- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.261
ben de kullanıyim bari aspirin..gerçi benim pıhtılaşma panelime üniversitede bakıldı ,sorun yok ama..belli olmaz zararı yok mide rahatsızlığı ve kanama yıarttırma dışında nası olsa..adetim bitince başlıyayım en iyisi...1aylık kullanım ve tüpbebek sonucu mu hamilesin peki sen?merhaba arkadaşım benimde sebebsiz infertiliteydi 6 yıl boyunca uygulanmayan tedavi yapılmadık işlem kalmadı..şubat ayında tüp bebek işlemim negatif olunca aynı senin gibi sorun bulmaya yöneldim..yumurta normal sperm normal.döllenen yumurta kalitesi normal.uterus normal ...Peki bukadar normallerin içinde sorun neydi...bence sorun döllenmiş yumurtanın uterusa tutunmasındaydı..uterusdaki kan damarları yumurtayı yeterince bağlayamadığı içindi...dr.şahin beye sormadan coraspin tb,bemix c tb,folikasit tb başladım..sonuç olarak bir ay sonra hamileyim...Tabii sonuçta Yüce Rabbim verdi...bunu hemen yazmadım çünki doğruluk payını burdaki dr yeni konuştum akıllıca dedi... şuan halen coraspin kullanmaya devam ediyorum...SEBEBSİZ İNFERTİLİTE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN TEDAVİYE BAŞLAMADAN 2 AY ÖNCE CORASPİN TB GÜNDE1,BEMİXCTBGÜNDE 1,FOLİKASİT TB.GÜNDE 3DEFA KULLANIP DENEYİN..HİÇBİR ZARARI YOK YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BEBİŞLERİMİZLE DOLDURSUN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
selamm kızlarrr nasılsınızzz...burch canım ne yaptın gördünmü pıt pıtları...
kızlar bana gelince cuma günden beri kahve lekenmelerim başladı cok korktum ilk yaptırdığımız değer 165,di ve iki gün sonra 705 katlamıştı herşey normaldi sonrasında lekenmeler başlaynca baya korktum sürekli dinleniyorudm ve salı sabahı kalktımki ne görüm kanama başımdan aşağı kaynar su döküldü hemen dr. gittik..onun öncesinde cuma günü kesemizi görmüştük herşey normaldi...
salı gittik kanamaya baktı dr. kanamanın bahanesiyle pıt pıtlarıda gördük cok şükürki bebeğim canlanmış ve kalbi atmaya başlamış...
kanamanın sebebi bebeğe bağlı değil dedi dr. keseden cok uzak gecicektir korkma dedi stres yapma dedi hemen iğne verdi iğnemizi vurulduk cok şükirki bugün hiç ne lekenme ve kanama olmadı inşallahta olmaz....
ne olur dualarınızı esirgemeyin bebeğim sağlıklı büyüsün..
ş.beyi aradım sorunları söylicektimki yine yurt dışımndaymış ayşegül hanımla görüştüm gelince ben iletirim ş.beye dedi...
ezine canım ş.bey çanakkalede ya fatma çeliker yada çanakkale ünüversitesi mert göl,ü önerdi..bizde mert beye gitmeye karar verdik ama daha gidemedik..yola cıkarsak kanamam artar diye şimdilik burdaki dr. gidiyoruz ama mert beyede gidicem mutlaka..
burch ALLAH bebegini kucagına almayı nasip etsin bişey daha yazayım ben şahin beyden önce prof dr osman develioglu na gitmiştim bizim incelemelerimizi yaptıktan sonra acele etmeyin sizin durumunuzdaki hastaların %80 i 5-6 yıl içinde gebe kalıyor demişti belkide sende bu gruptasındır bizlerinde olsunda artık herseye ragzıyız yeterki Rabbim saglıklı evlatlar versin
burcu canım belki kullandıklarınında faydası olabilir ama bence tedaviden sonraki ay kalman benim hamile kalmama benziyor..o ilaçların etkisi birkaç ay sürüyo..bende geçen sene kasımda negatif tüp denemesinden sonraki aralık ayında kendiliğimden hamile kalmıştım..ben tedavinin etkisinin devamına vede tüp bebek tedavisinden sonra bende bi rahatlama oldu..yani negatifti sonucum ama sonradan bi gevşeme oldu..yani o tedavi stresinden kutulmanın verdiği bi rahatlama sanırım..işte o ay kaldım bende hamile..ismim gülin...şahin beye bir sonraki gidişinizde selamımı söylerseniz sevinirim...merhaba arkadaşım benimde sebebsiz infertiliteydi 6 yıl boyunca uygulanmayan tedavi yapılmadık işlem kalmadı..şubat ayında tüp bebek işlemim negatif olunca aynı senin gibi sorun bulmaya yöneldim..yumurta normal sperm normal.döllenen yumurta kalitesi normal.uterus normal ...Peki bukadar normallerin içinde sorun neydi...bence sorun döllenmiş yumurtanın uterusa tutunmasındaydı..uterusdaki kan damarları yumurtayı yeterince bağlayamadığı içindi...dr.şahin beye sormadan coraspin tb,bemix c tb,folikasit tb başladım..sonuç olarak bir ay sonra hamileyim...Tabii sonuçta Yüce Rabbim verdi...bunu hemen yazmadım çünki doğruluk payını burdaki dr yeni konuştum akıllıca dedi... şuan halen coraspin kullanmaya devam ediyorum...SEBEBSİZ İNFERTİLİTE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN TEDAVİYE BAŞLAMADAN 2 AY ÖNCE CORASPİN TB GÜNDE1,BEMİXCTBGÜNDE 1,FOLİKASİT TB.GÜNDE 3DEFA KULLANIP DENEYİN..HİÇBİR ZARARI YOK YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BEBİŞLERİMİZLE DOLDURSUN ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ben de kullanıyim bari aspirin..gerçi benim pıhtılaşma panelime üniversitede bakıldı ,sorun yok ama..belli olmaz zararı yok mide rahatsızlığı ve kanama yıarttırma dışında nası olsa..adetim bitince başlıyayım en iyisi...1aylık kullanım ve tüpbebek sonucu mu hamilesin peki sen?
çok geçmiş olsun bu arada..bence de mert beye gitmelisin..burdaki dr derken kimi kastettin anlamadım..
burcu canım belki kullandıklarınında faydası olabilir ama bence tedaviden sonraki ay kalman benim hamile kalmama benziyor..o ilaçların etkisi birkaç ay sürüyo..bende geçen sene kasımda negatif tüp denemesinden sonraki aralık ayında kendiliğimden hamile kalmıştım..ben tedavinin etkisinin devamına vede tüp bebek tedavisinden sonra bende bi rahatlama oldu..yani negatifti sonucum ama sonradan bi gevşeme oldu..yani o tedavi stresinden kutulmanın verdiği bi rahatlama sanırım..işte o ay kaldım bende hamile..ismim gülin...şahin beye bir sonraki gidişinizde selamımı söylerseniz sevinirim...
çok sagol cnm bende kullanayım bir ay o zaman.tüp bebek için de bir ay sonra gidicem sahin bey yurt dısındaymıs aradım bakarsın bende hamile kalırım
slm...son denemede bende imsıyı istemiştim..ama ş.bey gerek yok size deyip geçiştirdi..o zaman yapılmadığı düşüncesine kapılmıştım orda...ama duyumlarıma göre yeni başlamış yapılmaya bu uygulamalar acıbadem bursada.....arayıp kendisini sorabilirsin cepten..zaten hastasıymışsın....sizde erkek faktörümü var sorun?
Şuanki doktorum Bahçeci Kliniğinden Aytun Aktan. Daha öncede yazdığım gibi kendisinden çok memnunum. Sizin daha önce tüp bebek denedinizmi?
slm kızlar hatırlarsanız aralık ayında ilk denemem yapılmıştı ve sonuç negatifti.şimdi mayıs veya haziran ayında 2. denemeyi yaptırmak istiyoruz.2. denemeyi yaptıracagımız adetin 2. günümü gitmem lazım şahin beye yoksa öncesinde tekrar görüşme yapmaya gitmelimiyim.nasıl başlıyoruz ikinci denemeye tahlil filan yapılıyomu yine?:
selamm kızlarrr nasılsınızzz...burch canım ne yaptın gördünmü pıt pıtları...
kızlar bana gelince cuma günden beri kahve lekenmelerim başladı cok korktum ilk yaptırdığımız değer 165,di ve iki gün sonra 705 katlamıştı herşey normaldi sonrasında lekenmeler başlaynca baya korktum sürekli dinleniyorudm ve salı sabahı kalktımki ne görüm kanama başımdan aşağı kaynar su döküldü hemen dr. gittik..onun öncesinde cuma günü kesemizi görmüştük herşey normaldi...
salı gittik kanamaya baktı dr. kanamanın bahanesiyle pıt pıtlarıda gördük cok şükürki bebeğim canlanmış ve kalbi atmaya başlamış...
kanamanın sebebi bebeğe bağlı değil dedi dr. keseden cok uzak gecicektir korkma dedi stres yapma dedi hemen iğne verdi iğnemizi vurulduk cok şükirki bugün hiç ne lekenme ve kanama olmadı inşallahta olmaz....
ne olur dualarınızı esirgemeyin bebeğim sağlıklı büyüsün..
ş.beyi aradım sorunları söylicektimki yine yurt dışımndaymış ayşegül hanımla görüştüm gelince ben iletirim ş.beye dedi...
ezine canım ş.bey çanakkalede ya fatma çeliker yada çanakkale ünüversitesi mert göl,ü önerdi..bizde mert beye gitmeye karar verdik ama daha gidemedik..yola cıkarsak kanamam artar diye şimdilik burdaki dr. gidiyoruz ama mert beyede gidicem mutlaka..
Merhaba,
Ben ilk tüp bebek deneyimimi şahin bey ile yaşadım. Sonuç malesef negatif. Bence şahin beye gitmeden önce diğer tüp bebek merkezlerini araştır. Benim sonucum negatif olduğu için bunları yazmıyorum. Ama şimdiki aklım ve tecrübem olsaydı kesinlilekle şahin beye gitmezdim. (bu benim düşüncem) Şuan tüp bebekte 2.' yi deniyorum ve bugün transferden sonra 9. günüm. Eğer bu seferde olmaz ise yine 2. denemeyi yaptığım merkezde 3. deneyeceğim. (doktorumdan çok memnunum) Aklına takılan herhangi bir soru varsa yardımcı olmak isterim. Umarım isteyen herkes sağlıklı bebeklerini en kısa sürede kucaklarına alırlar.
arkadaslar cikolta kisti olupta tup bebekte netıce alan varmı........ lutfen ilgili arkadaslar cvp versın bende tup bebek yaptırmak istiyorum şahin beye yardımcı olursanız coook sevinirımmmmm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?