Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

burcu....msj ını görmemişim...ayyyy ne güzel yaaaa....tebrikler....Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...banada böyle bir süpriz yapsın......

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum ve ilk kez yazıyorum bende şahin beyin hastasıyım benimde tüp bebek denemem oldu ama kalp atışları alınamadı diye kürtaj oldum yine yaptırmayı düşünüyorum sizinde müjdeli haberlerinizi duyunca cok ümitleniyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

gamzeli...nasıl gidiyor cnm hamilelik...kese için ne zaman gidicen dr.a?
canım ş.beyle tlf görüştük test gününden sonra 12. gün gel demişti bizde çanakkaledeyiz deyince orda bir dr. söyledi 1 hafta sonra çarşamba ona gidicez...
ama burdaki dr. kan değerimi hesaplayarak cumaya gel keseyi görürüz dedi bakalım artık hayırlısı inşallahh herşey sağlıklı ilerler...

canım hoşgeldin aramıza..cok gecmiş olsunn rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhh...tekrar hamile kaldığında sağlıklı bir 9 ay dilerim...

çok sağol senide tebrik ederim ALLAH yavrunu kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına

tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyde tedavi olan arkadaşlar imsı ve metobolomix kullanılmaya bu ay mı başlanıldı birde herkese uygulanıyormu bana cvp verirmisiniz

tekrar tüp bebek yaptırmak istiyorum şahin beyde tedavi olan arkadaşlar imsı ve metobolomix kullanılmaya bu ay mı başlanıldı birde herkese uygulanıyormu bana cvp verirmisiniz

onlar ney canım umarım tedavin bu defa güzel sonuçlanır ben de ilk bebeğimi 16 haftalıkken kaybetmiştim. umarım bu defa kucağımıza alırız

slm...son denemede bende imsıyı istemiştim..ama ş.bey gerek yok size deyip geçiştirdi..o zaman yapılmadığı düşüncesine kapılmıştım orda...ama duyumlarıma göre yeni başlamış yapılmaya bu uygulamalar acıbadem bursada.....arayıp kendisini sorabilirsin cepten..zaten hastasıymışsın....sizde erkek faktörümü var sorun?

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyodum hamişler çogalmış hepinize hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsin.bluesu sen nasılsın cnm? mayıs ayında 2. denemeyi yaptıracagım bende yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun..

burcu....msj ını görmemişim...ayyyy ne güzel yaaaa....tebrikler....Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...banada böyle bir süpriz yapsın......

bluesuu canım mesajını yeni gördüm..çok teşekkür ederim.hep dua ediyorum Yüce Rabbim inşallah sizlerede nasip eder..hepimizin yüzünü güldürüp kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldurur inşallah............Yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun.Allahım emeklerimizi ve dualarımızı kabul etsin..

bizimki sebepsiz infertilite ikimizdede problem yok deniyo o yüzden imsı ve metobolomix istiyorum erken düşüğü önlüyormuş bu sistem belki bu defa güzel sonuçlar alırız

kimi önerdi dr olarak şahin bey gamzelikız?merak ettim..

bizimki sebepsiz infertilite ikimizdede problem yok deniyo o yüzden imsı ve metobolomix istiyorum erken düşüğü önlüyormuş bu sistem belki bu defa güzel sonuçlar alırız

ben de imsi ve metabolomiks istediğim için gidicem bursa ya..en önemli tercih sebebimiz bu orayı..umarım geçiştirmeye kalkmaz,yeni hastane aramak istemem:)zaten sebepsiz infertilite yeterince zor bi de dr la uyumsuzluk yaşamayalım:)

kızlar bişey daha sormak istiyorum benim birinci tüp bebek denemem pozitifti kalp atısı alınamadı diye kürtaj oldugumu yazmıstım doktor bizden kromozom testi yaptırmamızı istedi sonuç 46xx şahin bey düşügün sebepsiz oluğunu söyledi benim kanımda pıhtılasma varsa bu testte cıkarmıydı aklımı kurcalıyor birde bizimki sebepsiz infertilite ya artık herseyden süpheleniyorum bu konudada bilgi sahibi değilim billgi sahibi olan arkadaslar bana cvp verebilirmi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım benimde sebebsiz infertiliteydi 6 yıl boyunca uygulanmayan tedavi yapılmadık işlem kalmadı..şubat ayında tüp bebek işlemim negatif olunca aynı senin gibi sorun bulmaya yöneldim..yumurta normal sperm normal.döllenen yumurta kalitesi normal.uterus normal ...Peki bukadar normallerin içinde sorun neydi...bence sorun döllenmiş yumurtanın uterusa tutunmasındaydı..uterusdaki kan damarları yumurtayı yeterince bağlayamadığı içindi...dr.şahin beye sormadan coraspin tb,bemix c tb,folikasit tb başladım..sonuç olarak bir ay sonra hamileyim...Tabii sonuçta Yüce Rabbim verdi...bunu hemen yazmadım çünki doğruluk payını burdaki dr yeni konuştum akıllıca dedi... şuan halen coraspin kullanmaya devam ediyorum...SEBEBSİZ İNFERTİLİTE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN TEDAVİYE BAŞLAMADAN 2 AY ÖNCE CORASPİN TB GÜNDE1,BEMİXCTBGÜNDE 1,FOLİKASİT TB.GÜNDE 3DEFA KULLANIP DENEYİN..HİÇBİR ZARARI YOK YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BEBİŞLERİMİZLE DOLDURSUN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

selamm kızlarrr nasılsınızzz...burch canım ne yaptın gördünmü pıt pıtları...
kızlar bana gelince cuma günden beri kahve lekenmelerim başladı cok korktum ilk yaptırdığımız değer 165,di ve iki gün sonra 705 katlamıştı herşey normaldi sonrasında lekenmeler başlaynca baya korktum sürekli dinleniyorudm ve salı sabahı kalktımki ne görüm kanama başımdan aşağı kaynar su döküldü hemen dr. gittik..onun öncesinde cuma günü kesemizi görmüştük herşey normaldi...
salı gittik kanamaya baktı dr. kanamanın bahanesiyle pıt pıtlarıda gördük cok şükürki bebeğim canlanmış ve kalbi atmaya başlamış...
kanamanın sebebi bebeğe bağlı değil dedi dr. keseden cok uzak gecicektir korkma dedi stres yapma dedi hemen iğne verdi iğnemizi vurulduk cok şükirki bugün hiç ne lekenme ve kanama olmadı inşallahta olmaz....
ne olur dualarınızı esirgemeyin bebeğim sağlıklı büyüsün..
ş.beyi aradım sorunları söylicektimki yine yurt dışımndaymış ayşegül hanımla görüştüm gelince ben iletirim ş.beye dedi...

ezine canım ş.bey çanakkalede ya fatma çeliker yada çanakkale ünüversitesi mert göl,ü önerdi..bizde mert beye gitmeye karar verdik ama daha gidemedik..yola cıkarsak kanamam artar diye şimdilik burdaki dr. gidiyoruz ama mert beyede gidicem mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…