Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bumera çok üzüldüm teselli sözcüklerinin pek işe yaramadığını biliyorum inşallah yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürür.ben böyle negatif sonuçlar duyunca gözyaşlarımı tutamıyorum.kendini toparlaman zaman alacak ama umudumuzu kaybetmemeliyiz.mutlaka bizlerinde kucakları dolacak

inşallah burcuh 3. denememdi ya aslında pek bişide diyemiyosun şu vakitten sonra şuan tek ümidim cumartesinden sonraki kan sonucum kendimi avutuyorum belki ama ne bileyim belki geç tutunma olmuş neyse amannnnn beynimde bin hikaye bende böle avunuyorum tşkederim bende senin gibi oldum artık bakalım göz pınarlarımız nezaman kuruycak:)

bumera cnm 9, gün erken değilmi.....inş. 12, gün burdan hamileyimmm diye haberini alırız....
inşallah filocum ama adet olucam sanırım belirtiler başladı kasık bölgem nezaman guruldasa oluyorum şaşmıyo:)ama inş. rabbimden 1 mucize daha olur bana hediye inşallah.

bumera ben hemşireyim bazen kanda betahcg seviyesi 7ila10.günlerde kanda yükselmeye başlıyor.Sen 12.gün tekrar baktır inşallah pozitif sonucunu alır sevinçten ağlarız.kendine iyi davran arkadaşım hayırlısı olsun

inşallah burcuhhhh canmsın vallahi bugün duyduğum 2. güzel haber sen bana moral oldum rabbim herşeyi dilediğin gibi versin inşallah cumartesi testten sonra inşallah burdayım.

bumera canımm hemen stres yapıpta üzme kendini inşallah test yanılıyodur canımm 12. gün güzel haberlerini alırızz...

kızlar selam ....ne haber? gamzeli...filo...nasıl gidiyor hazırlıklar....gamzeli tedaviye başlamana kaç gün kaldı? sonuç bekleyen kızlar ALLAH gönlünüze göre versin....hoşçakalın...

kızlar selam ....ne haber? gamzeli...filo...nasıl gidiyor hazırlıklar....gamzeli tedaviye başlamana kaç gün kaldı? sonuç bekleyen kızlar ALLAH gönlünüze göre versin....hoşçakalın...

canım sen nasılsın neler yapıyorsun tekrar tedavi olacak mısın iyi haberle gel inşallah

mrb arkadaslar benimde bebeğim olmuyor şahin beyin muayene ücreti nekadar asılamayı nekadara yapıyor tüp bebek nekadar tutuyor benide bilgilendiriseniz sevinirim

mrb arkadaslar benimde bebeğim olmuyor şahin beyin muayene ücreti nekadar asılamayı nekadara yapıyor tüp bebek nekadar tutuyor benide bilgilendiriseniz sevinirim

merhaba arkadaşım inşallah yüce rabbim hepimize bebişlerimizi nasip eder dr şahin beyin tüp bebek tedavisi toplam4950tl civarı tutuyor ön görüşme ücretsiz.aşılama ücretini bilmiyorum.ama dr şahin beyin cep tel sana veriyorum rahatlıkla arayıp sorabilirsin05324240919.şimdiden tedavin hayırlı olsun

sağol iyim zeynepçim.....hayır cnm..tedavi olmayacağım artık...tüp bebek sayfasını kapattık biz....Allah kısmet ettiyse kendiliğinden gelmesini beklicez...sen iyisin maaşallah....

canım aslında bir türlü iyi olamadım ama bu da geçer inşallah. canım inşallah tez zamanda gelir bebeğin..

selam bluesu hoşgeldin canımmm...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür yaza tayinciyiz evi topluyorum tüp bebeğe başlamadan sadece tv odam kalıcak salonumu topluyorum öyle işte..
ben daha tüp için adetimi bekliyorum eli kulağında geldi gelicek kasıklarım acayip ağrıyo..tickere bakılırsa 3 gün var inşallah herşey güzel giderr cok ama cokk heyecanlıyımm..
sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli..

canım ş.beyin muayene ücreti 155 tl ama kızların dediğine göre tüp bebek görüşmesi ücretrsiz galiba beni muayene ettiği için aldı ücreti..
allah izin verirse ben adetin gelince başlıcam..
tüp bebek ücreti:4250 tl
ilaçlarda:1050 tl tutuyo
normalde ilaçlar 1500 tl imiş ama 1050 üstünü hastane ödüyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…