Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım ben şahin beyden memnun kaldım 2 denememi de orda yaptım inşallah kucağıma alırım bu kez. rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin ben de öğretmenim ben de il dışından gitmiştim

zeynepela sonuç mu bekliyorsun?Eğer öyleyse inşallah tutunmuştur bebeğin.Canım şu acıbadem sigortası ile ilgili bir bilgin var mı?Tüp bebek tedavisinde ne gibi imkanlar sunuyor ?

zeynepela sonuç mu bekliyorsun?Eğer öyleyse inşallah tutunmuştur bebeğin.Canım şu acıbadem sigortası ile ilgili bir bilgin var mı?Tüp bebek tedavisinde ne gibi imkanlar sunuyor ?

canım ben ilkinde hamile kaldım bebeğimi 16 haftalıkken suyu bitti kaybettim ikincide de hamile kaldım maaşallah 22. haftaya geldik darısı sana

selam kızlarrr nasılsınızz..
yeni tadeviye başlayacak arkadaşlar var sanırım allah yar ve yardımcınız olsun inş. hayırlısıyla hamile kalırsınız..
bende iyiyim cok şükür herşey yolunda..

bu arada kızlar benim elimde 2 kutu puregon 300 kaldı almak isteyen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olurum...
buzdolapta muhafaza ediyorum...

arkadaşlar benim elimde gonal f 1kutu var..maddi durumu gerçekten iyi olmayıp tedavi yaptırmak isteyen arkadaşlara göndermek istiyorum..

Bayadır takip ediyorum konuyu ve bir şey sormak istiyorum 2 tüp bebek denmeside negatif oldu.ankada bir merkezde ama şimdi tüpebebek merkezi araştırıyorum Şahin bey hakkında bilgi bulamadım nasıl biri mesela bir şey olduğunda aryıp soru sorabilirmiyim hemşireleri doktorları nasıllar.
Diğer merkezde çok canım yandı şimdi çok korkuyorum Negatif almak üzmedi beni Allah nasip etmedi olmadı.Ben doktorumu aradığımda konuşabilmek istiyorum.

kizlar hepinize selamlar,bende hayirlisiyla ikinci tedavime basladim,bu kez insallah hayirlisiyla kucagima alirim bebegimi,hepimiz icin dua ediyorum rabbim kabul eder insallah.

merhabalar şahin hoca hem insan olarak hem de doktor olarak çok iyi ve çok donanımlı bir doktor. çok yoğun çalışan bir doktor ama şunu söylemek isterim müsait olduğu sürece onunla konuşabiliyorsun. çok yoğunsa müsait olunca sana dönüyor bunun yanında hemşirelerine her an rahatça ulaşıp konuşabiliyorsun. tüm ekibi çok iyi ben bir tek embriyoloğa ısınamadım ama o da işinde çok iyi ben 1 aşılama ve bir tüp denedim 2side negetif ama ben şahin bey ve ekibinin yapılması gereken her şeyi en mükkemmel şekilde yaptığına inanıyorum. kısmet değilmiş neGATİF OLMASI BENİM ŞANSSIZlığım. ben 2. tedaviye başladım.sana tavsiyem ön görüşme için randevu al zaten ücretsiz git bir de kendin gör hakkında hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Sizin dediğiniz gibi gidip görmek lazım.
Doktorun güler yüzlü olması ve karşısındakini anlaması benim için çok önemli ve hep eşime diyorum ben telefonla aradığımda doktorum bana nasılsın demeli ki kendim önemli hissedeyim.
En kıs zamanda arayıp rendevu alıcam tekrar sağolun

rica ederim şahin bey herzaman gülümser zaten. :) inşallah senin için hayırlısı olur.

rica ederim şahin bey herzaman gülümser zaten. :) inşallah senin için hayırlısı olur.
Allah sana inş. hayırlı bir evlat verir kucağını boş bıkmaz.Evlat dileyen isteyen herkesin dualarını kabul eder.
Hakkkında hayırlsı olsun.

Son düzenleme:
amin diyorum güzel duaların için. şahin beyle başlamaya kara verirsen gelişmelerden haberdar et. bu sayfadan .
Tamam haberdar ederim :) şunda vücudumu dinlendiriyorum şubatta 2. denenem negatif çıktı.
şimdi bide genetik testler falan yaptırıyoruz büyük ihtimal ramazan bayaramı sonu gibi.

şahin beyi aradığımda telefonu açtığında ismimle açardı...yani hastalarını kaydediyo telefonuna...bu da hastanın bakış açısından çok önemli..şimdiye kadarki tanıdığım dr lar arasında diyoloğu en iyi dr....hemşirelerdende nezahat hanım ve selime hanımı çok seviyorum..diğerleride öyle..ama banada lale hnm biraz soğuk gelmişti....

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. tüp bebek tedavileriniz boyunca yumurta kalitesini veya sperm kalitesini artırmak için bitkisel bir şeyler ,vitamin ,ilaç herhangi ek bir şey kulllandınız veya eşinize kullandırdınız mı bide sonuçlarda olumlu etkileri oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim.ikinci sorum da transferden sonra tutunmayı kolaylaştırmak için neler yaptınız neler yediniz

Merhaba biz de bugün Şahin Bey ile görüştük ve o anda karar verdik orada tedavi olmaya tüm sorularımı yanıtladı şu an sebebini araştırmak yerine tedavıye başlamamız konusunda ikna oldum.

Bizimkisi sebebsiz infertilite.İlk aşılamam başka dr da yapıldı tuttu ancak 10 haftalıkken bebeğimizin kalbi durduğu için kürtajla aldılar.

Adetin ikinci günü başlayacağız kısmetse tüp bebek tedavisine.

Araştırma yapmak için erken ve gereksiz olduğunu söyledi Dr. yani belki histeroskopi yapılabilirmiş yıne de takılmayın çok, her zman herşeyın aynısı olmaz, çok para harcamaya gerek yok bu aşamada, araştırsak da yapacağımız şey tüp bebek olacak yine dedi, pırıl pırıl hastalarsınız dedi

Allah'ım bizlere de nasip eder inşaallah, hayalini kurmak beni çok heyecanlandırıyor kimi zaman da umutsuzluğa kapılıyorum.

ben de 7 mayıs gibi tedaviye başlayacağım kısmetse..aslında şu an şahin beyden telefon bekliyorum,öngörüşmeye ne zama gitmeliyim ya da direkt adetliyken mi gideyim diye ama sanırım artk aramayacak..en iyisi kendisine mail yollamak sanırım..siz ne diyosunuz idrekt adetliyken gitsem başlayabilirmiyim..malum hastaneyle farklı illerdeyiz..

canım bende adetten önce git ön görüşmeni yap sonucta adetten önce senden birkac tahlil isteyebilir bu arada tüp bebeğe kadar onları yaptırmış olursun..ben tüp bebekten 1 ay önce gitmiştim ön görüşmeye...

ezine merhaba canım ben adetin ikinci günü gittim görüşmeye hemende tedaviye başladık sorun olmadı biliyorsun bende balıkesirden gidiş geliş yapmıştım tedavin hayırlı olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…