Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

teşekkür ederim canımmmm...aminnn...
darsı size inşallahh bütün evlat isteyenler hep dualarımda..

cnm gözünn aydınnnnn inanıyordum senden böyle haber alacğıma.......çok sevndim.......cnm banada dua et olurmu.....
sağol canımm tabiki dua ederim ne demekk...darısı sana ve bütün siteyenlere...
gamzeli ne gibi belirtilerin var cnm....
canım öyle bariz bir belirtim yoktu..saece göğüslerim büyüdü ve acımıyodu onun dışında aynı adet belirtisi vardı...
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn aminnnnn inşallahhh...
tebrikler,Allah hayırlısı ile tamamına da erdirsin inşallah..
inşallah canım darısı sizeee en kısa zamanda..
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

sağol canım teşekkürler...

canım arkadaşım hayırlı olsun çok sevindim Yüce rabbim sğlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Allahım hayırlı evlat etsin .yiğenime iyi bakmaya devam et ...ALLAHIM herkese nasip etsin

arkadaşlar bir müjdede benden ...evet bende hamileyim YÜCE RABBİM 6 yıldan okadar tedaviden sonra kendiliğinden bebişimi bana verdi...ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ NASİP ETSİN...bugünleri gördüğüme inanmakta zorlanıyorum hepimizin hayali gercek olsun... YÜCE RABBİM kucağımıza almamızı nasip etsin

burcum uzun zaman sonra yeni girdim okadar mutlu oldumki müjdeni duyunca allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim tebrik ederim canım arkadaşım bana çok moral oldun bende ayın 20 sinde adet olucaktım ama henüz 6 gün geçti adet olmadım inşallah bende müjdemi veririm süperrrrrr çok ama çok sevindimmmmm.

Son düzenleme:

canım arkadaşım ALLAHIN izniyle senin haberini de alırız inşallah..herkese ve özellikle senin için o kadar dua ediyorum ki hala hayal gibi YÜCE RABBİM BENİM HİSSETTİĞİM SEVİNCİ SANADA TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN KOCAMAN ÖPÜYORUM ARKADAŞIM:81::80:

Merhaba iyi akşamlar sorum için burası uygun değil ama biraz bakındım forumda ama uygun bir yer bulamadı.:97:

aranızda tüp bebekte negatif sonuç alıp 50 gün adet görmeyen varmı ?
(doktora gittim herşey normal gebelik yok)

evet ohooo okadar çok varki arkadaşım bak burayı ziyaret et sorularına cevap bulabilirsin seninle aynı sorunları yaşayan çok kişi var sanırım bitaneside ben 35 gündür adet olamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...emesi-sonrasinda-adet-duzeni-bozulan-var.html

aminnnnnnnnnnn inşallahhhhh allah razı olsun ama kendine çok dikkat et ne olur gece nöbetlerin sık oluyor sanırım inşallah allahın izniyle rabbim yardımcın olacak bende senin için bebişin için hep duada olucam buarada sizdeki sorun erkek infertilitesi miydi burcum .

süperr ya...................tebrik ederimmm cnm............darısı bizee............

cnm bnmde 20 snde adet olmam lazımdı hala olamadım...kist var diye şüphe ediyorum..pazartesi doktora gidicem bakalım ne çıkacak.......

burcuh ve gamzeli..her ikinizide tebrik ediyorum..inanın çok sevindim..her hamile haberinde tüylerim diken diken..allah diğer arkadaşlarımızında bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh..

Son düzenleme:
burcuh ve gamzeli..her ikinizide tebrik ediyorum..inanın çok sevindim..her hamile haberinde tüylerim diken diken..allah diğer arkadaşlarımızında bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh..

teşekkür ederim arkadaşım Yüce Rabbim herkeze nasip etsin...bizlerde sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin

canım arkadaşım hayırlı olsun çok sevindim Yüce rabbim sğlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Allahım hayırlı evlat etsin .yiğenime iyi bakmaya devam et ...ALLAHIM herkese nasip etsin
teşekkü ederim canımmmm cok sağolll...bakıyorum sen merak etme...aminnnnn...
canımmm buu cok güzel bir haberrrrr tebrik ederimmmm rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsinnn...aminn inşallahhhhhh...
canımm 6 gün gecmiş hiç test yaptınmııı...hadi inşallah sendende güzel haberler alalım merakta bırakma yaz...
cnm bnmde 20 snde adet olmam lazımdı hala olamadım...kist var diye şüphe ediyorum..pazartesi doktora gidicem bakalım ne çıkacak.......
ayyy 20 adet olucaktın olmadınn test yaptınmı hayatımm....
allah razı olsunnn canım cok sağol...aminnnnn allahım isteyen herkeze nasip etsin..
teşekkür ederim arkadaşım Yüce Rabbim herkeze nasip etsin...bizlerde sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin

aminnnn canım inşallahhh sağlıklı bir 9 ay gecrimek nasip olsunnn...

gamzelim çok çok ama çok tebrikederim inşallah hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eder çok mutlu oldum o yaşadıkların bu mutluluk haberiyle son buldu tebrikederim buarada yazmışsın test yaptınmı diye malesef yapmadım bugün yapacaktım test aldım eve geldim ve adet oldum sanırım tüp bebek denememde kullanılan ilaçlardan dolayı gecikme yaşadım zaten bizimki normal yolla imkansız ya hani olur piyango bize de vurur diye insan umudunu hiç yitirmiyo inşallah hakkımızda hayırlısı olur tekrar tebrikederim

aklına kötü şeyler getirme arkadaşım vallahi kadın olmakta çok zor yaşadıklarımızda inşallah bişi yoktur ben test yapamadan regli oldum 10 gün rötarlı ilaçların etkisindeyim sanırım bu bi kaç ay böle düzensizlikler yaşarım hakkımızda herşeyin hayırlısı öpüyorum.

gamzelikız, burcuh tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin tüm istiyenlerede nasip etsin.

teşekkürler canım allah razı olsunnn inşallahhh bundan sonrada hayırlı sağlıklı 8 ay gecrimek nasip olur...
canım benim imkansız diye bişey yokk burda nelerini gördük kac tüp denemiş olmamış sonrasında normal hamile kalann inşallahh o piyango birgün sanada vurur...
hakkında hayırlısı canımm rabbim en kısa zamana sanada yaşatsın inşallah...
peki tekrardan ne zaman düşünüyosunn tüp bebeği...

gamzelikız, burcuh tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin tüm istiyenlerede nasip etsin.
cok sağol canımmmm aminnnnn inşallahhh şuanda tek duam sağlıklı hamilelik ve sağlıklı kucaklayabilmek..
kızlar tüp bebek tedavi ücreti nekadar bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ben yani yaptırdım cok şükür allahım izniyle tuttu darısı sizlere...
tüp bebek 4250 tl
ilaçlar 1050 tl
allah gönlüne göre versin inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…