- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.201
canım agrın olursa da hiç kafana takma çünkü hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyor benimde çok ağrım oldu müthiş derece de belim ağrıdı kesin adet olucam diye çok moralimi bozdum bazende kasıklarım ağrıyodu karnım çok şişti ve bacaklarım ağrıyodu özelliklede sol kasığıma kramp giriyordu ve göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu yani aynı adet olucakmışsın gibi oluyor inş. sonuç pozitif olur canım benim değerim de çok iyi çıkmıştı 2 gün sonra testi yenilemiştim ve katlaması da iyi gidiyordu 10 gün sonra bebeği görmek umuduyla gittim ve ultrasonda görülmedi doktor daha küçük o yüzden görünmemiş olabilir dedi ve tekrar test yapıp değerine bakalım dedi test sonucum ilk gün yaptırdığım sonuçtan bile düşük çıktı çok üzüldüm şahin beyi aradım ve düşük yapıyorsun dedi ilaçları kes dedi 3 gün sonra da edet oldum zaten nasipte ne varsa o oluyo malesef bizim kaderimizde de bunu yaşamak varmış sana tavsiyem bütün kötü düşünceleri çıkar aklından ve sürekli dinlen test sonucun pozitif çıkarsa da istirahat etmete devam et canım...rabbim inş.hakkında güzel yazılar yazmıştır....
slm hanımlar en son girdiğimde size test sonucumun pozitif olduğunu yazdım herşey yolunda gidiyordu aslında ama malesef bebeğimi düşürdüm kısmet değilmiş yapacak bişey yok ...acaba 2. tüpü denemek için ne kadar beklememiz gerekiyor bilen var mı...bu arada gamzelim inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım lütfen sürekli dinlen benim idrar testlerimde 7. günden itibaren çift çizgi çıkmıştı sen hiç test yaptın mı inş. pozitif sonucunu alırsın... ezine 77 sen demi ezine de yaşıyorsun bende ezinedeyim tedaviye ne zaman başlıyorsun şimdiden hayırlı olsun diyelim....
bizde bu yıl geldik canım ezineye eşim memur evt bende şahin beye yaptırdım ilk denememdi belki mayıs ayında tekrar deneriz bizdeben ezinede çalışyorum nil82..ne tesadüf burda buluşmak di mi?sen de şahin beyde mi yaptırmıştın tedavini..bu arada büyük geçmiş olsun ve hayırlısı olsun..ben mayısta başlıycam kısmetse..
gamzelim tedavin hayirli olsun Canim,allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende yarin icin randevu aldim.20 ocakta kurtaj olmustum tekrar denemeye karar verdim bakalim hayirlisi insallah. Rabbim bu yolda ugrasan tum arkadaslarin yardimcisi olsun insallah.
gamzelim tedavin hayirli olsun Canim,allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende yarin icin randevu aldim.20 ocakta kurtaj olmustum tekrar denemeye karar verdim bakalim hayirlisi insallah. Rabbim bu yolda ugrasan tum arkadaslarin yardimcisi olsun insallah.
Evet canım tup bebektı kromozom bozuklugu varmıs 6canım sağol allah razı olsunn inşallahhhh aminnn...
sanada gecmiş olsunn..şimdiden tedavinde hayırlı olsunn...inşallah herşey yolunda gider..
peki kürtajın tüp bebekmiydi sorun neydi..
heralde gitmişsindir randevuya ne zaman başlıyosun kesin bize bilgi ver..
Sagol canım dualarınızı eksık etmeyın ınsallah bu kez olacak allhın ıznıyle..senın nasıl gıdıyo bebısın ıyımı?canım inşallah bu defa herşey daha güzel olucak dualarımız seninle
Evet canım tup bebektı kromozom bozuklugu varmıs 6
haftalıkken dustu,esımle bende genetık tarama yaptırdık esımde 9.kromozomda bıseyler cıktı.nısanda baslıcaz hayırlısıyla ınsallah pgt yaparız dedı sahın bey ama ben endo hastasıyım yumurtalarım buna olanak saglarmı bılemıyoruz.
gamzeliiimmm.....canım yarın güzel haberlerini bekliyoruuuummmmm......
evetttttttt kızlarrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin....
cok şükür değerimiz 165.66 cıktı..
ş.beyle görüştük değerimiz iyi dedi tebrik etti kullanıcamız ilaçları söyledi..
işte böyle kızlarrrrrr.....
cok mutluyuzz rabbim bu defa inşallah sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
darısı bütün arkadaşlarıma dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?