- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.121
arkadaşım inşallah dediğin gibi bizimde mutlu haberimizi ve isteyen herkezin mutlu haberini alırız yanlız ben bursayı ve alışveriş merkezlerini pek bilmiyorum bana hangi alışveriş merkz. bulunur isim olarak verirsen minnettar olurum kullanmaktanda asla çekinmem biz proxeed plus kullandık ama hiç grade 1 elde edemedi doktor buarada ilgin ve bilgin için çok tşkederim grşmek üzere.
gamzeli bugün şahin beyle görüşmen vardı..başladınmı tedaviye..haberlerini bekliyoruz.................
canım dün eve gec gelince yazamadım kusura bakma..
evet dün gittik görüştük ve ben startı verdim darısı sana olsun..
ama ş.bey yoktu bir yeremi ne gitmiş yerine mümin bey vardı o baktı sonra işte ş.beye bilgi verdi ayşegül hanım..iğnelerimizi aldık nasıl kullanıcamı öğrettiler bakalım dün başladım salı kontrolüm var tekrardan..dr. cok olumlu konuştu şuanda bile yumoşlar birsürü dedi iğnemizin dozunu düşük verdi şimdilik işte böyle canımm..
girdik bir yola rabbim bu yoldan dönüşümüzü hayırlı eyleysin yüzümüzü güldürerek cıkmakmayı nasip etsinn..
cnm hadi hayrlı olsun....kaç yumoş varmış..şahin bey mi ilaç dozunu ayarladı....birde gamzeli parayı transfer sırasındamı verceksınız.....bilgi verirsen sevinirim...
canım zaten rahat ol sayıya kaliteye de takılma hayırlısı olan oluyor umarım sımsıkı tutunur bebeişin ve seni bırakmazsağol canım allah razı olsun..yumurta sayısını söylemedi ama yumurtalar cok güzel dedi. .
evet ş.bey arayrladı ilaçların dozunu.:94:.parayıda transferden sonra vericekmişiz canım..
mrh.arkadaşalar ben de acıbadem de şahin beye ilk tüp bebek deneyimi yaiadım.transferim 16 şubatta oldu 5.gün embriyosu.28 şubat test tarihimdi ama neyazıkki kanamam dün başladı ve adet oldum çok üzgünüm blast transferiydi şansım çok yüksek olduğu söylendi ama olmadı daha önce de 2 aşılamam yapıldı acıbademde..herşey allaha kalmış bence istediği zaman verecek ona inanıyorum .ve hiç bir sorun yok ne eşimde ne ben de..allah isteyen herkese versin bu arada acıbademden ve şahin beyden memnunum.güvenim tam.
canım senin adına üzüldümm ama dediğin gibi hereşyin hayırlısı demekki zamanı değilmiş daha..rabbim biliyor zamanını elbet olacaktır birgün..inşallah diğer denemende nasip etsin allahım saülıklı bir şekilde..mrh.arkadaşalar ben de acıbadem de şahin beye ilk tüp bebek deneyimi yaiadım.transferim 16 şubatta oldu 5.gün embriyosu.28 şubat test tarihimdi ama neyazıkki kanamam dün başladı ve adet oldum çok üzgünüm blast transferiydi şansım çok yüksek olduğu söylendi ama olmadı daha önce de 2 aşılamam yapıldı acıbademde..herşey allaha kalmış bence istediği zaman verecek ona inanıyorum .ve hiç bir sorun yok ne eşimde ne ben de..allah isteyen herkese versin bu arada acıbademden ve şahin beyden memnunum.güvenim tam.
canım zaten rahat ol sayıya kaliteye de takılma hayırlısı olan oluyor umarım sımsıkı tutunur bebeişin ve seni bırakmaz
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
gamzelim....tedavine başlamışsın....hayırlı olsun canım....herşey gönlünce olsun.....ALLAH isteyen herkese evlat nasip etsin.....
çok güzellll....
gamzeli tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah gebiş haberine beraber seviniriz
Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::13:
Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::gözün aydın nil....değerin gayet iyi...maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?