- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.181
günaydın kızlarrrrrrrrr..
yarın allah izin verirse trasnferim var...
ne olur benim için bol bol dua edin bebişim sıkı sıkı tutunsun..
allahım hepinizin yüzünü güldürsünn evlat sevgisiyle sınamasın hiçbirimizi...
bir süre bursada kalıcam haber veremeyebilirim..gelince görüşürüz...
herkese mrh.kısaca hatırlatayım kendimi şahin bey in hastasıyım ben de 2 kere aşılama oldu ,1. kez tüp bebek denedik acıbademde sebepsiz infertiliteyiz.2 sene oldu elimiz boş..doğal hline bıraktık artık
bi şey sormak istiyorum PRE-SEED jel duyuyorum. kullandık hamile kaldık diye şahin beye sordum kayganlaştırıcı görevi görüyor bi zararı yok dedi bilgisi olan varsa paylaşsın bu arada fiyatı da 130 tl
ezine selam cnm geçmişte bir ara yazışmıştık sanırım..şahin beye gitmekle çok doğru karar vermişsin..şahin bey işinin uzmanı bir dr..
günaydın kızlarrrrrrrrr..
yarın allah izin verirse trasnferim var...
ne olur benim için bol bol dua edin bebişim sıkı sıkı tutunsun..
allahım hepinizin yüzünü güldürsünn evlat sevgisiyle sınamasın hiçbirimizi...
bir süre bursada kalıcam haber veremeyebilirim..gelince görüşürüz...
sağol hayatım inşallahh...hayırlısıyla bebişim sıkı sıkı tutunsunda arkamdan hepiniz glin inşallahhh..
sağol canımmm allah razı olsunnnn...
canım ben kullandım preseedi hatta hamilede kaldım ama ne yazıkki kaybettim bebeğimi..
zaten benim 5 gebelik kaybım olduğu için tüpe yöneldik..
umarım sende işe yarar..
ben ebay diye yabancı bir siteden aldım dolar üzerine satılıyo işte türk parasıyla 45 filan denk geldi..daha uygun ürün aynı ürün hiç şüphen olmasın..sadece biliyosun türkiyeye gelince herşey pahalanıyo..eğer ingilizcen varsa yada google,de ceviri varsa üye olup alabilirsin..ben baya zorlanmıştım alırken...
umarım işe yara canım..
selammmm kızlarrr..
ben geldimm..
cumartesi transferim yapıldı..
1. kalite ve 1 embriyo transfer oldu..
aslında iki tane olması için ısrar ettim ama ne yazıkki yaşım ve yasalar gereği 1 tane dediler..
buluesu canım ne yazıkki pgt olmadı..
cünki pgt giricek kalitede 2 embriyo cıktı ancak 5 ve üzeri olması gerekiyomuş pgt girmesi için artık ne yapalım demekki dedik hayırlısı böyleymiş normal tüp uygulandı..
15 döllenmiş ama en iyi kalitede 2 tane vardı..işte öyle kızlarr..
allah izin verirse 25 mart test günüm rabbim o gün inşallah bana o mutluluğu yaşatır..
birazda ş.beye kırıldım..ilk gittiğimizde adam aklıllı konuştu bir daha nerdeyse yüzünü bile göremedik..
yumurta toplama işlemine ş.bey girdi ama tramsferi aylin hanım yaptı..ben aylin hanım yaptığı için kızmadım sonucta oda dr. zaten o gün ş.bey yokmuş..
ama ne bilim tüpten önce bizimle konuşmasını beklerdim yada sonrasında sonucta biz pgt yaptırıcaz diye oraya gitmiştik pgt olmadığı için normal tüp bebeğinde olabiliceğini anlatabilirdi..ne bilim yaaa ticarete dökülmüş artık bu iş biz yapalımda ne olursa olsun hesabı..
evet canım bir arayıp hayırlı olsun demesini bile beklerdim ama neyse...gamzelim hoşgeldin cnm...bende seni merak ediyordum...transferin hayırlı olsun canım...inşşş.. o güzel sonucunu alırsın ve bizlerde sevincine ortak oluruz....gamzelim evet ş.bey yoktu,ispanyadaydı...aklımada sen geldin...transferini acaba aylin hanımmı yaptı diye.dediğin gibi oda dr..değişen birşey olmaz ..aylin hanımda transferlere giriyor zaten....ama dediğin gibi sizinle teldende görüşebilirdi ş. bey..ama neyse sonucun güzel olsunda canım...kendine iyi bak..öpüyorum...
sağol filocumm allah razı olsun...inşallahh rabbim cuma günü yüzümü güldürür...gamzelim ve bluesuu nasılsınız...gamzelim cnm hdi hayrlı olsun en kısa zamanda hayrlı hberlerini alrz inş...evet ktılıyorum sana gamzelim bende olsam aynı şeyi düşünürdüm......şahin bey ne zaman geliyormuş ispanyadan haberiniz varmı....
canım dondurucak yumurta kalmamıştı sadece 1 tane 1. kalite embriyo olduğu için dondurulmadı..gerci bize sormadılar bile dondurmak istiyomusunuz diye..gamzelim dondurdunmu hiç yumurta...
gamzelim hoşgeldin arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. inşallah hayırlı ve mutlu haberlerini alırız.:80::79:Kendine ve yiğenimize iyi bak grş
evet canım bir arayıp hayırlı olsun demesini bile beklerdim ama neyse...
dediğin gibi sağlıklı tutunsunda bebişim gerisi önemli değil...
sağol filocumm allah razı olsun...inşallahh rabbim cuma günü yüzümü güldürür...
bu arada ş.bey ertesi günü gelmişti eşim görüşmeye gitti ama yumurta toplama işleminde olduğu için görüşemedi..hemşiresine söylemiş iğneleri.
canım dondurucak yumurta kalmamıştı sadece 1 tane 1. kalite embriyo olduğu için dondurulmadı..gerci bize sormadılar bile dondurmak istiyomusunuz diye..
hoşbuldum canımmm cok sağol hayatım inşallahhh inşallah...
yeğenine iyi bakıyorum umarım sıkı sıkı tutunurr...
evet canım galiba cok hasas olduğum için ince düşünüyorum..boşver arkadaşım,senin tedavin ilgili aklında bi soru işareti olmasın da..artık özeller de bile ilgi bu kadar..ekip işi diyolar,çoğu hoca böle çalışıyo,yüzünü 1-2 defa görüyosun..belki kötü niyetli bi davranış ta olmayabilir hem,senin de dediğin gibi adam yokmuş transfer sırasında..inşallah tutunur da gerisi teferruat,biz kadınlar biraz da duygusalız ya,böyle incelikler bekliyebiliyoruz:)oysaki artık parayla bile düdük çalmak zor:))hayırlısı olsun hakkında inşallah..
sağol canım allah razı olsunnn...gamzelikız; hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın şimdi bu dönemi huzurlu sakin geçirmeye bak seni olumsuz etkileyecek bütün düşüncelerden uzaklaş bebeğin şuan seninle ve inşallah anneisini hiç bırakmaz.
slm hanımlar en son girdiğimde size test sonucumun pozitif olduğunu yazdım herşey yolunda gidiyordu aslında ama malesef bebeğimi düşürdüm kısmet değilmiş yapacak bişey yok ...acaba 2. tüpü denemek için ne kadar beklememiz gerekiyor bilen var mı...bu arada gamzelim inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım lütfen sürekli dinlen benim idrar testlerimde 7. günden itibaren çift çizgi çıkmıştı sen hiç test yaptın mı inş. pozitif sonucunu alırsın... ezine 77 sen demi ezine de yaşıyorsun bende ezinedeyim tedaviye ne zaman başlıyorsun şimdiden hayırlı olsun diyelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?