- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.101
canım malesef benimde negatif...hayırlısı olsun geç girdim ama eşimle çiğ köfte yapıyorduk acılısından öptüm seni grş
bende sabahtan beri girip girip cıkıyorum haberin için..:97:
üzüldüm ama ne yapalım sağlık olsunn.:26:.allahım birdahaki denemenizde nasip etsin inş..
bu arada afiyet olsun çiğ köfteye bayılırımmm....
evet ben de görüştüm adet sonrası tekrar bi görüşme olucak sanmıyorum para alınmıyor çünkü kendisi çağırıyor ama ölede olsa hazırlıklı olmakta yarar var :)bakalım ozman da iletirim senin adetin başladımı benim başladı sancıdan ölüyorum şuan acaip bi sancı var ilaçla işte aza indirmeyi başardım:):):
bumera sonuçtan sonraki kontrollerde geçen sene ücret almıyordu şahin bey..büyük ihtimalle sizdende alınmaz..bu arada sonucunuz için üzüldüm..arada girip sizi takip ediyorum..belki herkes bişey demiştir ama havuç suyunu denedinizmi..benim eşiminde spermi çok düşüktü ve hızlı hareketli spermi 0 dı..sonra yükseldi bütün değerleri..normal değerlere ulaştı..negatifle sonuçlanan tüp tedavisinden sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım..kızım şimdi 6 aylık..sizin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım..
kızlarrr bişey sorucamm sizee...
ben idrarımı yaperken cok yanma oluyor..sanırsam enfeksiyon var tüpe engel olurmu..
tabikide ş.beye sorucam gidince üç gündür gecti gibi ama bakalım..
hayır canım..önemli değil..ben 3.cü tedavimde öyle olmuştum..ş.bey sorun değil demişti...
kızlarrr bişey sorucamm sizee...
ben idrarımı yaperken cok yanma oluyor..sanırsam enfeksiyon var tüpe engel olurmu..
tabikide ş.beye sorucam gidince üç gündür gecti gibi ama bakalım..
arkadaşım benim 3 denememde 2 sindede olmuştu ama ben açıkçası sorup bişi demedim sonra kendiliğinden geçti ilaçları kullandığım zaman kendiliğnden geçmişti. ama bişi olduğunu sanmıyorum ben ciddiye dahi almadım zaten idrar çıkışı pek tüpte işimize engel değil rahim içi enfeksiyon kapmasın yeter sanırsam ama dediğim gibi bende ilk 2 tanede olmuştu ama ciddiye dahi almadım geçti için rahat olsun ve inşallah rabbim tüpbebek denemende yardımcın olsun pozitiffff görmek istiyoruzzz öptüm arkadaşım kendine iyi bak.
ahhhh ahhhhh bi sorsan neler neler denedik ama sperm sorunu geçtik morfolojiyide geçtik de şu gen problemi kromozom onu geçemiyoruz yani anlıycağın arkadaşım bize şu iyidir deseler bu şifadır deseler hem yedik hem içtik ama nafile ama çok çok saol ilklerdeki tek kurtuluşumuz keçi boynuzu kürü diye aylarca kullandık olmadı inşallah kullananlara şifa olur proxeed plus kaç paket tükettik bizimde kaderimiz yeteneksizsinizdeki aref gibi kaderi değiştiremeyiz ki:)
merhaba resimdeki senin kızın mı çok tatlı Allah bağışlasın tam sıkımlık benim için öp olurmu
selam yazdıklarınızı baştan beri okudum.bende şahin beye gidiyorum.bizimde sorunumuz erkek infertilitesinden kaynaklanıyordu.ve 6 yıl boyunca korunduk olmayacağını bilmeden.3yıl başka doktorların yanlış tedavisiylede oyalandım.artık zaman çok geçmişti. mikroenjeksiyon dışında hamile kalman imkansız dediklerinde başımdan aşağı kaynar su döküldü ve eve gelene kadar şişti gözlerim ağlamaktan ve tırnak uçlarıma kadar içimin yandığını hissettim.Şahin beyle tanıştık geçtiğimiz yıl.ilk denemem negatif çıktı elbetteki çok üzüldüm.bizim arayı uzatacak zamanımız yoktu çünkü yaş ilerledikçe sperm sayısı azalıyordu.kendimi toparlayıp bütün streslerimden arınmış bir şekilde tekrar gittim şahin beye.yalnız bu arada bir ilaç aldık eşime.İsmi ginkgo biloba plus Bursada alışveriş merkezlerinde bulunan GNC'lerde satılıyor.bunu eşim kullandı ve grade 1 kalitede embriyolar elde ettik.ilk denemede malesef grade1 hiç yoktu.ve o ay transferler arasında sadece bizim embriyoların grade1 olduğunu söyledi şahin bey.bilmiyorum bir ümit faydasını bizzat kendim yaşadığım için yazmadan içim rahat etmedi.ama herşeyden önce hiçbir şeyi aklına takmaman gerekiyor kimse seni üzememeli ve ikincisi de veren Allah ol derse olur .inş.seninde mutlu haberlerini alırız.sevgiler
kızlarr bugün adet oldum öğleden sonra ikinci gün çağırmıştı dr. ama cumartesi gidicez sorun olmaz değilmi.:26:.eşimin yarın işi var yablızda gitmek istemedim..
ilk önce hayırlı geceler diliyorum arkadaşım buarada adet olmuşsun inşallah tedavin çok güzel başlar ve sonucu çok güzel olur buarada cumartesi gidicekseniz erken gidin derim pek fazla kalmıyor ogün şahin bey ama cumartesi gitmenizde bişi olmaz 3 günde geçerli oluyor adette inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım iyi geceler
sağol canım sanada hayırlı gecelerr..
evet adet oldum randevuyuda aldık 12,de gelin demiş sekreter..ş.bey 2,ye kadar ordaymış..
yarın eşimin önemli bir görevi var mecbur ona katılması gerekiyor bende yaznlız gitmek istemiyorum o yüzden cumartesiye kaldı..
allah razı olsun inşallah herşey olumlu olur rabbim yüzümüzü güldürsün.
ahh birde bir soru daha muayene ediyomu ş.bey ona göre hazırlıklı gideyim..
ahhhh ahhhhh bi sorsan neler neler denedik ama sperm sorunu geçtik morfolojiyide geçtik de şu gen problemi kromozom onu geçemiyoruz yani anlıycağın arkadaşım bize şu iyidir deseler bu şifadır deseler hem yedik hem içtik ama nafile ama çok çok saol ilklerdeki tek kurtuluşumuz keçi boynuzu kürü diye aylarca kullandık olmadı inşallah kullananlara şifa olur proxeed plus kaç paket tükettik bizimde kaderimiz yeteneksizsinizdeki aref gibi kaderi değiştiremeyiz ki:)
bumera bizdede kromozom problemi var 1 ay önce bebeğimi kaybettim 22. kromozom eksikliği eşimle ankarada test yaptırdık haftaya sonucu alıcaz.sizin sorununuz neydi kaçıncı kromozom birde mozaik yada nonmozaik varmış.
Insallah canım rabbım tum cocuk ısteyenlerın yuzunu guldursun bakalım bızım sonuc ne cıkacak merakla beklıyoruz.eger genler mozaıkse sans var ama nonmozaık olursa dr yapacak bısey yok bu sayfayı kapatacaksınız dedı rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp eder ınsallah.merhaba melek evet bizdede kromozom bozukluğu var malesef 15. kromozomda yapısal bozukluk görüldü buda direk olarak spermleri etkiliyomuş yanlız mozaik ve nonmozaik onu bilmiyorum allah sizinde yardımcınız olsun çok üzüldüm bebeğin içinde çok üzüldüm allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer inşallah bizlerinde yüzü güler görüşmek üzere ii geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?