Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın kızlarrrrrrrrr..
yarın allah izin verirse trasnferim var...
ne olur benim için bol bol dua edin bebişim sıkı sıkı tutunsun..
allahım hepinizin yüzünü güldürsünn evlat sevgisiyle sınamasın hiçbirimizi...
bir süre bursada kalıcam haber veremeyebilirim..gelince görüşürüz...

canım transferin hayırlı olsun.....inşşşş......herşey gönlünce olur.... pgd ye giren embriyoların kaçtanesi sağlam çıkmış...sordunmu?

sofyan mrb.....bu preseede geçen yıl bende çok araştırmıştım..sonra burda ş.beyin hastası olan(2 aşılama,2 tüp yaptırmıştı)bir arkadaşıma söylemiştim o da aldı kullandı ve ikinci kullandığı ay hamile kaldı...hatta o ay tüpe başlayacaktı yine...şimdi 2 aylık çok tatlı bir bebişi var....ha bna soracak olursan sen kullandınmı diye bende 3 ay kullandım ama işe yaramadı...bizde sebepsiz infertiliteyiz...bence en zor olanı bu....bende 1 aşılama ve 4 tüp yaptırdım....ama bu işler kader kısmet işi cnm.....Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin...

ezine selam cnm geçmişte bir ara yazışmıştık sanırım..şahin beye gitmekle çok doğru karar vermişsin..şahin bey işinin uzmanı bir dr..

evet canım,uzun bocalamalardan sonra nihayet karar verebildik.biraz da her gitmeye kalktığımız da annem önemli ameliyatlar geçirmek zorunda kaldı,epey sorunlu günler yaşadık,dolayısıyla da bugüne kadar erteledik,gerçi şimdi de mayısta gideceğiz ama en azından nerede başlıyacağımız kesinleşti.tereddütümüz istanbul mu bursa mı oldu zaten..ama şimdi,buraya da en yeni teknikleri getirdiklerine göre istanbulun keşmekeşini çekmeye gerek yok dedik..
her şeyin yeniden başlıyor olması beni çok ürkütüyor ama umarım korktuğum gibi olmaz bu sefer iyi sonuçlanır.

merhaba,çok üzüldüm yaşadıklarınıza allah inşalah sesinizi duyar hepimizin ..bu ay kullanacağım pre seed ibu iş kader kısmet meselesi istemeyewnin çocuğu oluyor hamile kalıyor. geçen gün bel ağrısıyla doktoruma gittim.sinir sıkışması bişeye mi üzüldün dedi evet dedim tüp bebek yaptırdık tutmadı.aynı hafta ağrımayan dişim ağrıdı ve iltihap olmuş belim aynı şekilde baktım ki eşim diyo kendine zarr veriyorsun yapma haklimize bak dedi lütfen kendinizi üzmeyin ben yeni yeni atlatıyorum

arkadaşım ben 1 kere tüp bebek yaptırdım şahin bey e benimki olmadı yani tutmadı test gününü beklemeden kanama başladı sana TAVSİYEM çalışıyorsan izin al yat dinlen evde fuzuli işler yuap ben neller yaptım sorarsan kenidmi zorladım ağrım başladı .mantı açtım salak gibi sakın zorlama kendini allah nasip eder inşlah birde kafanı hiç takıpta düşünme hayırlı haberlerini alırız inşlah.transferin kaç günlük merak ettim benmi blastosist ti ...

tekrar merhaba pre-seed i EBAY sitesinde araştırdım.fiyatı 19.50 dolar ama türkiye ye kargolayacak satıcı bulamadık siz nasıl temin ettiniz ing.var amazon.com baktık yardımıcı olursanız seviniriz.

gamzeli nasılsın arkadaşım transferin hayırlı olsun Yüce Rabbim önce pozitiff sonuç almayı sonra kucağına almayı nasip eder inşallah sanırım bursa dan dönmedin iyi dinlen,moralini yüksek tut arkadaşım hayırlı sonuçlarını duymak dileğiyle:79::80:

Son düzenleme:
selammmm kızlarrr..
ben geldimm..
cumartesi transferim yapıldı..
1. kalite ve 1 embriyo transfer oldu..
aslında iki tane olması için ısrar ettim ama ne yazıkki yaşım ve yasalar gereği 1 tane dediler..

buluesu canım ne yazıkki pgt olmadı..
cünki pgt giricek kalitede 2 embriyo cıktı ancak 5 ve üzeri olması gerekiyomuş pgt girmesi için artık ne yapalım demekki dedik hayırlısı böyleymiş normal tüp uygulandı..
15 döllenmiş ama en iyi kalitede 2 tane vardı..işte öyle kızlarr..

allah izin verirse 25 mart test günüm rabbim o gün inşallah bana o mutluluğu yaşatır..

birazda ş.beye kırıldım..ilk gittiğimizde adam aklıllı konuştu bir daha nerdeyse yüzünü bile göremedik..
yumurta toplama işlemine ş.bey girdi ama tramsferi aylin hanım yaptı..ben aylin hanım yaptığı için kızmadım sonucta oda dr. zaten o gün ş.bey yokmuş..
ama ne bilim tüpten önce bizimle konuşmasını beklerdim yada sonrasında sonucta biz pgt yaptırıcaz diye oraya gitmiştik pgt olmadığı için normal tüp bebeğinde olabiliceğini anlatabilirdi..ne bilim yaaa ticarete dökülmüş artık bu iş biz yapalımda ne olursa olsun hesabı..

gamzelim hoşgeldin cnm...bende seni merak ediyordum...transferin hayırlı olsun canım...inşşş.. o güzel sonucunu alırsın ve bizlerde sevincine ortak oluruz....gamzelim evet ş.bey yoktu,ispanyadaydı...aklımada sen geldin...transferini acaba aylin hanımmı yaptı diye.dediğin gibi oda dr..değişen birşey olmaz ..aylin hanımda transferlere giriyor zaten....ama dediğin gibi sizinle teldende görüşebilirdi ş. bey..ama neyse sonucun güzel olsunda canım...kendine iyi bak..öpüyorum...

gamzelim ve bluesuu nasılsınız...gamzelim cnm hdi hayrlı olsun en kısa zamanda hayrlı hberlerini alrz inş...evet ktılıyorum sana gamzelim bende olsam aynı şeyi düşünürdüm......şahin bey ne zaman geliyormuş ispanyadan haberiniz varmı....

gamzelim hoşgeldin arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. inşallah hayırlı ve mutlu haberlerini alırız.:80::79:Kendine ve yiğenimize iyi bak grş

bumera sen nasılsın arkadaşım sınavların nasıl gidiyor.Ben bir kaçamak yapıp izmire annemlerin yanına geldim.Gerçi yarın dönüyorum ama stres attım çok iyi geldi.neyse öptüm seni grş.:80::79:

evet canım bir arayıp hayırlı olsun demesini bile beklerdim ama neyse...
dediğin gibi sağlıklı tutunsunda bebişim gerisi önemli değil...

sağol filocumm allah razı olsun...inşallahh rabbim cuma günü yüzümü güldürür...
bu arada ş.bey ertesi günü gelmişti eşim görüşmeye gitti ama yumurta toplama işleminde olduğu için görüşemedi..hemşiresine söylemiş iğneleri.

gamzelim dondurdunmu hiç yumurta...
canım dondurucak yumurta kalmamıştı sadece 1 tane 1. kalite embriyo olduğu için dondurulmadı..gerci bize sormadılar bile dondurmak istiyomusunuz diye..
gamzelim hoşgeldin arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. inşallah hayırlı ve mutlu haberlerini alırız.:80::79:Kendine ve yiğenimize iyi bak grş

hoşbuldum canımmm cok sağol hayatım inşallahhh inşallah...
yeğenine iyi bakıyorum umarım sıkı sıkı tutunurr...

boşver arkadaşım,senin tedavin ilgili aklında bi soru işareti olmasın da..artık özeller de bile ilgi bu kadar..ekip işi diyolar,çoğu hoca böle çalışıyo,yüzünü 1-2 defa görüyosun..belki kötü niyetli bi davranış ta olmayabilir hem,senin de dediğin gibi adam yokmuş transfer sırasında..inşallah tutunur da gerisi teferruat,biz kadınlar biraz da duygusalız ya,böyle incelikler bekliyebiliyoruz:)oysaki artık parayla bile düdük çalmak zor:))hayırlısı olsun hakkında inşallah..

gamzelikız; hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın şimdi bu dönemi huzurlu sakin geçirmeye bak seni olumsuz etkileyecek bütün düşüncelerden uzaklaş bebeğin şuan seninle ve inşallah anneisini hiç bırakmaz.

slm hanımlar en son girdiğimde size test sonucumun pozitif olduğunu yazdım herşey yolunda gidiyordu aslında ama malesef bebeğimi düşürdüm kısmet değilmiş yapacak bişey yok ...acaba 2. tüpü denemek için ne kadar beklememiz gerekiyor bilen var mı...bu arada gamzelim inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım lütfen sürekli dinlen benim idrar testlerimde 7. günden itibaren çift çizgi çıkmıştı sen hiç test yaptın mı inş. pozitif sonucunu alırsın... ezine 77 sen demi ezine de yaşıyorsun bende ezinedeyim tedaviye ne zaman başlıyorsun şimdiden hayırlı olsun diyelim....

evet canım galiba cok hasas olduğum için ince düşünüyorum..
inşallah bebişim sıkı sıkı tutunsunda gerisi önemli değil..
dr. zaten iyice yoğun hangi hastansınla yakından ilgilensin..

sağol canım allah razı olsunnn...
düne kadar olumsuz değildim ama dün nedense içim sıkıldı adet belirtisi yaşadım ondan sanırım ama kafayı dağıtmaya çalışıyorum..
sürekli dua ediyorum dinleniyorum allahım dualrımı kabul etsin inşallah...
aminnnnn hayatım inşallah hiç bırakmaz miniğim beni..

canımmm evet senin hamiş haberlerini almıştık cokta sevinmiştik..
ama şimdide cok üzüldümm rabbim sabır versin..birdaha böyle bişeyi yaşatmasın...
hayatım bende ş.beye gittiğimde daha yeni kürtaj olmuştum bir kez adet görüpte gitmiştim..sonra ş.bey 1 kez daha adet ol sonraki adetinde başlarız yani kürtajdan sonra 2 kez adet gördüm ve sonra başladık...
ben daha hiç idrar testi yapmadım korkuyorumda acıkcası evdede yok zaten test.
olmassa pazartesi alır yaparım..inşallah silikte olsa o czigiyi görürüm...inşallah canım allahım yüzümüzü güldürsün..
ezine77 çanakkedeymiş bende gelibludayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…