- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.321
canım ben şahin beyden memnun kaldım 2 denememi de orda yaptım inşallah kucağıma alırım bu kez. rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin ben de öğretmenim ben de il dışından gitmiştim
zeynepela sonuç mu bekliyorsun?Eğer öyleyse inşallah tutunmuştur bebeğin.Canım şu acıbadem sigortası ile ilgili bir bilgin var mı?Tüp bebek tedavisinde ne gibi imkanlar sunuyor ?
canım ben ilkinde hamile kaldım bebeğimi 16 haftalıkken suyu bitti kaybettim ikincide de hamile kaldım maaşallah 22. haftaya geldik darısı sana
canım ben şahin beyden memnun kaldım 2 denememi de orda yaptım inşallah kucağıma alırım bu kez. rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin ben de öğretmenim ben de il dışından gitmiştim
Bayadır takip ediyorum konuyu ve bir şey sormak istiyorum 2 tüp bebek denmeside negatif oldu.ankada bir merkezde ama şimdi tüpebebek merkezi araştırıyorum Şahin bey hakkında bilgi bulamadım nasıl biri mesela bir şey olduğunda aryıp soru sorabilirmiyim hemşireleri doktorları nasıllar.
Diğer merkezde çok canım yandı şimdi çok korkuyorum Negatif almak üzmedi beni Allah nasip etmedi olmadı.Ben doktorumu aradığımda konuşabilmek istiyorum.
merhabalar şahin hoca hem insan olarak hem de doktor olarak çok iyi ve çok donanımlı bir doktor. çok yoğun çalışan bir doktor ama şunu söylemek isterim müsait olduğu sürece onunla konuşabiliyorsun. çok yoğunsa müsait olunca sana dönüyor bunun yanında hemşirelerine her an rahatça ulaşıp konuşabiliyorsun. tüm ekibi çok iyi ben bir tek embriyoloğa ısınamadım ama o da işinde çok iyi ben 1 aşılama ve bir tüp denedim 2side negetif ama ben şahin bey ve ekibinin yapılması gereken her şeyi en mükkemmel şekilde yaptığına inanıyorum. kısmet değilmiş neGATİF OLMASI BENİM ŞANSSIZlığım. ben 2. tedaviye başladım.sana tavsiyem ön görüşme için randevu al zaten ücretsiz git bir de kendin gör hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Sizin dediğiniz gibi gidip görmek lazım.
Doktorun güler yüzlü olması ve karşısındakini anlaması benim için çok önemli ve hep eşime diyorum ben telefonla aradığımda doktorum bana nasılsın demeli ki kendim önemli hissedeyim.
En kıs zamanda arayıp rendevu alıcam tekrar sağolun
Allah sana inş. hayırlı bir evlat verir kucağını boş bıkmaz.Evlat dileyen isteyen herkesin dualarını kabul eder.rica ederim şahin bey herzaman gülümser zaten. :) inşallah senin için hayırlısı olur.
Tamam haberdar ederim :) şunda vücudumu dinlendiriyorumamin diyorum güzel duaların için. şahin beyle başlamaya kara verirsen gelişmelerden haberdar et. bu sayfadan .
ben de 7 mayıs gibi tedaviye başlayacağım kısmetse..aslında şu an şahin beyden telefon bekliyorum,öngörüşmeye ne zama gitmeliyim ya da direkt adetliyken mi gideyim diye ama sanırım artk aramayacak..en iyisi kendisine mail yollamak sanırım..siz ne diyosunuz idrekt adetliyken gitsem başlayabilirmiyim..malum hastaneyle farklı illerdeyiz..
ben de 7 mayıs gibi tedaviye başlayacağım kısmetse..aslında şu an şahin beyden telefon bekliyorum,öngörüşmeye ne zama gitmeliyim ya da direkt adetliyken mi gideyim diye ama sanırım artk aramayacak..en iyisi kendisine mail yollamak sanırım..siz ne diyosunuz idrekt adetliyken gitsem başlayabilirmiyim..malum hastaneyle farklı illerdeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?