- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.041
inşallah burcuh 3. denememdi ya aslında pek bişide diyemiyosun şu vakitten sonra şuan tek ümidim cumartesinden sonraki kan sonucum kendimi avutuyorum belki ama ne bileyim belki geç tutunma olmuş neyse amannnnn beynimde bin hikaye bende böle avunuyorum tşkederim bende senin gibi oldum artık bakalım göz pınarlarımız nezaman kuruycak:)bumera çok üzüldüm teselli sözcüklerinin pek işe yaramadığını biliyorum inşallah yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürür.ben böyle negatif sonuçlar duyunca gözyaşlarımı tutamıyorum.kendini toparlaman zaman alacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz.mutlaka bizlerinde kucakları dolacak
inşallah filocum ama adet olucam sanırım belirtiler başladı kasık bölgem nezaman guruldasa oluyorum şaşmıyo:)ama inş. rabbimden 1 mucize daha olur bana hediye inşallah.bumera cnm 9, gün erken değilmi.....inş. 12, gün burdan hamileyimmm diye haberini alırız....
inşallah burcuh 3. denememdi ya aslında pek bişide diyemiyosun şu vakitten sonra şuan tek ümidim cumartesinden sonraki kan sonucum kendimi avutuyorum belki ama ne bileyim belki geç tutunma olmuş neyse amannnnn beynimde bin hikaye bende böle avunuyorum tşkederim bende senin gibi oldum artık bakalım göz pınarlarımız nezaman kuruycak:)
bumera ben hemşireyim bazen kanda betahcg seviyesi 7ila10.günlerde kanda yükselmeye başlıyor.Sen 12.gün tekrar baktır inşallah pozitif sonucunu alır sevinçten ağlarız.kendine iyi davran arkadaşım hayırlısı olsun
bumera canımm hemen stres yapıpta üzme kendini inşallah test yanılıyodur canımm 12. gün güzel haberlerini alırızz...
inşallah gamzeli inşallah dua edin benim için 2 gün kaldı testte buraya güzel haberi yazmayı okadar çok istiyorumki:)
kızlar selam ....ne haber? gamzeli...filo...nasıl gidiyor hazırlıklar....gamzeli tedaviye başlamana kaçgün kaldı? sonuç bekleyen kızlar ALLAH gönlünüze göre versin....hoşçakalın...
canım sen nasılsın neler yapıyorsun tekrar tedavi olacak mısın iyi haberle gel inşallah
mrb arkadaslar benimde bebeğim olmuyor şahin beyin muayene ücreti nekadar asılamayı nekadara yapıyor tüp bebek nekadar tutuyor benide bilgilendiriseniz sevinirim
sağol iyim zeynepçim.....hayır cnm..tedavi olmayacağım artık...tüp bebek sayfasını kapattık biz....Allah kısmet ettiyse kendiliğinden gelmesini beklicez...sen iyisin maaşallah....
kızlar selam ....ne haber? gamzeli...filo...nasıl gidiyor hazırlıklar....gamzeli tedaviye başlamana kaçgün kaldı? sonuç bekleyen kızlar ALLAH gönlünüze göre versin....hoşçakalın...
mrb arkadaslar benimde bebeğim olmuyor şahin beyin muayene ücreti nekadar asılamayı nekadara yapıyor tüp bebek nekadar tutuyor benide bilgilendiriseniz sevinirim
Kızlar bugün transferimin 3. Günü belim agrıyor sizce bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?