladıktan sonra ş.bey kac kez cağırdı yumurtaları toplayana kadar ona göre kalıcak yer ayarlamaka lazımda ondan soruyorum..
Bu tedavinin uzun veya kısa protokol olmasına göre değişir,eğer şehir dışından geliyorsan şahin beyin senin yaşadığın şehir veya ilçede muhakkak tanıdığı dr.vardır ona takip olabilirsin sonrada bursaya sadece yumurta toplatmak için gelirsin,tabi başka dr. da takip olsan kontrol karar Şahin bey de.
İğneleri vurmaya başladıktan 3 yada 4 gün sonra ultrason sonra yine iğneye devam ,3 gün sonra tekrar ultrason ve sonra gün aşırı kan tahlili.Benim tedavim iğnelerin bitimi toplam 10 gün sürdü.ama onun önerdiği şehrinde bulunan doktora gidersin yumurtaların ve rahimin duvarının kalınlığı ile ilgili bilgileri aktarır.benim son gidişimde şahin bey şehir dışındaydı.beni o hastanede bulunan başka doktor muayene edip şahin beye verdi.bundan bifarkın olmayacak seninde.şimdiden allah yardımcın olsun.kafan rahat ve stressiz ol.sana tavsiyem rabbim ol deyince oluyor ama psikoloji çok önemli bu tedavide bizzat yaşayarak öğrendim .
canım ben de şu an tedavideyim yumurtalarım cumartesi toplandı 15 yumurtam oldu bugün aradılar 10 tanesi yetrli büyüklükteymiş 6 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp gelişimleri hakkında bilgi verecekler transfer günüm belli olacak...bende bursa dışından geliyorum pcos hastası olduğum için çok sık çağırdı bir gün arayla geldim en son da iki gün üst üste çağırdı bende şu an akrabamda kalıyorum çok zor insan çok yıpranıyor ama sonu güzel olur umarım hepimiz için rabbim yardımcımız olsun
canım ben de şu an tedavideyim yumurtalarım cumartesi toplandı 15 yumurtam oldu bugün aradılar 10 tanesi yetrli büyüklükteymiş 6 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp gelişimleri hakkında bilgi verecekler transfer günüm belli olacak...bende bursa dışından geliyorum pcos hastası olduğum için çok sık çağırdı bir gün arayla geldim en son da iki gün üst üste çağırdı bende şu an akrabamda kalıyorum çok zor insan çok yıpranıyor ama sonu güzel olur umarım hepimiz için rabbim yardımcımız olsun
nil canım maaşallah yumurtalarına umarım sıkı sıkı tutunurlar herkesin kandili mübarek olsun...
slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım 3.denemi gerçekleştirdik 2 tane 2. kalite 5. gün transferi embriyo transfer edildi inşallah hayırlısı olur bugün 7. günüm evdeyim öylece bekliyorum garip gibi:)ama doktorumdan allah razı olsun hiç bi doktora değişmem ekibiyle birlikte harika insanlar emeklerine saygıyla eğiliyorum eğer okuyolarsa hepsine selam ben bu topic te sizleri uzunnnn zamandır takip ediyorum hatta şahin beyle arada konuştuğumuz oluyodu arada girip bakıyo oda sanırım ama mesleğini ve bizleri önemsiyen dr. bir tanesi inşallah bu sefer emeklerimizin karşılığını alıcaz umut ediyorum.
hadi hayırlı haberlerini alrız inş. cnm...öteki denemelrinide burdamı yapmıştın acaba....kaç yumurta oluştu ...yaşının genç olduğunu düşünüyorum:)bnm yaşm ileri olduğu için bakalım nsl olacak..birde transferden sonra ne kadr yattn hastanede brz bilg verirmisin cnm.....
evet filocum ilk denemelerimdede şahin beydi bizde eşiminsperm yoktu vardı ama canlı değillerdi tese yöntemiyle eşimden canlı hücre bulundu o şekilde gerçekleşti yaşım 24 o nedenle ilk 2 denememde tek embriyo transferi gerçekleşti o nedenlede işimiz biraz zor geçmişti benden 35 yumurta toplandı hepsinde aynı rakamdı hemen hemen 1 aşağı yada bir yukarı fazla olabilir :) bunlardan 24 tanesi olgun yumurtalıktı 17 si döllendi 4 tane çok sağlıklı kaldı geriye yanlız eşimde gen sorunu vardı o 4 tanesinden 2 tanesindede aynı sorun geçmiş 2 tanesi çok sağlıklıydı ve transfer gerçekleşti daha sonra hastanede 1 saat falan yattım ist. geri döndük arabamızla gelmiştik zaten ama yolda hiç gelirken uzanmadım ve hiç kasmadım kendimi eve geldiğim de o gün bütün gün dinlendim wc ihtiyacım için kalktım bi tek ertesi günde yemeğimi yaptım gezindim ve daha sonra ara ara yattım çok yatmadım bugün 8. gün ve genelde oturuyorum pek yatmıyorum sıkıntı yok herşey güzel geçiyo bugün ilk kaset testimi yaptım silik çıktı 2. çizgi çok heyecanlandım dayanamıyorum o nedenle yarın kanda test yaptırcam umarım sonuç hayırlı ve pozitif olur buraya yazarım:)
bumera hadi inş. hayırlı baber verirsin burdan:)istanbuldan gelmişsin daha önce burdamıydın...3,denemenide o yüzdenmi şahin beye yaptırdın...
hayırlı olsun bende şahin beyin hastalarındanım ve şuan hamileyim ben cesaret edememiştim idrar testi yapmaya ama genelede idrarda çıkarsa yanılma payının olmadığını söylüyorlar herşey olup bittikten sonra 12 günü sabırla beklemek gerçekten zor inşallah güzel haberle gelirsin.
kızlar hepinize selamlar.benimde bebeğim düşmüştü genetik sonucu çıkmış kromozom bozukluğu dendi yarın 9.30 da randevumuz var dr bilgi vericekmiş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?