Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım agrın olursa da hiç kafana takma çünkü hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyor benimde çok ağrım oldu müthiş derece de belim ağrıdı kesin adet olucam diye çok moralimi bozdum bazende kasıklarım ağrıyodu karnım çok şişti ve bacaklarım ağrıyodu özelliklede sol kasığıma kramp giriyordu ve göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu yani aynı adet olucakmışsın gibi oluyor inş. sonuç pozitif olur canım benim değerim de çok iyi çıkmıştı 2 gün sonra testi yenilemiştim ve katlaması da iyi gidiyordu 10 gün sonra bebeği görmek umuduyla gittim ve ultrasonda görülmedi doktor daha küçük o yüzden görünmemiş olabilir dedi ve tekrar test yapıp değerine bakalım dedi test sonucum ilk gün yaptırdığım sonuçtan bile düşük çıktı çok üzüldüm şahin beyi aradım ve düşük yapıyorsun dedi ilaçları kes dedi 3 gün sonra da edet oldum zaten nasipte ne varsa o oluyo malesef bizim kaderimizde de bunu yaşamak varmış sana tavsiyem bütün kötü düşünceleri çıkar aklından ve sürekli dinlen test sonucun pozitif çıkarsa da istirahat etmete devam et canım...rabbim inş.hakkında güzel yazılar yazmıştır....

haklısın canım cok düşünmemek lazım sonucta adet ve hamilelik belirtisi aynı..
neyse takılmıyorum artık son 5 gün inşallah allahım pozitifi görmeyi nasip etsin..
senin içinde cok üzüldüm ama böylesi hayırlıymış demekten başka bişey gelmiyor elden..
inşallah tekrar hamile kaldığında rabbim sağ salim kucaklamanı nasip etsin..
evdeyim canım dinleniyorum eşimde izinli sağolsun ilgileniyo yemekleri felan o yapıyo..
aminnnnnn inşallah canımm allahım yüzümüzü güldürsün..

gamzelim tedavin hayirli olsun Canim,allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende yarin icin randevu aldim.20 ocakta kurtaj olmustum tekrar denemeye karar verdim bakalim hayirlisi insallah. Rabbim bu yolda ugrasan tum arkadaslarin yardimcisi olsun insallah.

ben ezinede çalışyorum nil82..ne tesadüf burda buluşmak di mi?sen de şahin beyde mi yaptırmıştın tedavini..bu arada büyük geçmiş olsun ve hayırlısı olsun..ben mayısta başlıycam kısmetse..

ben ezinede çalışyorum nil82..ne tesadüf burda buluşmak di mi?sen de şahin beyde mi yaptırmıştın tedavini..bu arada büyük geçmiş olsun ve hayırlısı olsun..ben mayısta başlıycam kısmetse..
bizde bu yıl geldik canım ezineye eşim memur evt bende şahin beye yaptırdım ilk denememdi belki mayıs ayında tekrar deneriz bizde

canım inşallah bu defa herşey daha güzel olucak dualarımız seninle

canım sağol allah razı olsunn inşallahhhh aminnn...
sanada gecmiş olsunn..şimdiden tedavinde hayırlı olsunn...inşallah herşey yolunda gider..
peki kürtajın tüp bebekmiydi sorun neydi..
heralde gitmişsindir randevuya ne zaman başlıyosun kesin bize bilgi ver..

Evet canım tup bebektı kromozom bozuklugu varmıs 6
haftalıkken dustu,esımle bende genetık tarama yaptırdık esımde 9.kromozomda bıseyler cıktı.nısanda baslıcaz hayırlısıyla ınsallah pgt yaparız dedı sahın bey ama ben endo hastasıyım yumurtalarım buna olanak saglarmı bılemıyoruz.

anladım canımmm...
benimde 3. bebeğimde kromozon bozukluğu vardı ve toplamda 5 kayıbım oldu..
genetik ve kromozonda bir sorun cıkmadı..
ama ş.bey bebekten kaynaklı bir sorun olabilir pgt yaparız dedi..
ama malesefki pgt giricek kalitede 2 ebriyo vardı..ancak 5 ve üzeri olması gerekiyomuşş..
düşün 41 tane yumurtam toplandı sadece 2 tanesi 1 kaliteydi..
ama bizde kromozon sorunu olmadığı için normal tüp bebek uygulandı inşallahh önce pozitifi sonrada sağlıklı bir hamilelik nasip eder rabbim...

allahım inş. başlayacağın tedavide hayırlı sonuclar almayı nasip etsinn canım dualarımdasın..

evetttttttt kızlarrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin....
cok şükür değerimiz 165.66 cıktı..
ş.beyle görüştük değerimiz iyi dedi tebrik etti kullanıcamız ilaçları söyledi..
işte böyle kızlarrrrrr.....
cok mutluyuzz rabbim bu defa inşallah sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
darısı bütün arkadaşlarıma dualarımdasınız...

canım çok sevindim darısı başımıza inşallah rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri gösterir hayırlısıyla.bu çok güzel bi haber mutluluğun daim olsun inşallah.beni duandan eksik etme hamilelerin duaları kabul olurmuş.

cnm gözünn aydınnnnn inanıyordum senden böyle haber alacğıma.......çok sevndim.......cnm banada dua et olurmu.....

tebrikler,Allah hayırlısı ile tamamına da erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…