- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.161
canımmm burdayımmm..
yumurtalarım toplandıı..
41 tane yumurtam oluşmuş..
24 tanesi olgun yumurta ve 19 tanesi döllenmiş şuanda bekliyoruz..
tlf acıp bilgi veriyolar..
3. gün pgt giricek sonrada transferim yapılcak allah izin verirse..:97:
allahım yüzümü güldürsün inş. bu yolda bu sevgiyle sınamsın..
sen ne yaptın karar verdinmi ne zaman başlıcana..
gamzelim...maaşallah yumurta sayına.... 19 embriyo olunca pgd ye girmeleri rahat olmuş tur tabii....son denememde bende pgd e istedim ama benim döllenen embriyo 5 taneydi...giremediler...senin için herşey güzel olsun inşşş.....
merhaba kader arkadaşım şuan nöbetteyim ..yine çalışıyorum anlıyacağın...cuma günü kontrole gittim ayın sonunda histereskopi yapılacak nisanda tekrar tüp bebek yapılacak bende gelişmeler bunlar sen nasılsın kontrole gittin mi ...tedaviye nezaman başlıyacaksın öptüm seni görş:90::90:
hayırlısı olsun canımm..allahım yar ve yardımcın olsun..herkese meraba artık beni de burda konuk edersiniz umarım..mayıstan sonra şahin beyin hastası olacak gibi duruyoruz biz de...siz bana referans olursunuz inşallah...
kızlar herkese selamlar.bizim genetik sonuçları geldi çok şükür eşiminde benimde temiz çıktı.gamzelim seninde transferin hayırlısıyla olur inşallah ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.yumurta sayısı çok güzel maşallah.
merhaba kader arkadaşım şuan nöbetteyim ..yine çalışıyorum anlıyacağın...cuma günü kontrole gittim ayın sonunda histereskopi yapılacak nisanda tekrar tüp bebek yapılacak bende gelişmeler bunlar sen nasılsın kontrole gittin mi ...tedaviye nezaman başlıyacaksın öptüm seni görş:90::90:
canımmm burdayımmm..
yumurtalarım toplandıı..
çok çok sevindim inan bana canım gözünaydın rabbim tez zamanda bebeğini sana nasip etsin inşallah. neden ilk başta sorun var demişlerdi kikızlar herkese selamlar.bizim genetik sonuçları geldi çok şükür eşiminde benimde temiz çıktı.gamzelim seninde transferin hayırlısıyla olur inşallah ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.yumurta sayısı çok güzel maşallah.
canımmm burdayımmm..
yumurtalarım toplandıı..
çok çok sevindim inan bana canım gözünaydın rabbim tez zamanda bebeğini sana nasip etsin inşallah. neden ilk başta sorun var demişlerdi ki
canım bebekte 22.kromozom da bozukluk vardı otüzden bizdende test istediler ama temiz çıktı bebekteki kromozom eksikliği tamamen rastlantısamış oda bize denk geldi işte.senin hamilelik iyi gidiyodur umarım.rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah canım.
vallahi burcum ben gitmedim tüp olayını bıraktım belki 1 belki 2 sene vizelerim var onlara yoğunlaştım çalışıorum ders beni baya bi oyalıyor kısacası şuan kapattık hemde çok yoruldum bakalım hepimiz için hayırlısı çok öpüyorum bilgilerini verirsin merakla senin güzel haberlerini bekliycem.
ezine77 merhaba arkadaşım mesajına cevap burdan yazabildim çünkü henüz özel mesaj göndermeme site yönetimi izin vermedi ..tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdiden hayırlı olsun arkadaşım iyiakşamlar:80:
tekrar meraba...mayıs gibii gitmeyi düşünüyoruz..bilmem ki millet de hep tutturmuş istanbula git diye,annem arkadaşlarım filan..beni olumsuz etkiliyo bu düşünceler..imsi ve metabolomiks ta gelmiş bursaya..dr da iyi diyorum ben de..ne gerek var istanbula,zaten bilmiyoruz etmiyoruz hiç..
sağol hayatım inşallahh...hayırlısıyla bebişim sıkı sıkı tutunsunda arkamdan hepiniz glin inşallahhh..cnm maşallahhh çok güzel.....ALLAH hayırlısıyla nasip etsin inş. bakalım bnde en kısa zamanda başlıycam inş.. sen hamile kalırsın arkandan biz geliriz inş:)
sağol canımmm allah razı olsunnnn...oyyy maaşallah nazar değmesin canımbenim 7 yumurtam oluyordu o yüzden süper geldi bana
herkese mrh.kısaca hatırlatayım kendimi şahin bey in hastasıyım ben de 2 kere aşılama oldu ,1. kez tüp bebek denedik acıbademde sebepsiz infertiliteyiz.2 sene oldu elimiz boş..doğal hline bıraktık artık
bi şey sormak istiyorum PRE-SEED jel duyuyorum. kullandık hamile kaldık diye şahin beye sordum kayganlaştırıcı görevi görüyor bi zararı yok dedi bilgisi olan varsa paylaşsın bu arada fiyatı da 130 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?