- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.241
gamzelikız, burcuh tebrik ederim kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin tüm istiyenlerede nasip etsin.
gamzeli...nasıl gidiyor cnm hamilelik...kese için ne zaman gidicen dr.a?
arkadaşlar bir müjdede benden ...evet bende hamileyim YÜCE RABBİM 6 yıldan okadar tedaviden sonra kendiliğinden bebişimi bana verdi...ALLAH HERKESE BEBİŞİNİ NASİP ETSİN...bugünleri gördüğüme inanmakta zorlanıyorum hepimizin hayali gercek olsun... YÜCE RABBİM kucağımıza almamızı nasip etsin
bluee...özledim seniiiii...
canım ş.beyle tlf görüştük test gününden sonra 12. gün gel demişti bizde çanakkaledeyiz deyince orda bir dr. söyledi 1 hafta sonra çarşamba ona gidicez...gamzeli...nasıl gidiyor cnm hamilelik...kese için ne zaman gidicen dr.a?
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum ve ilk kez yazıyorum bende şahin beyin hastasıyım benimde tüp bebek denemem oldu ama kalp atışları alınamadı diye kürtaj oldum yine yaptırmayı düşünüyorum sizinde müjdeli haberlerinizi duyunca cok ümitleniyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
canım ş.beyle tlf görüştük test gününden sonra 12. gün gel demişti bizde çanakkaledeyiz deyince orda bir dr. söyledi 1 hafta sonra çarşamba ona gidicez...
ama burdaki dr. kan değerimi hesaplayarak cumaya gel keseyi görürüz dedi bakalım artık hayırlısı inşallahh herşey sağlıklı ilerler...
canım hoşgeldin aramıza..cok gecmiş olsunn rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhh...tekrar hamile kaldığında sağlıklı bir 9 ay dilerim...
tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyde tedavi olan arkadaşlar imsı ve metobolomix kullanılmaya bu ay mı başlanıldı birde herkese uygulanıyormu bana cvp verirmisiniz
tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyde tedavi olan arkadaşlar imsı ve metobolomix kullanılmaya bu ay mı başlanıldı birde herkese uygulanıyormu bana cvp verirmisiniz
burcu....msj ını görmemişim...ayyyy ne güzel yaaaa....tebrikler....Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...banada böyle bir süpriz yapsın......
canım ş.beyle tlf görüştük test gününden sonra 12. gün gel demişti bizde çanakkaledeyiz deyince orda bir dr. söyledi 1 hafta sonra çarşamba ona gidicez...
ama burdaki dr. kan değerimi hesaplayarak cumaya gel keseyi görürüz dedi bakalım artık hayırlısı inşallahh herşey sağlıklı ilerler...
canım hoşgeldin aramıza..cok gecmiş olsunn rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhh...tekrar hamile kaldığında sağlıklı bir 9 ay dilerim...
slm...son denemede bende imsıyı istemiştim..ama ş.bey gerek yok size deyip geçiştirdi..o zaman yapılmadığı düşüncesine kapılmıştım orda...ama duyumlarıma göre yeni başlamış yapılmaya bu uygulamalar acıbadem bursada.....arayıp kendisini sorabilirsin cepten..zaten hastasıymışsın....sizde erkek faktörümü var sorun?
bizimki sebepsiz infertilite ikimizdede problem yok deniyo o yüzden imsı ve metobolomix istiyorum erken düşüğü önlüyormuş bu sistem belki bu defa güzel sonuçlar alırız
merhaba arkadaşım benimde sebebsiz infertiliteydi 6 yıl boyunca uygulanmayan tedavi yapılmadık işlem kalmadı..şubat ayında tüp bebek işlemim negatif olunca aynı senin gibi sorun bulmaya yöneldim..yumurta normal sperm normal.döllenen yumurta kalitesi normal.uterus normal ...Peki bukadar normallerin içinde sorun neydi...bence sorun döllenmiş yumurtanın uterusa tutunmasındaydı..uterusdaki kan damarları yumurtayı yeterince bağlayamadığı içindi...dr.şahin beye sormadan coraspin tb,bemix c tb,folikasit tb başladım..sonuç olarak bir ay sonra hamileyim...Tabii sonuçta Yüce Rabbim verdi...bunu hemen yazmadım çünki doğruluk payını burdaki dr yeni konuştum akıllıca dedi... şuan halen coraspin kullanmaya devam ediyorum...SEBEBSİZ İNFERTİLİTE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN TEDAVİYE BAŞLAMADAN 2 AY ÖNCE CORASPİN TB GÜNDE1,BEMİXCTBGÜNDE 1,FOLİKASİT TB.GÜNDE 3DEFA KULLANIP DENEYİN..HİÇBİR ZARARI YOK YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BEBİŞLERİMİZLE DOLDURSUN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNkızlar bişey daha sormak istiyorum benim birinci tüp bebek denemem pozitifti kalp atısı alınamadı diye kürtaj oldugumu yazmıstım doktor bizden kromozom testi yaptırmamızı istedi sonuç 46xx şahin bey düşügün sebepsiz oluğunu söyledi benim kanımda pıhtılasma varsa bu testte cıkarmıydı aklımı kurcalıyor birde bizimki sebepsiz infertilite ya artık herseyden süpheleniyorum bu konudada bilgi sahibi değilim billgi sahibi olan arkadaslar bana cvp verebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?