- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.301
canım iki denemenide şahin hocadamı yaptın merak ettim
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bir hafta önce kötü haberi aldım yani kocaman bi negatiif bende şahin beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememdi çok üzgünüm kendimi toparlamaya gayret ediyorum biraz ara verip tekrarını yaptıracağım lakin kararsızım bana yardım edin lütfeeeeen yine şahin beymi yoksa başka merkezlerlemi şansımı deneyim bi türlü karar veremiyorum allah hep,mizin yardımcısı olsun
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bir hafta önce kötü haberi aldım yani kocaman bi negatiif bende şahin beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememdi çok üzgünüm kendimi toparlamaya gayret ediyorum biraz ara verip tekrarını yaptıracağım lakin kararsızım bana yardım edin lütfeeeeen yine şahin beymi yoksa başka merkezlerlemi şansımı deneyim bi türlü karar veremiyorum allah hep,mizin yardımcısı olsun
sana nacizane tavsiyem tekrar aynı merkezle denemen çünkü doktorun ilk denemenden sonra seni daha iyi tanıyor olacak vücudunun vereceği tepkileri daha iyi bilebilecek ve şunu da belirtmek isterim ki şahin bey tüp bebek konusunda en iyilerden ve yapılması gereken her şeyi en iyi şekilde yapıyor ve sonuçta acıbadem gibi bir hastanede . şunu da belirtmek istiyorum ki. doğru zamanı geldiyse inan ki neresi olduğu çok da önemli değil. acbademde başladıysan orda devam et derim ve doktoruna güven.
merhaba ben de şubat ayında bursa acıbadem de şahin beyin hastasıydım. öncelikle gerçekten çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor. işinin de uzmanı ama. yüce rabbim izin vermeyince her şey ne kadar iyi mükemmel olursa olsun istenen gerçekleşmiyor. ama vardır bir zamanı. ilk denememdi. ama olmadı. ben de 2. yi memorial cem bey de düşünüyorm. önümüzdeki ay inşaallah hayırlısı... senin hakkında da hayırlısı olur inşaallah..
slm kızlar bende yeniyim burda tedaviye başladım 6 günüm yarın tekrar muayne kan testim var sanırım bir kaç güne toplama işi olur haftayada transfer olur gibime geliyor benim 1 kızım var ilk evliliğimden sımdıkı evliliğimde esimin sperm sayısı sorun dr şansınız cok yuksek dedi ama nasip kısmet diyorum ben Allah hiç olmayanlara nasip etsin cidden zor cocuk sahibi olmamak dilerim hepiniz en kısa zamanda bebişlere kavuşursunuz
canım haklısın başka bi dr demek sil baştan demek karar verdim bende şahin hocaya devam bende bu ay hastalandıktan sonra başlamak istiyorum kısmetse sende ara vermeden başlıyosun allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım belkide acı bademde karşılaşırız
bence en doğru kararı vermişsin. ben mart ayında dinlenmeye karar vermiştim.çünkü ilaçlar ve süreç beni yıpratmıştı. bu ay günüm gelsin diye bekliyorum. inşallah gelmez de şahin beyin yanlızca çayını içmeye gideriz: 1: sıkıntılı bir bekleme sürecindeyim. senin ne zamana denk gelio belki karşılaşırız
kızlar merhaba uzun zamandan beri takip ediyorum sitenizi ve artık bende aranıza katılmaya karar verdim.Ben de şahin beye geçen yıl başladım ancak tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım (öğretmenim ve atamam oldu) Haziran ayında tekrar gidicem.2 kez aşılama oldu ancak tutmadı biz de artık oyalanmak istemediğimiz için tüp bebeğe karar verdik.fakat bu sefer de içime kurt düştü acaba daha iyi bir yer bulabilir miyiz diye.Aslında eşim ve ben şahin beyi çok sevdik.Alanında uzman,anlayışlı ve güleryüzlü ancak biliyorsunuz bu tüp bebek olayında önemli olan laboratuar.Bununla ilgili de hiçbir şey öğrenemedim.Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce ne yapayım?Ayrıca biz bir de şehir dışından geliyoruz.Bizim için mesafe olarak da en uygun yer bursa, bana bir akıl verirseniz çok iyi olucak çünkü eşim herşeyi bana bırakıyor sen nereyi istersen diyor sonra onun başına ekşimeyim diye böyle olunca da çok zor, karar veremiyorum. Lütfen yardımcı olun bildiğiniz ne varsa anlatın arkadaşlar
arkadaşım ben acıbademi seçerken şahin beyin olması yanında hastanenin en son teknolojileri kullanması ve büyük bir hastane olması çok önemli faktörler arasındaydı.embriyolog lale hanım iyi bir doktor ama şahin beyin ekibinin içinde ısınamadığım tek insan biraz soğuk bir yapısı var pek güler yüzlü bir insan sayılmaz. hakkında pek bişey de bilmiyorum ama acıbademin kadrosunda yer aldığına göre işini iyi yapıyordur çünkü acıbadem doktorlarını seçerken gereken özeni mutlaka gösteriyordur. bir de şunu belirteyim bursa daki pek çok merkezde kullanılmayan IMSI ve metaboliks yöntemleri acıbadem de kullanılıyor hastanın tercihine göre. umarım bunlar tercihin yapmanda yardımcı olur.hakkında hayırlısı olsun kısa süre içinde mutlu haberi alman temmenisiyle.
canım peki sen şu an tedavide misin?Biz aslında geçen yıl oraya 2 arkadaş gitmiştik.Benim yarıda kaldı fakat arkadaşım tüp bebeğini yaptırdı.Malesef tutmadı ama.Sanırım ben biraz da ona çok üzüldüm o yüzden tekrar araştırmaya başladım.Fakat yine söylüyorum Şahin Bey gerçekten hem bir doktor hem de bir insan olarak çok iyi.Bence de en iyisi yine oraya devam etmek.
canım peki sen şu an tedavide misin?Biz aslında geçen yıl oraya 2 arkadaş gitmiştik.Benim yarıda kaldı fakat arkadaşım tüp bebeğini yaptırdı.Malesef tutmadı ama.Sanırım ben biraz da ona çok üzüldüm o yüzden tekrar araştırmaya başladım.Fakat yine söylüyorum Şahin Bey gerçekten hem bir doktor hem de bir insan olarak çok iyi.Bence de en iyisi yine oraya devam etmek.
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.tüp bebek tedavisine bir hafta sonra başlıyoruz ama ben çok gergin ve stresliyim ve şahgin beyden memnun kalanlar lütfen bana iyi bişiler yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?