Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

burch ALLAH bebegini kucagına almayı nasip etsin bişey daha yazayım ben şahin beyden önce prof dr osman develioglu na gitmiştim bizim incelemelerimizi yaptıktan sonra acele etmeyin sizin durumunuzdaki hastaların %80 i 5-6 yıl içinde gebe kalıyor demişti belkide sende bu gruptasındır bizlerinde olsunda artık herseye ragzıyız yeterki Rabbim saglıklı evlatlar versin

ben de kullanıyim bari aspirin..gerçi benim pıhtılaşma panelime üniversitede bakıldı ,sorun yok ama..belli olmaz zararı yok mide rahatsızlığı ve kanama yıarttırma dışında nası olsa..adetim bitince başlıyayım en iyisi...1aylık kullanım ve tüpbebek sonucu mu hamilesin peki sen?

çok geçmiş olsun bu arada..bence de mert beye gitmelisin..burdaki dr derken kimi kastettin anlamadım..

Amin canım Yüce Rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun inşallah..coraspinin faydası olduğuna inaaıyorum.denemekte hiçbir sakınca yok mide rahatsızlığı olan arkadaşlar mide koruyucu tb kullanabilirler.Allah yardımcımız olsun...

burcu canım belki kullandıklarınında faydası olabilir ama bence tedaviden sonraki ay kalman benim hamile kalmama benziyor..o ilaçların etkisi birkaç ay sürüyo..bende geçen sene kasımda negatif tüp denemesinden sonraki aralık ayında kendiliğimden hamile kalmıştım..ben tedavinin etkisinin devamına vede tüp bebek tedavisinden sonra bende bi rahatlama oldu..yani negatifti sonucum ama sonradan bi gevşeme oldu..yani o tedavi stresinden kutulmanın verdiği bi rahatlama sanırım..işte o ay kaldım bende hamile..ismim gülin...şahin beye bir sonraki gidişinizde selamımı söylerseniz sevinirim...

evet ezine tüp bebek sonucum negatif geldikten sonra başladım..şubat24 adet olmuştum 23 martta hamile olduğumu öğrendim..gamzelim henüz bebeği görmedik haftaya Allah nasip ederse dr görebiliriz dedi. Şuan rapor aldım dinleniyorum..kanaman olmuş arkadaşım üzüldüm sakın stres yapma Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR.EN GÜZEL DUA MÜSLÜMANIN MÜSLÜMAN KARDEŞE ETTİĞİ DUADIR..BİRBİRİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH ..HEPİNİZİ ÖPTÜM GRŞ

GÜLİN canım ben daha öncede tüp bebek yaptırmıştım ama 6yıldan beri ilkkez gebelik testini pozitifi gördüm .Vakti zamanı bu dönemmiş ama coraspinin sebebsiz infertilitelerde tedavi amaçlı kullanıldığını daha sonraki araştırmalarımda okudum.belki bir aspirin derdimize derman olur.

çok sagol cnm bende kullanayım bir ay o zaman.tüp bebek için de bir ay sonra gidicem sahin bey yurt dısındaymıs aradım bakarsın bende hamile kalırım

Merhaba,

Ben ilk tüp bebek deneyimimi şahin bey ile yaşadım. Sonuç malesef negatif. Bence şahin beye gitmeden önce diğer tüp bebek merkezlerini araştır. Benim sonucum negatif olduğu için bunları yazmıyorum. Ama şimdiki aklım ve tecrübem olsaydı kesinlilekle şahin beye gitmezdim. (bu benim düşüncem) Şuan tüp bebekte 2.' yi deniyorum ve bugün transferden sonra 9. günüm. Eğer bu seferde olmaz ise yine 2. denemeyi yaptığım merkezde 3. deneyeceğim. (doktorumdan çok memnunum) Aklına takılan herhangi bir soru varsa yardımcı olmak isterim. Umarım isteyen herkes sağlıklı bebeklerini en kısa sürede kucaklarına alırlar.

Selam Bluesuu
Şuanki doktorum Bahçeci Kliniğinden Aytun Aktan. Daha öncede yazdığım gibi kendisinden çok memnunum. Sizin daha önce tüp bebek denedinizmi?

Şuanki doktorum Bahçeci Kliniğinden Aytun Aktan. Daha öncede yazdığım gibi kendisinden çok memnunum. Sizin daha önce tüp bebek denedinizmi?

slm kızlar hatırlarsanız aralık ayında ilk denemem yapılmıştı ve sonuç negatifti.şimdi mayıs veya haziran ayında 2. denemeyi yaptırmak istiyoruz.2. denemeyi yaptıracagımız adetin 2. günümü gitmem lazım şahin beye yoksa öncesinde tekrar görüşme yapmaya gitmelimiyim.nasıl başlıyoruz ikinci denemeye tahlil filan yapılıyomu yine?:

arkadaslar cikolta kisti olupta tup bebekte netıce alan varmı........ lutfen ilgili arkadaslar cvp versın bende tup bebek yaptırmak istiyorum şahin beye yardımcı olursanız coook sevinirımmmmm........

daha öncesinden gidip görüşmen daha iyi olur...

gamzeli geçmiş olsun canım...hemde gözünaydın ...maaşallah pıt pıtlarıda duymuşsun....şimdi nasılsın?iyisindir inşşş....

selme..... neden ş.beye gitmezdim dedin...açıklama yapabilirmisin....merak ettim doğrusu...

arkadaslar cikolta kisti olupta tup bebekte netıce alan varmı........ lutfen ilgili arkadaslar cvp versın bende tup bebek yaptırmak istiyorum şahin beye yardımcı olursanız coook sevinirımmmmm........

Canim bende cikolata kisti hastasiyim,acik ameliyatla 13cm lik No kistim alindi hatta dr lar hic bu kadar buyuk bi kist gormedik dediler.gectigimiz aralik ayindada ilk tup bebek tedavisi yapildi ve hamile kaldim,fakat 6haftalikken kalbi durdu 22.kromozom eksikligi varmis gelismi durmus.simdi bu ay ikinci denemeyi yapicaz ben sahin bey ve ekibinden cok memnunum tavsiye ederim.umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun.

Ben de aşılama ile hamile kalmıştım geçen yıl ilk aşılamamdı ilkinde tuttu. ancak 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğim 1 hafta geç gelişiyordu aşılama tarihinde göre.ondan sonra 3 defa daha denedik aşılma ile tekrar hamile kalamadım.artık dr um tüp bebeğe geçmemizi soyledi.

Biizmki sebepsiz infertiite...Ben ankara da maya da iyice kapsamlı bir araştıma yaptırmak ıstyorum ama eşim son çare ankaraya gıderız diyor.Bebeğin kalbi durması çok acı veren bir durum sana tutunmuşken içinden çekip almak zorunda kalıyorlar.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Hamıle kalıp da kucağa alamamak da çok zor arkadaşlar.
Şimdi bana araştırmadan tüp bebek yapsalarda hamıle kalsam yıne aynı şeyler yaşandıktan sonra mı araştıracaklar.Allah Kısmet etmıyorsa tamam demekten başka çare yok ama.Eğer bir sorun varsa bunun uzerıne gıtmemek de çok yıpratır ınsanı.2 düşükten sonra araştırlıyor dıye bılıyorum
Bursa'da acıbadem bu konuda etkılımı çok kararsızım.
mayada butunleşik tedavı uygulyorlarmış. yani soruna yöenelik araştırma ile tüp bbek yapıyorlar.
evliliğimizde 6 yıla yaklaştık 4 senedir istyoruz
Rahim ağzında fazla buyuk olmayan bır yara var bunca zamandıtedavi edilmedi doğum yapmamı bekliyorlar oyle tedavı olurmuşum ancak.
Tekrarlayan yanma problemlerim var.idrar yollarımdan çok tedavı oldum.
Adetlerim ağrılı,ilişki de ağrılı oluyor çok zman,endometriozisten şüpheleniyorum ben.
bugune kadar gıttıgım dr lar bunlarla alaklaı olmaddıgını ima ettiler..

Bursa da en ıyı ılgılı yenılıkerı takıp eden merkez neresi tavsiye edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…