Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canımmm burdayımmm..
yumurtalarım toplandıı..
41 tane yumurtam oluşmuş..
24 tanesi olgun yumurta ve 19 tanesi döllenmiş şuanda bekliyoruz..
tlf acıp bilgi veriyolar..
3. gün pgt giricek sonrada transferim yapılcak allah izin verirse..:97:
allahım yüzümü güldürsün inş. bu yolda bu sevgiyle sınamsın..

sen ne yaptın karar verdinmi ne zaman başlıcana..

herkese meraba artık beni de burda konuk edersiniz umarım..mayıstan sonra şahin beyin hastası olacak gibi duruyoruz biz de...siz bana referans olursunuz inşallah...

gamzelim...maaşallah yumurta sayına.... 19 embriyo olunca pgd ye girmeleri rahat olmuş tur tabii....son denememde bende pgd e istedim ama benim döllenen embriyo 5 taneydi...giremediler...senin için herşey güzel olsun inşşş.....

cok sağol canımm evet maşallahhh..
daha henüz girmedi pdg,ye 3. gün giricekmiş sanırım bakalım o zamana kadar kac tanesi kalıcak..:97:
inşallahh canımmm bende yürekten cok istiyorum güzel olmasını...
allahım hepimizi sevindirsinn..

kızlar herkese selamlar.bizim genetik sonuçları geldi çok şükür eşiminde benimde temiz çıktı.gamzelim seninde transferin hayırlısıyla olur inşallah ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.yumurta sayısı çok güzel maşallah.

vallahi burcum ben gitmedim tüp olayını bıraktım belki 1 belki 2 sene vizelerim var onlara yoğunlaştım çalışıorum ders beni baya bi oyalıyor kısacası şuan kapattık hemde çok yoruldum bakalım hepimiz için hayırlısı çok öpüyorum bilgilerini verirsin merakla senin güzel haberlerini bekliycem.

herkese meraba artık beni de burda konuk edersiniz umarım..mayıstan sonra şahin beyin hastası olacak gibi duruyoruz biz de...siz bana referans olursunuz inşallah...
hayırlısı olsun canımm..allahım yar ve yardımcın olsun..

canım hadi gözün aydınn sevindim birşey cıkmamasına..
sağol canım teşekkürlerr..işallah bebişim sağlıklı gelir..

vallahi burcum ben gitmedim tüp olayını bıraktım belki 1 belki 2 sene vizelerim var onlara yoğunlaştım çalışıorum ders beni baya bi oyalıyor kısacası şuan kapattık hemde çok yoruldum bakalım hepimiz için hayırlısı çok öpüyorum bilgilerini verirsin merakla senin güzel haberlerini bekliycem.

cnm maşallahhh çok güzel.....ALLAH hayırlısıyla nasip etsin inş. bakalım bnde en kısa zamanda başlıycam inş.. sen hamile kalırsın arkandan biz geliriz inş:)

çok çok sevindim inan bana canım gözünaydın rabbim tez zamanda bebeğini sana nasip etsin inşallah. neden ilk başta sorun var demişlerdi ki

oyyy maaşallah nazar değmesin canım benim 7 yumurtam oluyordu o yüzden süper geldi bana

canım hayırlısı olsun ara vermekte bence iyi yapmışsın bedenen ve ruhen biraz dinlenmek eminim sana iyi gelecek..Bende tüp bebek olayını dörde tamamlayıp sonuç negatif olursa tamamen kapatmayı düşünüyorum.daha önce dediğim gibi hiçbirşey bizden sağlığımızdan daha önemli değil arada haberleşelim özletme kendini sınavlarında başarılar arkadaşım..kendine iyi bak öptüm

Aramıza yeni katılan arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun yüce Rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun..gamzeli inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım yumurta sayın çok güzel sonucunda güzel olur inşallaaah..hepinize herşeyin en güzelini nasip etsin YÜCE RABBİM grş arkadaşlar:79::80:

ezine77 merhaba arkadaşım mesajına cevap burdan yazabildim çünkü henüz özel mesaj göndermeme site yönetimi izin vermedi ..tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdiden hayırlı olsun arkadaşım iyiakşamlar:80:

ezine77 merhaba arkadaşım mesajına cevap burdan yazabildim çünkü henüz özel mesaj göndermeme site yönetimi izin vermedi ..tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdiden hayırlı olsun arkadaşım iyiakşamlar:80:

tekrar meraba...mayıs gibii gitmeyi düşünüyoruz..bilmem ki millet de hep tutturmuş istanbula git diye,annem arkadaşlarım filan..beni olumsuz etkiliyo bu düşünceler..imsi ve metabolomiks ta gelmiş bursaya..dr da iyi diyorum ben de..ne gerek var istanbula,zaten bilmiyoruz etmiyoruz hiç..

herkese mrh.kısaca hatırlatayım kendimi şahin bey in hastasıyım ben de 2 kere aşılama oldu ,1. kez tüp bebek denedik acıbademde sebepsiz infertiliteyiz.2 sene oldu elimiz boş..doğal hline bıraktık artık

bi şey sormak istiyorum PRE-SEED jel duyuyorum. kullandık hamile kaldık diye şahin beye sordum kayganlaştırıcı görevi görüyor bi zararı yok dedi bilgisi olan varsa paylaşsın bu arada fiyatı da 130 tl

ezine selam cnm geçmişte bir ara yazışmıştık sanırım..şahin beye gitmekle çok doğru karar vermişsin..şahin bey işinin uzmanı bir dr..

cnm maşallahhh çok güzel.....ALLAH hayırlısıyla nasip etsin inş. bakalım bnde en kısa zamanda başlıycam inş.. sen hamile kalırsın arkandan biz geliriz inş:)
sağol hayatım inşallahh...hayırlısıyla bebişim sıkı sıkı tutunsunda arkamdan hepiniz glin inşallahhh..
oyyy maaşallah nazar değmesin canım benim 7 yumurtam oluyordu o yüzden süper geldi bana
sağol canımmm allah razı olsunnnn...

canım ben kullandım preseedi hatta hamilede kaldım ama ne yazıkki kaybettim bebeğimi..
zaten benim 5 gebelik kaybım olduğu için tüpe yöneldik..
umarım sende işe yarar..
ben ebay diye yabancı bir siteden aldım dolar üzerine satılıyo işte türk parasıyla 45 filan denk geldi..daha uygun ürün aynı ürün hiç şüphen olmasın..sadece biliyosun türkiyeye gelince herşey pahalanıyo..eğer ingilizcen varsa yada google,de ceviri varsa üye olup alabilirsin..ben baya zorlanmıştım alırken...
umarım işe yara canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…