- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.281
Ben de aşılama ile hamile kalmıştım geçen yıl ilk aşılamamdı ilkinde tuttu. ancak 10 haftalıkken kalbi durdubebeğim 1 hafta geç gelişiyordu aşılama tarihinde göre.ondan sonra 3 defa daha denedik aşılma ile tekrar hamile kalamadım.artık dr um tüp bebeğe geçmemizi soyledi.
Biizmki sebepsiz infertiite...Ben ankara da maya da iyice kapsamlı bir araştıma yaptırmak ıstyorum ama eşim son çare ankaraya gıderız diyor.Bebeğin kalbi durması çok acı veren bir durum sana tutunmuşken içinden çekip almak zorunda kalıyorlar.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Hamıle kalıp da kucağa alamamak da çok zor arkadaşlar.
Şimdi bana araştırmadan tüp bebek yapsalarda hamıle kalsam yıne aynı şeyler yaşandıktan sonra mı araştıracaklar.Allah Kısmet etmıyorsa tamam demekten başka çare yok ama.Eğer bir sorun varsa bunun uzerıne gıtmemek de çok yıpratır ınsanı.2 düşükten sonra araştırlıyor dıye bılıyorum
Bursa'da acıbadem bu konuda etkılımı çok kararsızım.
mayada butunleşik tedavı uygulyorlarmış. yani soruna yöenelik araştırma ile tüp bbek yapıyorlar.
evliliğimizde 6 yıla yaklaştık 4 senedir istyoruz
Rahim ağzında fazla buyuk olmayan bır yara var bunca zamandıtedavi edilmedi doğum yapmamı bekliyorlar oyle tedavı olurmuşum ancak.
Tekrarlayan yanma problemlerim var.idrar yollarımdan çok tedavı oldum.
Adetlerim ağrılı,ilişki de ağrılı oluyor çok zman,endometriozisten şüpheleniyorum ben.
bugune kadar gıttıgım dr lar bunlarla alaklaı olmaddıgını ima ettiler..
Bursa da en ıyı ılgılı yenılıkerı takıp eden merkez neresi tavsiye edermisiniz?
canım benzer durumlarımız var biz de sebepsiz interfeliteyiz aşılama tutmadı ilk tüp tuttu 16nhaftalık kaybettim suyu bitti bebeğimin. benim de küçük rahim ağzı yaram var doğumdan sonra tedavi edilmesi öneriliyor. 2. tedavimi oldum 20. haftama geldim bakalım inşallah kucağıma da alırım. ben şahin b eyden memnun kaldım ben de hep korktum araştırılmadı aynı şeyleri yaşayacağım diye ama olmadı çok şükür. darısı sana canım umarım bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
Çok şükür Çok sevindim senin adına canım... zaman su gibi geçsin bir an önce kavuşursun bebeğine.
sebepsiz olması beni çok korkutuyor böyle güzel haberler duyunca biraz olsun ümitli oluyor insan kendi adına da...
Yani sanki tüm tüp yaptıranlar ve başarılı olanlar hep yumurtalaık sperm vb sorunu olanlar gibime geliyor.Sorun bulununca tedavisi de bulmak daha kolaygibi..
Sebepsiz olunca çaresi de zor buluncak yada bulunmayacak gibi sorular insanı yıpratıyor.
Merkez, dr hepsi vesile kısmet olmayınca olmuyor tabi..
Şahin bey nasıl ilgili mi ? okadar şaşkınım ki köşeye sıkışmış haldeyim
Doğru karar verememekten korkuyorum..Kendisi mi muayene ediyor?
Bir de niye ileri araşıtrma yapmadılar senin mi tercihindi?
Ben konuşabileceğim beni tatmin edecek sorularıma cevap verecek endişelerimi gidercek bir yer arıyorum.
Çok soru sordum kusuruma bakma canım
Yaşadıklaırmız çok zor bir süreç yaşamayan bilemez.
merhaba arkadaşlar,
ben de bursada tüp bebek yaptıracaklardanım. cuma günü kısmetse şahin beyle ön görüşmemiz var. aslında bizim tüp bebek işler dolayısıyla hazirana kalıyor ama biz şimdiden gidelim yapılacakları öğrenelim dedik. yani önceden yapmamız gereken bir şey var mı diye...
bazen ümitsizliğe kapılıp kendimi üzüyorum. geçen ay adetim bu yüzden 7-8 gün gecikti. normalde saat gibiydi, her 27 günde olurdum, günü şaşmazdı. bazen de rüyalar görüyorum tabiri bebeğe çıkıyor. mutlu oluyorum. çok zor bir süreç allah hepimize yardım etsin.
sağol canım allah razı olsun....evet mert beyi daha iyi duydum bende ona gidicez..çok geçmiş olsun bu arada..bence de mert beye gitmelisin..burdaki dr derken kimi kastettin anlamadım..
gamzeli geçmiş olsun canım...hemde gözünaydın ...maaşallah pıt pıtlarıda duymuşsun....şimdi nasılsın?iyisindir inşşş....
burcummm nerdesin neler yapıyosun bebiş nasıl sen nasılsın umarım iiisinizdir buarada yazdığın corasprin remix c ve folikasiti bugün aldım ve içmeye başladım kocaman öpüyorum seni kendine çok iyi bak bebişede çokçok iyi bak...muchh
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun ama duacı ol stres yapma aynı süreçlerden hepimiz geçtik ve geçiyoruz. yaşadıkların çok normal ama bebeğine kavuşacağına inan şahin bey çok iyi bir doktor bir görüş bakalım canım. umarım haziran senin için bebeğini getiren ay olur.yapman gerekn bişey de yok zaten adetin 2. günü başlanıyor ama sen önce bir git şahin bey görsün
teşekkür ederim, umuyorum hayırlısı olur. eşim konuşmuş tekrar randevuyu çarşambaya aldırmış. acaba ön görüşme için erken mi? doktor demesin e şimdi aptırmayacaktınız da niye geldiniz? yaa bir de benim 2 aydır adetim gecikmeli geliyor. geçen ay ve bu ay. bu ayki gelmedi bile. bir sorun olur mu acaba?
nesrin merhaba geçmiş olsun canım..şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Hayırlısı böyleymiş deyip biran önce kendine gelmeye çalış arkadaşım. Bunlar bizim sınavımız sabretmekten başka çare yok..Yüce Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallah...tedavi seçimini kendin yapmalısın yüreğinin sesini dinle dr inanmak ve onunla başaracağına kendini inandırmak bence çok önemli ..Allah yardımcımız olsun...arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bir hafta önce kötü haberi aldım yani kocaman bi negatiif bende şahin beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememdi çok üzgünüm kendimi toparlamaya gayret ediyorum biraz ara verip tekrarını yaptıracağım lakin kararsızım bana yardım edin lütfeeeeen yine şahin beymi yoksa başka merkezlerlemi şansımı deneyim bi türlü karar veremiyorum allah hep,mizin yardımcısı olsun
inşallah yolunda gider bende haberini merakla bekliycem aminnn isteyen herkezin yüzünü güldürsün rabbim benim sınavlar bitti mayıs 28-29 ta finaller var yani ara sınavlar bitti ben yoğun tempoyla finallere çalışıyorum bir ara edirne keşana gittim işte dün geldim eşime yoğun kür takviyeleri yapıyorum kendimde hem ilaç senin kullandıklarını hemde detox takviyesi yapıyorum ev işleri bir yandan diğer yandan ofise gidip ara ara eşime yardımcı oluyorum öyle kısacası dolu dolu geçiyor günler kafam rahat huzur doluyum anlamsız bir mutluluk var öyle işte çok çok kocaman öpüyorum...canım arkadaşım iyiyim.henüz bebişi görmedik arkadaşım ayın 13 de kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider.ilaçlara başlamana sevindim Yüce Rabbim sanada bana yaşattığı mucizeyi yaşatsın inşallah.isteyen herkese nasip etsin arkadaşım sen nasılsın sınavların bittimi neler yapıyorsun bende öptüm seni grş
nesrin merhaba geçmiş olsun canım..şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Hayırlısı böyleymiş deyip biran önce kendine gelmeye çalış arkadaşım. Bunlar bizim sınavımız sabretmekten başka çare yok..Yüce Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallah...tedavi seçimini kendin yapmalısın yüreğinin sesini dinle dr inanmak ve onunla başaracağına kendini inandırmak bence çok önemli ..Allah yardımcımız olsun...
inşallah yolunda gider bende haberini merakla bekliycem aminnn isteyen herkezin yüzünü güldürsün rabbim benim sınavlar bitti mayıs 28-29 ta finaller var yani ara sınavlar bitti ben yoğun tempoyla finallere çalışıyorum bir ara edirne keşana gittim işte dün geldim eşime yoğun kür takviyeleri yapıyorum kendimde hem ilaç senin kullandıklarını hemde detox takviyesi yapıyorum ev işleri bir yandan diğer yandan ofise gidip ara ara eşime yardımcı oluyorum öyle kısacası dolu dolu geçiyor günler kafam rahat huzur doluyum anlamsız bir mutluluk var öyle işte çok çok kocaman öpüyorum...
burcuh canım gecmişi okumadım sen tedavidemisin yoksa güzel haberi alıp beklemedemisin
benim başarısız iki tüp bebek deneyimim oldu arkadaşım..bizim sebebsiz infdi.6yıl tedavigördüm şimdi yüce rabbim herkeze nasip etsin inşallah 6haftalık hamileyim canım sizin sorun varmı
hayır canım hiç bi sorun yok benimde ilk tüp bebek denememdi sonuç hüsran oldu senin adına çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin bişey soracağı arkadaşım tedaviye ara verdikten hemen sonramı hamile olduğunu öğrendiniz ayyy inşallah benimde öyle olur canım allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?