- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.141
Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::13:
Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::13:
bumera sen ne yapıyorsun arkadaşım ben gün aşırı 3 nöbet tutunca biraz uzak kaldım internete giremedim.kontrole gittinmi .ben cuma gününe randevu aldım.neyse öptüm seni....
gamzelim nerelerdesin tedavi nasıl gidiyor...haberlerini bekliyoruz...
hadi hayırlısı gamzelim...kaç yumoşun oldu cnm......
merhaba kızlar.. bu ayın 22 sinde transfer oldu.. c.tesi günü duymak istediğimiz cümleyi duyamadık.. Allah bu derdi olan insanlara sabrını da veriyor.. başka sefere artık..( Güzel haber alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah kucağınıza almayı nasip eder inşaallah..
canımm hakkında hayırlısı üzüldümm..keşke olsaydı ama demekki zamanı gelmemiş..
rabbim en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin..
bu yolda kimseyi sınamasın rabbim..[/QUOT
inşaallah bakalım hayırlısı.. bunu veren de alanda yüce rabbim.. ama hayal kırırkılığı mı desem.. başka bişi mi bilemiyorum ama dediğin gibi bu yolda Allah kimseyi sınamasın.. Sınadıklarına da sabır versin..
bumera sen ne yapıyorsun arkadaşım ben gün aşırı 3 nöbet tutunca biraz uzak kaldım internete giremedim.kontrole gittinmi .ben cuma gününe randevu aldım.neyse öptüm seni....
burcucum n oldu doktoro gittinmi görüşmeye merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?