- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.061
kızlar selam ....ne haber? gamzeli...filo...nasıl gidiyor hazırlıklar....gamzeli tedaviye başlamana kaçgün kaldı? sonuç bekleyen kızlar ALLAH gönlünüze göre versin....hoşçakalın...
Kızlar bugün transferimin 3. Günü belim agrıyor sizce bu normal mi
GAMZELİM vallahi toplam 5 kez çağırdı hatta gelemezsen orda yumurta ve kan takibini yaptırırsın dedi ama ben biraz sanırım doktor konusunda hassasım diye bunu bildirdim 1 gün önceden beni çağırıyolardı yada gittiğimde orda bana bidahaki randevumu veriyodu şahin bey burada istten gidiyorum oraya işte 5 kez öle gittim bide yumurta toplama ve transfer için toplam 7 kez felan :bumara canım sizde dışardan geliyosunuz sanırım bende çanakkaledeyimde..
iğnelerden sonra ş.bey kackez cağırdı...
gamzeli başaladınmı sen tedaviye yoksa gidicekmisin daha)bumara canım sizde dışardan geliyosunuz sanırım bende çanakkaledeyimde..
iğnelerden sonra ş.bey kackez cağırdı...
GAMZELİM vallahi toplam 5 kez çağırdı hatta gelemezsen orda yumurta ve kan takibini yaptırırsın dedi ama ben biraz sanırım doktor konusunda hassasım diye bunu bildirdim 1 gün önceden beni çağırıyolardı yada gittiğimde orda bana bidahaki randevumu veriyodu şahin bey burada istten gidiyorum oraya işte 5 kez öle gittim bide yumurta toplama ve transfer için toplam 7 kez felan :
gamzeli başaladınmı sen tedaviye yoksa gidicekmisin daha)
anladım canım sağol..evet bende dr. konusunda cok hassasım ilk iki gidip gelicem sonraki gitmelirimi orda kalıcam transfere kadar...bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsunn...
senin içinde bir mucize olsun cok isterdim..ama ne diyelim allahım cok bekletmesin inşallah....
inşallah gamzelikız allahtan umut kesilmez bence evet çanakkale uzak orda kalabileciğin biyer varsa süper olur zaten toplam 15 gün sürüyo tedavi ve transfer dahil benim okadar sürmüştü senin içinde hayırlısı olsun dilerim.
filo, burcuh nasılsınız arkadaşlar ben bugün test yaptırmadım:) ne kadar gıcık bi huyum var 9. yaptırdım bekle bekle bekleyemedim şimdide gidip yapasım yok :)sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?
bumera seni görünce bir umut hayrlı haber vardır diye actım ama yaptırmamışsın...cnm ne haberleri görüyoruz hiç belli olmaz bn yaptır diyorum testi:) bumera sormuşumdur belki yaş kaçtı cnm.....birde fsh kaçtı snn....
Teşekkür ederim burcuh bu 9 gün nasıl geçer bilmiyorum balıkesirdesin sanırım ben de balıkesirliyim
biz elimizden geleni yapalım taktir Yüce rabbimin....
filo, burcuh nasılsınız arkadaşlar ben bugün test yaptırmadım:) ne kadar gıcık bi huyum var 9. yaptırdım bekle bekle bekleyemedim şimdide gidip yapasım yok :)sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?
arkadaşım burdayım bugün ara sıra girdim senden haber varmı diye ben iyiyim 22sini bekliyorum.ama sanki gene olmayacakmış gibi his var içimde hayırlısı olsun.senin moralin nasıl
canım moralimi bozmuyorum.inşallah cümlemizin mutlu haberlerini birbirimize verebiliriz.sadece hissettiğimi yazdım.hakkımızda hayırlısı olsun yarın test sonucunu bildir kendine iyi bak arkadaşım grş.sakın aman haaa sakın moralini düşürme yüksek tut olacak ben öle hissediyorum pozitiffff diye nara at olurmu:)inşallah yarabbim senin güzel haberini alırım ben nasıl olayım baş ağrısı çok fazla var.regl olmadım ama testte yaptırmadım bugün akşam 4 de kalktım yataktan bende ara ara girip bakıyorum sizlerin haberleri için öyle işte inşallahhhhh rabbim hayırlısını nasip etsin çok dua ediyorum sizler için inşallah güzel haberini yazarsın bende sanırım regl olmazsam pazartesi yaptırırım test sonucu mutlaka bildiririm olmaz ya hani arayıp soracaklar test sonucunu hastaneden sırf bilgi olsun diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?