- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.221
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallahevetttttttt kızlarrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin....
cok şükür değerimiz 165.66 cıktı..
ş.beyle görüştük değerimiz iyi dedi tebrik etti kullanıcamız ilaçları söyledi..
işte böyle kızlarrrrrr.....
cok mutluyuzz rabbim bu defa inşallah sağlıklı kucaklamayı nasip etsin...
darısı bütün arkadaşlarıma dualarımdasınız...
teşekkür ederim canımmmm...aminnn...canım çok sevindim darısı başımıza inşallah rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri gösterir hayırlısıyla.bu çok güzel bi haber mutluluğun daim olsun inşallah.beni duandan eksik etme hamilelerin duaları kabul olurmuş.
sağol canımm tabiki dua ederim ne demekk...darısı sana ve bütün siteyenlere...cnm gözünn aydınnnnninanıyordum senden böyle haber alacğıma.......çok sevndim.......cnm banada dua et olurmu.....
canım öyle bariz bir belirtim yoktu..saece göğüslerim büyüdü ve acımıyodu onun dışında aynı adet belirtisi vardı...gamzeli ne gibi belirtilerin var cnm....
aminn aminnnnn inşallahhh...arkadaşım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
inşallah canım darısı sizeee en kısa zamanda..tebrikler,Allah hayırlısı ile tamamına da erdirsin inşallah..
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
canım arkadaşım hayırlı olsun çok sevindim Yüce rabbim sğlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Allahım hayırlı evlat etsin .yiğenime iyi bakmaya devam et ...ALLAHIM herkese nasip etsinevetttttttt kızlarrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar bir müjdede benden ...evet bende hamileyim YÜCE RABBİM 6 yıldan okadar tedaviden sonra kendiliğinden bebişimi bana verdi...ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ NASİP ETSİN...bugünleri gördüğüme inanmakta zorlanıyorum hepimizin hayali gercek olsun... YÜCE RABBİM kucağımıza almamızı nasip etsin
burcum uzun zaman sonra yeni girdim okadar mutlu oldumki müjdeni duyunca allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim tebrik ederim canım arkadaşım bana çok moral oldun bende ayın 20 sinde adet olucaktım ama henüz 6 gün geçti adet olmadım inşallah bende müjdemi veririm süperrrrrr çok ama çok sevindimmmmm.
evet ohooo okadar çok varki arkadaşım bak burayı ziyaret et sorularına cevap bulabilirsin seninle aynı sorunları yaşayan çok kişi var sanırım bitaneside ben 35 gündür adet olamadımMerhaba iyi akşamlar sorum için burası uygun değil ama biraz bakındım forumda ama uygun bir yer bulamadı.:97:
aranızda tüp bebekte negatif sonuç alıp 50 gün adet görmeyen varmı ?
(doktora gittim herşey normal gebelik yok)
aminnnnnnnnnnn inşallahhhhh allah razı olsun ama kendine çok dikkat et ne olur gece nöbetlerin sık oluyor sanırım inşallah allahın izniyle rabbim yardımcın olacak bende senin için bebişin için hep duada olucam buarada sizdeki sorun erkek infertilitesi miydi burcum .canım arkadaşım ALLAHIN izniyle senin haberini de alırız inşallah..herkese ve özellikle senin için o kadar dua ediyorum ki hala hayal gibi YÜCE RABBİM BENİM HİSSETTİĞİM SEVİNCİ SANADA TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN KOCAMAN ÖPÜYORUM ARKADAŞIM:81::80:
süperr ya...................tebrik ederimmm cnm............darısı bizee............arkadaşlar bir müjdede benden ...evet bende hamileyim YÜCE RABBİM 6 yıldan okadar tedaviden sonra kendiliğinden bebişimi bana verdi...ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ NASİP ETSİN...bugünleri gördüğüme inanmakta zorlanıyorum hepimizin hayali gercek olsun... YÜCE RABBİM kucağımıza almamızı nasip etsin
burcum uzun zaman sonra yeni girdim okadar mutlu oldumki müjdeni duyunca allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim tebrik ederim canım arkadaşım bana çok moral oldun bende ayın 20 sinde adet olucaktım ama henüz 6 gün geçti adet olmadım inşallah bende müjdemi veririm süperrrrrr çok ama çok sevindimmmmm.
evet ohooo okadar çok varki arkadaşım bak burayı ziyaret et sorularına cevap bulabilirsin seninle aynı sorunları yaşayan çok kişi var sanırım bitaneside ben 35 gündür adet olamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...emesi-sonrasinda-adet-duzeni-bozulan-var.html
burcuh ve gamzeli..her ikinizide tebrik ediyorum..inanın çok sevindim..her hamile haberinde tüylerim diken diken..allah diğer arkadaşlarımızında bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh..
teşekkü ederim canımmmm cok sağolll...bakıyorum sen merak etme...aminnnnn...canım arkadaşım hayırlı olsun çok sevindim Yüce rabbim sğlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Allahım hayırlı evlat etsin .yiğenime iyi bakmaya devam et ...ALLAHIM herkese nasip etsin
canımmm buu cok güzel bir haberrrrr tebrik ederimmmm rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsinnn...aminn inşallahhhhhh...arkadaşlar bir müjdede benden ...evet bende hamileyim YÜCE RABBİM 6 yıldan okadar tedaviden sonra kendiliğinden bebişimi bana verdi...ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ NASİP ETSİN...bugünleri gördüğüme inanmakta zorlanıyorum hepimizin hayali gercek olsun... YÜCE RABBİM kucağımıza almamızı nasip etsin
canımm 6 gün gecmiş hiç test yaptınmııı...hadi inşallah sendende güzel haberler alalım merakta bırakma yaz...burcum uzun zaman sonra yeni girdim okadar mutlu oldumki müjdeni duyunca allah sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin çok ama çok sevindim tebrik ederim canım arkadaşım bana çok moral oldun bende ayın 20 sinde adet olucaktım ama henüz 6 gün geçti adet olmadım inşallah bende müjdemi veririm süperrrrrr çok ama çok sevindimmmmm.
ayyy 20 adet olucaktın olmadınn test yaptınmı hayatımm....cnm bnmde 20 snde adet olmam lazımdı hala olamadım...kist var diye şüphe ediyorum..pazartesi doktora gidicem bakalım ne çıkacak.......
allah razı olsunnn canım cok sağol...aminnnnn allahım isteyen herkeze nasip etsin..burcuh ve gamzeli..her ikinizide tebrik ediyorum..inanın çok sevindim..her hamile haberinde tüylerim diken diken..allah diğer arkadaşlarımızında bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh..
teşekkür ederim arkadaşım Yüce Rabbim herkeze nasip etsin...bizlerde sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin
evetttttttt kızlarrrrrrrrrrrrr
aklına kötü şeyler getirme arkadaşım vallahi kadın olmakta çok zor yaşadıklarımızda inşallah bişi yoktur ben test yapamadan regli oldum 10 gün rötarlı ilaçların etkisindeyim sanırım bu bi kaç ay böle düzensizlikler yaşarım hakkımızda herşeyin hayırlısı öpüyorum.cnm bnmde 20 snde adet olmam lazımdı hala olamadım...kist var diye şüphe ediyorum..pazartesi doktora gidicem bakalım ne çıkacak.......
teşekkürler canım allah razı olsunnn inşallahhh bundan sonrada hayırlı sağlıklı 8 ay gecrimek nasip olur...gamzelim çok çok ama çok tebrikederim inşallah hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eder çok mutlu oldum o yaşadıkların bu mutluluk haberiyle son buldu tebrikederim buarada yazmışsın test yaptınmı diye malesef yapmadım bugün yapacaktım test aldım eve geldim ve adet oldum sanırım tüp bebek denememde kullanılan ilaçlardan dolayı gecikme yaşadım zaten bizimki normal yolla imkansız ya hani olur piyango bize de vurur diye insan umudunu hiç yitirmiyo inşallah hakkımızda hayırlısı olur tekrar tebrikederim
cok sağol canımmmm aminnnnn inşallahhh şuanda tek duam sağlıklı hamilelik ve sağlıklı kucaklayabilmek..gamzelikız, burcuh tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin tüm istiyenlerede nasip etsin.
kızlar tüp bebek tedavi ücreti nekadar bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?