- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.081
burcu hayrlı haberlerini bekliyoruz cnm....burcu snn yaş kaçtı cnm...sorununuz neydi...birde fsh kaçla tüpe başladın cnm...
slm arkadaşlar burcuh test yaptırdım sonucu yazıyorum 0,000 (negatif) olmadı 4. deniycez ne yapalım:9hayırlısı herşeyin. kendinize iyi bakın allaha emanet olun
bumera cnm çok üzüldüm...doktor herhangi bir açıklama yaptımı...4, yine şahin beydemi deniyceksin....
slm arkadaşlar burcuh test yaptırdım sonucu yazıyorum 0,000 (negatif) olmadı 4. deniycez ne yapalım:9hayırlısı herşeyin. kendinize iyi bakın allaha emanet olun
hayırlısı olsun canımmm..allahım inş. 4. denemede nasip etsin.
arkadaşım çok üzüldüm .YÜCE RABBİM YÜZÜMÜZÜ MUTLAKA BİRGÜN GÜLDÜRECEK....SADECE ÇOK ÜZÜLME ARKADAŞIM olurmu sende Allaha emanet ol...
hayırlısı arkadaşım sıra bana geldi yarın bende size yazarım. İyi olduğuna sevindim... bir yıl içinde 3kez yaptırdığını yazmışsın.Bu kullandığımız ilaçların yan etkilerini eminim araştırmışsındır.Bence kendini biraz dinlendir 4.için çok acele etme...Şunu unutma arkadaşım hiçbirşey bizden kıymetli değil..Öptüm seni arkadaşım iyigeceleramin tşkler iyidileğin için çok çok saol inşallah bakalım ...
amin burcuh inşallah rabbim herkezin gönlündekini gerçekleştirsin üzüldüm tabi ama çokk üzülmedim zaten 9. gün de 0 görmüştüm bi nevi alıştım gibi bişi oldu ... senin inş. sağlıklı ve hayırlı haberlerini bekliyor olacağım ii akşamlar.
saolasın arkadaşım allah razı olsun evet erkek infertilesi vardı bizde allahın takdiri tabiki çok zor kolay değil herşeyi tıp düzeltiyor sorunsuz tüp bebek transferi gerçekleştiriyor taktir allahın nasip ..iyi dileğin için tşkederim rabbim herkezin yardımcısı olsun inş. hayırlı gcler.Sonucunuzu bende bekliyordum çok üzüldüm. İnşallah bir sonraki denemede olacaktır. Sanırım sizde erkek infertiletesi sorunu var, ben de bunun daha önemsiz olduğunu düşünürdüm. Herkes kendi çektiğini biliyor hepimizin işi zor ama derdi veren Allah dermanı da verir inşallah. Geçmiş olsun
hayırlısı arkadaşım sıra bana geldi yarın bende size yazarım. İyi olduğuna sevindim... bir yıl içinde 3kez yaptırdığını yazmışsın.Bu kullandığımız ilaçların yan etkilerini eminim araştırmışsındır.Bence kendini biraz dinlendir 4.için çok acele etme...Şunu unutma arkadaşım hiçbirşey bizden kıymetli değil..Öptüm seni arkadaşım iyigeceler
inşallah güzel haberini bekliyor olucam evet bende çok ama çok endişeliyim ama 4.kezden sonra 1 sene olmazsa ara veririm diye düşünüyoruz çünkü biz biraz zamanla yarışıyoruz fazla beklememiz gerekiyor eşimin durumu aynı şekilde seyir etmiyo malesef git gide kötüye gidiyor ilaçların yan etkisini hiç yaşamadım zaten rutin kontrolllerim oluyor dediğin çok doğru bizim sağlığımız herşeyden önemli ayyy çok heyecanlandım bende kocaman öptüm rabbim inşallah sana pozitif sonucu nasip eder de hep beraber seviniriz...:)
inşallah güzel haberini bekliyor olucam evet bende çok ama çok endişeliyim ama 4.kezden sonra 1 sene olmazsa ara veririm diye düşünüyoruz çünkü biz biraz zamanla yarışıyoruz fazla beklememiz gerekiyor eşimin durumu aynı şekilde seyir etmiyo malesef git gide kötüye gidiyor ilaçların yan etkisini hiç yaşamadım zaten rutin kontrolllerim oluyor dediğin çok doğru bizim sağlığımız herşeyden önemli ayyy çok heyecanlandım bende kocaman öptüm rabbim inşallah sana pozitif sonucu nasip eder de hep beraber seviniriz...:)
şimdi aklıma geldi keçi boynuzu kürünü denedinizmi.sperm sayısını ve kalitesini arttırıyor..denemediyseniz kürü tam olarak sana yazabilirim işe kesinlikle yarıyor
burcuh sonucunu çok merak ediyorummmmmm inşallah güzel haberini bekliyorum
canım malesef benimde negatif...hayırlısı olsun geç girdim ama eşimle çiğ köfte yapıyorduk acılısından öptüm seni grş
canımmmmm kendimden daha çok üzüldüm evet arkadaşım hakkımızda hayırlısı ne yapalım bizimde kısmetimizde bunları görmek ver ama sevineceğimiz günlerde gelicek. ohhhh götürün bakalım çiğ köfteleri benim yerimede ye olurmu bende çok öptüm grşz kendine çok iyi bak
evet ben de görüştüm adet sonrası tekrar bi görüşme olucak sanmıyorum para alınmıyor çünkü kendisi çağırıyor ama ölede olsa hazırlıklı olmakta yarar var :)bakalım ozman da iletirim senin adetin başladımı benim başladı sancıdan ölüyorum şuan acaip bi sancı var ilaçla işte aza indirmeyi başardım:):):yakın olsaydık arkadaşım sanada bir tabak gönderirdim...hayırlısı arkadaşım şahin beyle görüştün mü ..ben aradım sonucu ilettim.adet sonrası kontrol dedi kontrolde neyapıyor bir deücret alıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?