Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Amin kızlar allah razı olsun degeriminde katlandıgını görürsem içim rahat edecek rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun

Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::13:

nil çook sevindim Yüce Rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin hele şükür sonunda pozitifi gördük darısı başımıza.

NİL betahcg değerin çok güzel arkadaşım kendini stresten ve yorgunluktan uzak tut.folikasit kullanmıyorsan eczaneden hemen alıp başla beslenmene dikkat et.unutma o artık seninle keyfini çıkar gerisini boşver.beta hcg değerini kafana takıp lütfen stres yapma ayy çok sevindim

bumera sen ne yapıyorsun arkadaşım ben gün aşırı 3 nöbet tutunca biraz uzak kaldım internete giremedim.kontrole gittinmi .ben cuma gününe randevu aldım.neyse öptüm seni....

Canım güzel dileklerin için çok sagol .acıbademe her gidişim de şu an benimle birlikte tedavi gören her kesin kucagını doldur diye dua ettim hep rabbim ins. Sizleri de güldürsün

Kızlar bugün transferimin 12. Günüydü test sonucum 119.80 darısı bu yolda emek harcayan herkesin basına rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın sizce degerim iyimi bilgisi olan var mı:13::13:

canım tebrikler değerin de çok güzel kaçıncı gün transferiydi maaşallah inşallah kucağına da alırsın darısı tüm isteyenlere...

canımmm tebrik ederimm allahım sağ salim kucağına aldığına günleride göstersin inşallah..
darısı bana ve bütün isteyen arkadaşlarıma olsun..

bendende haberleri vereyimm..
şimdilik iyiyim gidip geliyorum yoğun birşekilde yumoşlarım iyiymiş..ş.bey dediki cok fazlada uyarmayalım yumurtaları cok olmasıda zararlı iğnelerin dozunu düşürdü yarın yine kontrol var..
tahminim üzere önümüzdeki hafta içi yumoşları toplar diye düşünüyorumm..:44:
hayırlısı artık inşallah nil arkadaşım gibi bende sevinirim..

bumera sen ne yapıyorsun arkadaşım ben gün aşırı 3 nöbet tutunca biraz uzak kaldım internete giremedim.kontrole gittinmi .ben cuma gününe randevu aldım.neyse öptüm seni....

anaaa işin çok zor allah yardımcın olsun burcu vallahi benim 12.gün oldu adett henüz tam bitmedi ama bende cuma günü düşünüyorum randevu almayı bende öptüm çok kendine iyi bak

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel benim 91.36 dı 12.gün seninki daha yüksek Allah tüm isteyenlere versin.

arkadaşım allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim ilk tüp bebek denememdi.maalesef transferimin 9.günü kanama başladı ve olmadı blast transferiydi sebepsiz infertiliteydi.
sen neler yaptın beni bilgilendirirsen sevinirim.benden kaynaklanan bi hata mı oldu diye çok üzdüm kendimi kendine ve bebeğinew iyi bak hiç bişetye canını sıkma bence

gamzelim nerelerdesin tedavi nasıl gidiyor...haberlerini bekliyoruz...

canımmm burlardayım ama sürekli dr. gidip geldiğim için yazamadım..
tedavim güzel gidiyor..herşey yolunda maşallahh.
pazartesi allah izin verirse yumoşlarım toplanıcak bakalım hayırlısı artık..
sonrada dr,umuzdan gelicek tlf beklicez transfer için..allahım yüzümü,yüzümüzü güldürüsün..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

merhaba kızlar.. bu ayın 22 sinde transfer oldu.. c.tesi günü duymak istediğimiz cümleyi duyamadık.. Allah bu derdi olan insanlara sabrını da veriyor.. başka sefere artık.. ( Güzel haber alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah kucağınıza almayı nasip eder inşaallah..

canımm hakkında hayırlısı üzüldümm..keşke olsaydı ama demekki zamanı gelmemiş..
rabbim en kısa zamanda sağlıklı nasip etsin..
bu yolda kimseyi sınamasın rabbim..

burcucum n oldu doktoro gittinmi görüşmeye merak ettim?

merhaba kader arkadaşım şuan nöbetteyim ..yine çalışıyorum anlıyacağın...cuma günü kontrole gittim ayın sonunda histereskopi yapılacak nisanda tekrar tüp bebek yapılacak bende gelişmeler bunlar sen nasılsın kontrole gittin mi ...tedaviye nezaman başlıyacaksın öptüm seni görş:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…