Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ben de Şahin Bey'in hastasıyım.Uzun süredir sizin mesajlarınızı okuyorum.Sizden bilgi almaya çalışıyorum.Kısmet ise çarşamba yumurtalarım toplanacak.

canıııım bluecum şimdi transfere gidiyor... dualarımız seninle canım benim. :Saruboceq:

ayyy hadi bakalım annelerimiz çoğalıyor allahın izniyle.

samurum bluecum inşallah bebekler güzel güzel tutunurlar ikinize de bırakmazlar hiç

arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?

Ben de Şahin Bey'in hastasıyım.Uzun süredir sizin mesajlarınızı okuyorum.Sizden bilgi almaya çalışıyorum.Kısmet ise çarşamba yumurtalarım toplanacak.

hosgeldin dilkalman... hayırlı olsun tedavin. inşallah toplama işleminde transferinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun... a.s.

Teşekkür ederim momi.İnşallah hepimizin istekleri hayırlısıyla gerçekleşir ve yavrularımıza kavuşuruz.

kızlar transferim yarın saat 9.30 da.....benim için dua edin.......:1hug:
canım benim hayırlısıyla olmuştur transfer inş tatlım sıkıca tutunsunlar bebişlerin göbişine inş:Saruboceq:
arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?
hoşgeldin cnma.s.
hayırlısıyla yarında sana dualar ederiz canım:Saruboceq:

canım nasılsın:1hug:

bak yine cevap yazmadan kayboldu ortadan.... pinkiiiim niye aramıyorsun ki doktoru merak ediyorum canım benim.... ilacın bitince ara demedi mi sana???

canım ortadan kayboldum evet resim yapıyorumda yağlıboya
resim bölümünde var yaptığım yağlıboyalar bak istersen

kızlar ben geldim....transferim hayırlısıyla oldu.......şu ana kadar evde yattım,dinlendim......kalkıp size haber vermek istedim......ama tabiiki annem başımda.......maalesef kalkamadım......şimdi fırsatını buldum.....:1hug:

bluesuu merhaba arkadaşım.ınşallah senin transferinde hayırlı olsun.Dua ediyorum transferin sana mutluluk ile beraber bebeğini(yada bebeklerini)getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…