Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım benzer durumlarımız var biz de sebepsiz interfeliteyiz aşılama tutmadı ilk tüp tuttu 16nhaftalık kaybettim suyu bitti bebeğimin. benim de küçük rahim ağzı yaram var doğumdan sonra tedavi edilmesi öneriliyor. 2. tedavimi oldum 20. haftama geldim bakalım inşallah kucağıma da alırım. ben şahin b eyden memnun kaldım ben de hep korktum araştırılmadı aynı şeyleri yaşayacağım diye ama olmadı çok şükür. darısı sana canım umarım bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Çok şükür Çok sevindim senin adına canım... zaman su gibi geçsin bir an önce kavuşursun bebeğine.

sebepsiz olması beni çok korkutuyor böyle güzel haberler duyunca biraz olsun ümitli oluyor insan kendi adına da...

Yani sanki tüm tüp yaptıranlar ve başarılı olanlar hep yumurtalaık sperm vb sorunu olanlar gibime geliyor.Sorun bulununca tedavisi de bulmak daha kolaygibi..

Sebepsiz olunca çaresi de zor buluncak yada bulunmayacak gibi sorular insanı yıpratıyor.

Merkez, dr hepsi vesile kısmet olmayınca olmuyor tabi..
Şahin bey nasıl ilgili mi ? okadar şaşkınım ki köşeye sıkışmış haldeyim
Doğru karar verememekten korkuyorum..Kendisi mi muayene ediyor?

Bir de niye ileri araşıtrma yapmadılar senin mi tercihindi?

Ben konuşabileceğim beni tatmin edecek sorularıma cevap verecek endişelerimi gidercek bir yer arıyorum.

Çok soru sordum kusuruma bakma canım

Yaşadıklaırmız çok zor bir süreç yaşamayan bilemez.

şahin bey çok insancıl biri seni sabırla dinleyip her soruna cevap verecek biri. sende görüşünce beni onaylarsın canım. bence görüşmekten çekinme karar sana kalmış. ayrıca neden öyle düşünüyorsun sorun olmaması daha güzel endişe yapma. sen aşılama ile bile hamile kalabilmişsin çok çok önemli. zaman kaybetme ve stresli olma canım

merhaba arkadaşlar,
ben de bursada tüp bebek yaptıracaklardanım. cuma günü kısmetse şahin beyle ön görüşmemiz var. aslında bizim tüp bebek işler dolayısıyla hazirana kalıyor ama biz şimdiden gidelim yapılacakları öğrenelim dedik. yani önceden yapmamız gereken bir şey var mı diye...
bazen ümitsizliğe kapılıp kendimi üzüyorum. geçen ay adetim bu yüzden 7-8 gün gecikti. normalde saat gibiydi, her 27 günde olurdum, günü şaşmazdı. bazen de rüyalar görüyorum tabiri bebeğe çıkıyor. mutlu oluyorum. çok zor bir süreç allah hepimize yardım etsin.

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun ama duacı ol stres yapma aynı süreçlerden hepimiz geçtik ve geçiyoruz. yaşadıkların çok normal ama bebeğine kavuşacağına inan şahin bey çok iyi bir doktor bir görüş bakalım canım. umarım haziran senin için bebeğini getiren ay olur.yapman gerekn bişey de yok zaten adetin 2. günü başlanıyor ama sen önce bir git şahin bey görsün

çok geçmiş olsun bu arada..bence de mert beye gitmelisin..burdaki dr derken kimi kastettin anlamadım..
sağol canım allah razı olsun....evet mert beyi daha iyi duydum bende ona gidicez..
burdaki dr. derken ben geliboluda oturuyorum burdaki gittiğim dr. bahsediyorum..

gamzeli geçmiş olsun canım...hemde gözünaydın ...maaşallah pıt pıtlarıda duymuşsun....şimdi nasılsın?iyisindir inşşş....

sağol canım teşekkür ederim...cok şükür gördük pıt pıtları yarında inş. duyarız cünki gittiğimde 5+4,tü duyulması için cok kücüktü yarın kontrolümüz var heralde net duyarız şimdi..
şunda iyiyim kanamam gecti lekenmelerimde ara ara oluyor yatıyorum sürekli..
sen nasılsın...

burcummm nerdesin neler yapıyosun bebiş nasıl sen nasılsın umarım iiisinizdir buarada yazdığın corasprin remix c ve folikasiti bugün aldım ve içmeye başladım kocaman öpüyorum seni kendine çok iyi bak bebişede çokçok iyi bak...muchh

canım arkadaşım iyiyim.henüz bebişi görmedik arkadaşım ayın 13 de kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider.ilaçlara başlamana sevindim Yüce Rabbim sanada bana yaşattığı mucizeyi yaşatsın inşallah.isteyen herkese nasip etsin arkadaşım sen nasılsın sınavların bittimi neler yapıyorsun bende öptüm seni grş

Arkadaşlar pat diye topiğin ortasına dalıp birşeyler sormak istiyorum ama kusura bakmayın lütfen..
Ben de Bursa da yaşıyorum şu an 2. denemem için iğne oluyorum ama doktorumla pek anlaşamıyorum eğer bu sefer de negatif alırsam ben de Acıbademe gitmek istiyorum ama kafamda bazı sorular var.
Benim durumum biraz zor hem rezerv azlığı hem endometriozis hem de morfoloji sorunumuz var acaba bu kadar ciddi sorunları varken Acıbademdeki tedavisinden sonuç alan var mı aranızda? Yoksa Bursa sayfasını kapatıp İstanbula mı yönelmeliyim?? Ne dersiniz??

teşekkür ederim, umuyorum hayırlısı olur. eşim konuşmuş tekrar randevuyu çarşambaya aldırmış. acaba ön görüşme için erken mi? doktor demesin e şimdi aptırmayacaktınız da niye geldiniz? yaa bir de benim 2 aydır adetim gecikmeli geliyor. geçen ay ve bu ay. bu ayki gelmedi bile. bir sorun olur mu acaba?

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bir hafta önce kötü haberi aldım yani kocaman bi negatiif bende şahin beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememdi çok üzgünüm kendimi toparlamaya gayret ediyorum biraz ara verip tekrarını yaptıracağım lakin kararsızım bana yardım edin lütfeeeeen yine şahin beymi yoksa başka merkezlerlemi şansımı deneyim bi türlü karar veremiyorum allah hep,mizin yardımcısı olsun

hayır canım erken değil görüşmek de fayda var

nesrin merhaba geçmiş olsun canım..şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Hayırlısı böyleymiş deyip biran önce kendine gelmeye çalış arkadaşım. Bunlar bizim sınavımız sabretmekten başka çare yok..Yüce Rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallah...tedavi seçimini kendin yapmalısın yüreğinin sesini dinle dr inanmak ve onunla başaracağına kendini inandırmak bence çok önemli ..Allah yardımcımız olsun...

inşallah yolunda gider bende haberini merakla bekliycem aminnn isteyen herkezin yüzünü güldürsün rabbim benim sınavlar bitti mayıs 28-29 ta finaller var yani ara sınavlar bitti ben yoğun tempoyla finallere çalışıyorum bir ara edirne keşana gittim işte dün geldim eşime yoğun kür takviyeleri yapıyorum kendimde hem ilaç senin kullandıklarını hemde detox takviyesi yapıyorum ev işleri bir yandan diğer yandan ofise gidip ara ara eşime yardımcı oluyorum öyle kısacası dolu dolu geçiyor günler kafam rahat huzur doluyum anlamsız bir mutluluk var öyle işte çok çok kocaman öpüyorum...

burcuh canım çok saol allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlerde geçicek hayırlısıyla allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor

iyi ve mutlu olmana çok sevindim canım herşey gönlünce olsun öpt seni

burcuh canım gecmişi okumadım sen tedavidemisin yoksa güzel haberi alıp beklemedemisin

benim başarısız iki tüp bebek deneyimim oldu arkadaşım..bizim sebebsiz infdi.6yıl tedavigördüm şimdi yüce rabbim herkeze nasip etsin inşallah 6haftalık hamileyim canım sizin sorun varmı canım geçmişi oku yararlı bilgiler edinebilirsin grş

Son düzenleme:
benim başarısız iki tüp bebek deneyimim oldu arkadaşım..bizim sebebsiz infdi.6yıl tedavigördüm şimdi yüce rabbim herkeze nasip etsin inşallah 6haftalık hamileyim canım sizin sorun varmı

hayır canım hiç bi sorun yok benimde ilk tüp bebek denememdi sonuç hüsran oldu senin adına çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin bişey soracağı arkadaşım tedaviye ara verdikten hemen sonramı hamile olduğunu öğrendiniz ayyy inşallah benimde öyle olur canım allahtan ümit kesilmez

canım iki denemenide şahin hocadamı yaptın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…